Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Romantiske hoteller i Horomerice

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i Horomerice

Relax Park MODRÁ STODOLA
4 out of 5
Spojovaci 918, Horomerice
Prisen er DKK 443 pr. nat
3.5/5Good! (17 anmeldelser)

"Miglior struttura trovata finora vicino ad un aeroporto per quella categoria e prezzo. Centro benessere e relax se si prenota per tempo e se si ha tempo. Personale simpatico, ristorante di buon livello e pista da bowling se capitate nei weekend e avete nostalgia di Happy Days. Nota di servizio: per ..."…"

Anmeldelse fra 7. dec. 2019

Relax Park MODRÁ STODOLA
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Romantiske hoteller i Horomerice

Søg efter hoteller i Horomerice på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Horomerice ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Horomerice
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Horomerice område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Horomerice, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Horomerice
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Horomericehoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i Horomerice?
Er det tid til en romantisk rejse? Horomerice byder på masser af nye oplevelser. Tag forbi Divoká Šárka, og nyd lidt kvalitetstid med din partner. Uanset om I vil at slappe af i et boblebad eller se solnedgangen fra balkonen, kan I være sikre på at finde det rette overnatningssted i Horomerice.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en tur med amoriner i luften til Horomerice?
Relax Park MODRÁ STODOLA er et hotel med 4 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder mulighed for massage på værelset og en spa med fuld service.
Hvordan er vejret i Horomerice?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. I Horomerice regner det i gennemsnit 476 mm om året.
Hvad kan jeg opleve i Horomerice?
Der er intet bedre end at opleve et nyt område med sin elskede, så planlæg, hvad I vil opleve i Horomerice. Divoká Šárka er en lokal seværdighed, som er et besøg værd.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Horomerice?
Rejs til Horomerice ved at booke en flyrejse til den nærmeste store lufthavn i Prag (PRG-Vaclav Havel), som ligger 5,5 km fra byens centrum. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.

Flere valgmuligheder