Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Hole

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Hole

Onsakervika Camping

Onsakervika Camping

3 out of 5
Gomnesveien 366, Hole
Onsakervika Camping
Kleivstua

Kleivstua

4 out of 5
Dronningveien 500, Hole
Prisen er DKK 2.381 pr. nat fra 13. nov. til 14. nov.
4.8/5Exceptional! (10 anmeldelser)

"Fantastisk sjarmerende sted og beliggenhet. Vertskapet gjorde alt for at opholdet skulle bli perfekt, og det klarte de med glans! Maten var himmelsk, men 4 retter ble i det drøyeste laget med slike rause "danske" porsjoner. Vi kommer tilbake!"…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Kleivstua
Sundvolden Hotel

Sundvolden Hotel

4 out of 5
Dronningveien 2, Krokkeiva, Hole
Prisen er DKK 1.207 pr. nat fra 12. nov. til 13. nov.
4.4/5Excellent! (136 anmeldelser)
Ok. stay BUT.........

"Nice hotel, and nice rooms. But the personale dont se you."…"

Anmeldelse fra 28. mar. 2019

Sundvolden Hotel
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Hole?
Der er 9 indkvarteringsmuligheder i Hole. Så selvom lejligheder ikke er det, der er mest af kan vi hjælpe dig med at finde lignende overnatningssteder. Når du bruger Expedia, kan du filtrere dine resultater, så du kan finde et køkken eller vaskemaskine – bekvemmeligheder, som du finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, som for eksempel ferieboliger, lejligheder og hytter. Udforsk topseværdigheder i regionen, såsom Vikingeskibsmuseet og Oslos operahus.
Hvordan ved man, at en lejlighed er det rette valg til dit ophold?
En lejlighed gør det nemt for dig at lave egen mad med et køkken og giver dig ofte mere plads at boltre dig på end et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo lidt væk fra turistområderne, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er en god lejlighed til et ophold i Hole?
Nedenfor finder du nogle af favoritlejlighederne, som du eventuelt vælge imellem i området: The APARTMENTS company - Parkveien: Ligger i Oslo, 28 km fra hjertet af Hole. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er et vaskeri og concierge-tjenester på stedet. Forenom Serviced Apartments Royal Park: Ligger 28,3 km væk i Oslo. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. Forenom Aparthotel Oslo: Ligger i Oslo, 29,9 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Forenom Serviced Apartments Oslo Rosenborg: 27,6 km væk i Oslo. Faciliteter inkluderer gratis Wi-Fi. BJØRVIKA APARTMENTS, Teaterplassen, Oslo city center: Ligger i Oslo, 30,1 km fra Hole. Inkluderer gratis Wi-Fi og balkon. Der er mulighed for parkering og en terrasse på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret i Hole?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Hole. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C. Februar, marts, januar og december er de måneder i Hole, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 35 mm sne om måneden.
Hvad kan jeg se og opleve i Hole?
De kulturelle attraktioner inkluderer eksempelvis Hole Kunstcenter, mens Ringeriksbadet er en af de mere familievenlige seværdigheder. Vikingeskibsmuseet og Oslos operahus er andre populære steder, du kan besøge.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Hole?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, kan det gøre rejsen nemmere, når du når frem til din destination. Flyv til Oslo (OSL-Gardermoen), som befinder sig 47,4 km væk fra byens centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du leje en bil til turen.