Island har muligvis indført rejserestriktioner pga. COVID-19, herunder karantæne/isolation.

Billede taget af cody

Lejligheder i Hvalfjarðarsveit

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Flexible und bequeme Bezahlung z.B. per PayPal. Unterlagenversand innerhalb 2 Minuten nach Bezahlung

Rail & Fly inklusive bei Pauschalreisen in Fernstreckenziele und in den Orient (V.A.E & Oman)

Andre typer af overnatningssteder i Hvalfjarðarsveit

Hotel Laxarbakki

Hotel Laxarbakki

3.5 out of 5
Laxarbakki, Hvalfjarðarsveit
Prisen er DKK 659 pr. nat fra 2. dec. til 3. dec.
4.6/5Exceptional! (113 anmeldelser)
Dejligt sted

"Skøn og meget venlig modtagelse på et stille og roligt sted. Dagens ret var pandestegt torsk, lækker frisk fisk. God overnatning dog en smule varmt i en lidt smal dobbeltseng. Sparsom morgenmad mod betaling. Kan anbefales pga det venlige personale, som gav os tip til kørsel i det vestlige ..."…"

Anmeldelse fra 23. aug. 2018

Hotel Laxarbakki
Hotel Glymur

Hotel Glymur

3.5 out of 5
Hvalfjardarsveit, Hvalfjordur, Hvalfjarðarsveit
Prisen er DKK 1.474 pr. nat fra 28. nov. til 29. nov.
4.5/5Wonderful! (137 anmeldelser)

"Beautiful area, wonderful staff, nice breakfast and a nice home like feeling"…"

Anmeldelse fra 15. feb. 2020

Hotel Glymur
S1 - Spabad, Aurora, Havudsigt

S1 - Spabad, Aurora, Havudsigt

Sólheimar 1, Hvalfjarðarsveit, Vestregionen
4.8/5Exceptional! (35 anmeldelser)
Sehr schönes, luxuriöses,liebevoll gestaltetes Ferienhaus

"Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Ausstattung, Sauberkeit und Komfort ließen nichts zu wünschen übrig. Hot Tub hervorragend, wie auch die Umgebung. Fantastischer Blick auf den Fjord und schön umwachsen, so dass das Gefühl aufkommt, dort allein zu sein."…"

Anmeldelse fra 12. aug. 2020

S1 - Spabad, Aurora, Havudsigt
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Hvalfjarðarsveit?
Der er masser af muligheder for overnatning i Hvalfjarðarsveit, inklusive 26 hoteller og andre overnatningssteder. Selvom der måske ikke findes mange lejligheder, kan vi hjælpe dig med at søge efter overnatningssteder, som minder om. Når du bruger Expedia til at finde et overnatningssted, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, såsom ferieboliger, lejligheder og hytter. Populære steder, du kan besøge i området, inkluderer Pingvellir Nationalpark.
Hvorfor vælge lejligheder i stedet for traditionelle hotelværelser?
En lejlighed giver mulighed for at lave egen mad og har ofte mere plads at gøre godt med end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo som de lokale, og også for familier, som sætter pris på følelsen af hjemlig hygge.
Hvad er den bedste lejlighed til overnatning i Hvalfjarðarsveit?
På listen nedenfor finder du nogle af de mest populære lejligheder, som du eventuelt vælge imellem i området: Room With A View Apartments: Ligger i Reykjavik, 31,8 km fra hjertet af Hvalfjarðarsveit. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er en computerstation og en terrasse på stedet. Odinsve Hotel Apartments: Ligger 32 km væk i Reykjavik. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Der er en restaurant og et bibliotek på stedet. Island Apartments: Ligger i Reykjavik, 31,7 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er adgang til mulighed for parkering på stedet. Odinn Reykjavik Skolavordustigur Apartments: 31,8 km væk i Reykjavik. Gratis Wi-Fi og smart-tv er inkluderet. 41 A Townhouse Hotel: Ligger i Reykjavik, 31,8 km fra Hvalfjarðarsveit. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er en døgnåben reception og concierge-tjenester på stedet.
Hvordan er vejret under mit ophold i Hvalfjarðarsveit?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du går og overvejer et længere ophold i Hvalfjarðarsveit. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 10°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Januar, marts, februar og december er de måneder i Hvalfjarðarsveit, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 28 mm sne om måneden.
Hvad kan jeg se i Hvalfjarðarsveit?
Pingvellir Nationalpark og Glymur Vandfald er et par eksempler på lokale steder for naturelskere. Reykjavik Havn og Laugavegur er et par af de populære steder, du kan besøge i området.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Hvalfjarðarsveit?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Reykjavik (KEF-Keflavik Intl.), som befinder sig 63,2 km fra hjertet af byen. Ellers kan du kigge efter flyrejser til Reykjavík (RKV-Reykjavik Indenrigslufthavn), som befinder sig 33,4 km væk. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at leje en bil.