Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Moteller i Hovborg

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Moteller i Hovborg

LEGOLAND Pirates' Inn Motel
3 out of 5
Ellehammers Alle 2, Billund
Prisen er DKK 1.642 pr. nat

Dette motel ligger i Billund, kun 10 minutters gang fra Lalandia og LEGOLAND® Billund Resort. Derudover ligger Lego House 1,8 km derfra.

4.1/5Very Good! (41 anmeldelser)
Sjovt sted - ikke så høj standard

"Hyggeligt og sjovt med detaljerne som f.eks. Legomænd i loftet af køjesengen. Det var ok standard, men ikke prangende. Hele natten var der en irriterende lyd, der gjorde det svært at sove. Den kom formentlig fra radiatorerne."…"

Anmeldelse fra 25. okt. 2019

LEGOLAND Pirates' Inn Motel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Hovborg
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Hovborg

Hotel Hovborg Kro
Hotel Hovborg Kro
3 out of 5
Holmeåvej 2, Hovborg
Prisen er DKK 890 pr. nat
4.5/5Wonderful! (75 anmeldelser)

"Dejligt sted med gode forhold, super service og dejlige omgivelser. Eneste ting jeg kan finde at sætte en lille finger på er hvor lydt der er på værelserne fra gangarealerne/receptionen. Det runger i væggene når dørene til værelserne smækker og den lange gang forstærker folks kommunikation når de ..."…"

Anmeldelse fra 9. sep. 2019

Hotel Hovborg Kro
1 værelses overnatning i Hovborg
1 værelses overnatning i Hovborg
Torpet, Hovborg, Syddanmark
1 værelses overnatning i Hovborg
3 værelses overnatning i Hovborg
3 værelses overnatning i Hovborg
Torpet, Hovborg, Syddanmark
Ingen anmeldelser
Tolles Haus ausreichend Platz für 6 Personen

"Keine Probleme gehabt mit der Übergabe. Einkaufsmöglichkeiten direkt vor Ort"…"

Anmeldelse fra 20. okt. 2018

3 værelses overnatning i Hovborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Hovborg?
Hvis ikke du har nemt ved at finde et motel i Hovborg, kan du overveje nogle af de moteller, vi anbefaler i området, eller lade Expedia hjælpe dig med at finde lignende overnatningssteder fra mere end 46 hoteller og andre indkvarteringssteder. Brug filtrene til at filtere din søgning efter pris pr. nat eller pr. værelse eller budgetvenlige faciliteter som eksempelvis gratis parkering og gratis lufthavnstransport. Idet du sparer flere penge på dit værelse, kan du udforske alle de seværdigheder, Hovborg har at tilbyde dig. LEGOLAND® Billund Resort, Lego House og Lalandia er nogle af de populære steder, du kan besøge i det omkringliggende område.
Hvordan er et motel?
Moteller tilbyder ofte gratis parkering, og mange byder også på udendørs pool. Moteller huser ofte kun omkring to etager og tilbyder direkte adgang til parkeringspladsen fra gæsteværelserne. I begyndelsen af 1950’erne blev moteller synliggjorte af specialfremstillede neonskilte, og det er dem, du muligvis genkender i dag som “Route 66”.
Hvilke moteller er de bedste i Hovborg?
Her har du nogle af Expedias kunders favoritmoteller i området omkring. LEGOLAND Pirates’ Inn Motel ligger 18,3 km fra centrum af Hovborg. Drag nytte af en restaurant og gratis faciliteter som f.eks. morgenmad, Wi-Fi og selvstændig parkering. Jels Motel & Sportscenter: Nogle af de ting, som er tilgængelige, er en restaurant og gratis Wi-Fi samt værelsesfaciliteter som f.eks. fladskærms-tv. Centrum af Hovborg ligger 32,6 km væk.
Hvad kan jeg opleve i Hovborg?
De mest populære steder i og omkring Hovborg inkluderer LEGOLAND® Billund Resort, Lego House og Lalandia. Af parker og udendørsområder i nærheden kan nævnes Skulpturpark Billund og Kvie Sø. Du finder disse familievenlige seværdigheder i området: Grindsted Kirke og Glad Zoo. Når du udforsker området, kan du overveje at besøge Holsted Golfklub, Gyttegård Golfklub og Kaj Lykke Golfklub.
Hvordan er vejret i Hovborg?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Hovborg regner det i gennemsnit 938 mm om året.
Hvordan kommer jeg rundt i Hovborg?
Flyv til Billund (BLL-Billund Lufthavn), som befinder sig 20,1 km væk fra centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Esbjerg (EBJ), som befinder sig 26,6 km væk. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.