Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Boutique-hoteller i Icod de los Vinos

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære steder
Inkluderede måltider
Faciliteter
Hjælp til personer med et handicap
Rejsetype

Lommeguide: Book Boutique-hoteller i Icod de los Vinos

Søg efter hoteller i Icod de los Vinos på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Icod de los Vinos ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Icod de los Vinos
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Icod de los Vinos område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Icod de los Vinos, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Icod de los Vinos
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Icod de los Vinoshoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste boutique-hotel i Icod de los Vinos?
Hotel Emblemático San Agustín er et hotel med 3 stjerner, som hitter blandt rejsende, der leder efter et elegant overnatningssted. Der tilbydes 8 værelser, en restaurant og en bar/lounge.
Hvad kan jeg se og opleve i Icod de los Vinos?
Når du har besluttet dig for, hvor du opholde dig i Icod de los Vinos, som er et tilbagetukket område, kan du planlægge sjove aktiviteter, du kan foretage dig under dit ophold. Når nu du alligevel kigger forbi Icod de los Vinos, kan du tage et smut forbi Loro-parken, Los Gigantes-stranden og Lago Martianez Swimmingpools, som helt sikkert er besøget værd. Du har muligvis også lyst til at kigge forbi velkendte steder som Golf Costa Adeje, El Duque Strand og Fanabe Strand på din rejse.
Hvilken type vejr kan jeg forvente, når jeg rejser til Icod de los Vinos?
Hvis du har en forståelse for, hvordan vejret er i Icod de los Vinos, kan det hjælpe dig til at få mest ud af dit ophold. August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 24°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 19°C. Den årlige nedbør i Icod de los Vinos er i gennemsnit på 116 mm.
Hvordan kommer jeg bedst frem til mit boutique-hotel i Icod de los Vinos?
Du har flere muligheder, når du skal til Icod de los Vinos og omkring i området. Den nærmeste store lufthavn er Tenerife (TFS-Tenerife South), og den befinder sig 33,9 km fra hjertet af byen. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Icod de los Vinos

Flere valgmuligheder