Tyskland har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Hoteller i Harrislev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Filtrer efter

Populære filtre
Antal stjerner
Dit budget
Gæstebedømmelse
Betalingstype
Type af overnatningssted
Område
Populære seværdigheder
Faciliteter
Handicapfaciliteter
Rejsetype

Hotel i Harrislev

Når de fleste hører Harreslev, eller Harrislee på tysk, tænker de nok på grænsehandel, og Harreslev by, der i dag er vokset sammen med Flensborg og nærmest anses for at være en forstad til den større by, er da også en utroligt populær destination for danskerne primært for sine mange butikker og supermarkeder.

Men hvorfor ikke booke en overnatning i Harreslev og bruge lidt mere tid i denne spændende del af Tyskland. For Harreslev er meget mere end blot butikker og grænsehandel. Book et hotel i Harreslev, og nyd de mange spændende historie-, kultur- og naturoplevelser, du kan finde her, i kombination med din shoppingtur.

Velkommen til hoteloplevelser i Harreslev

Med sin placering lige under den danske grænse og ud mod den flotte Flensborg Fjord er et hotelbesøg i Harreslev nemlig den ideelle måde af lære mere om både områdets historie og ikke mindst nyde den smukke natur, som byen og kommunen af samme navn også byder på. Book din tur til Harreslev, og kig på de mange hotelmuligheder, du finder her.

Mange danskere tager bilen til grænsen, men har du ikke lyst til at køre til Tyskland, og bor du for eksempel i nærheden af Kastrup, kan du også overveje at finde flybilletter til Harreslev via den nærtliggende Sønderborg Lufthavn. Herfra er det en kort tur til Harreslev, og booker du fly og hotel sammen, kan du ofte spare penge med et ekstra godt tilbud.

Du kan også samtidig undersøge mulighederne for billeje i Harreslev. Booker du en lejebil, inden du tager rejser, kan den nemlig stå klar, når du ankommer i lufthavnen. Med en udlejningsbil kan du nemt og hurtigt komme omkring i den flotte natur uden for byen under dit hotelophold i Harreslev, og du vil også hurtigt kunne være inde i Flensborg by, hvis du får lyst til at kaste dig ud i denne større bys kulturelle tilbud. Skinner solen, kan du tage til Wassersleben Strand, der ligger inden for Harreslev kommune ud mod Flensborg Fjord.

Historiske oplevelser på hotel i Harreslev

Udover den spændende dansk-tyske historie i dette grænseområde i Slesvig-Holsten kan du også finde historiske oplevelser, der går endnu længere tilbage i tiden. Her er nemlig fundet spor af mennesker fra stenalderen og bronzealderen. Læg turen forbi Harreslev Rovhøj, der er en grav fra den yngre stenalder, som blev opdaget i 1959. Der er også fundet andre gravhøje i området omkring denne. I løbet af dit hotelophold i Harreslev vil du desuden kunne besøge Kong Arrilds Høj, der er en række på tre gravhøje fra den ældre bronzealder.

Shopping i Harreslev

Mange danskere kommer som sagt til Harreslev for at nyde godt at de mange gode tilbud, man kan finde i butikkerne i grænseområdet her, men hvorfor ikke også kombinere dit ophold på hotel i Harreslev med en shoppingtur i de mange fantastiske forretninger i Flensborg. Lad dine indkøb fra grænsebutikkerne blive på hotellet, og tag den korte tur ind til Flensborg centrum, der udover den lange, populære gågade også byder på interessante museer, spændende teaterforestillinger, et dejligt café- og restaurantmiljø samt flot arkitektur.

Hotelbooking: Harrislev

Søg efter dit perfekte hotel i Harrislev. Find et billigt hotel i Harrislev nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Harrislev, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Harrislev på dine foretrukne datoer.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Harrislev?
Hotel Wassersleben er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder gratis morgenmad og en restaurant. Ifølge anmeldelser fra vores hjemmeside er Hotel des Nordens og Grenzmotel også populære muligheder til dit ophold.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Harrislev?
Ja, størstedelen af reservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden overnatningsstedets afbestillingsfrist. Fristen ligger som regel 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis du har foretaget en ikke-refunderbar reservation, kan du muligvis stadig afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Tilføj dine datoer, klik på “Søg”, og brug filteret “Gratis afbestilling” for at få de bedste muligheder i Harrislev.
Hvilket overnatningssted er bedst til en rejse med ungerne til Harrislev?
Hotel des Nordens er et hotel med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder et vandland og en børnepool. Alte Direktionsvilla Kupfermühle er en anden god valgmulighed til din ferie med hele familien. Seværdigheder i området som Flensborg Søfartsmuseum og Erlebnis-Center Sportland byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Harrislev?
Grenzmotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Alte Direktionsvilla Kupfermühle er en anden god mulighed, når du rejser med dit kæledyr.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Harrislev?
Hotel des Nordens er et hotel ved stranden med 4 stjerner. Det populære overnatningssted tilbyder et vandland og gratis morgenmadsbuffet og ligger tæt på Wassersleben Strand. Andre gode valgmuligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Alte Direktionsvilla Kupfermühle og Grenzmotel.
Hvilke hoteller har pool i Harrislev?
Hotel des Nordens er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en indendørs pool, en udendørs pool og et vandland.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Harrislev

Flere valgmuligheder