Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Romantiske hoteller i Guimar

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Romantiske hoteller i Guimar

Finca los Retalitos
Calle Lomo del Medlo 8, Guimar, De Kanariske Øer
Hent priser
4.9/5Exceptional! (15 anmeldelser)
Teneriffa Urlaub

"Wir waren begeistert von der Liebevollen Gestaltung des Objekts, den vielen Pflanzen und den köstlichen Früchten die gerade reif waren. Cayita und Maxi sind sehr nette hilfsbereite Gastgeber, die uns auch noch mit einer hervorragender Paella überraschten. Wenn wir wiedereinmal nach Teneriffa reisen, ..."…"

Anmeldelse fra 2. dec. 2019

Finca los Retalitos
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Romantiske hoteller. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Lommeguide: Book Romantiske hoteller i Guimar

Søg efter hoteller i Guimar på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Guimar ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Guimar
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Guimar område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Guimar, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Guimar
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Guimarhoteller i – mens de stadig er der

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter romantiske hoteller i Guimar?
Trænger I til en romantisk smuttur? Guimar byder på masser af nye oplevelser. Sop i vandkanten, eller nyd synet af solnedgangen med din partner ved Playa para perros El Cabezo, Playa del Cabezo eller Playa La Charcada. Uanset om I vil at nyde et boblebad eller nyde morgenmad på sengen, kan I vælge mellem 2 hoteller og andre overnatningsmuligheder i Guimar.
Hvilken årstid er bedst til en romantisk ferie i Guimar?
Hvis du synes regnvejr er det allermest romantiske, så kig nærmere på disse oplysninger om temperaturen hele året rundt i Guimar: August og juli er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 20°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C. Den årlige nedbør i Guimar er i gennemsnit på 118 mm.
Hvad kan jeg opleve i Guimar?
Der er intet som at opleve et nyt område med sin elskede, så planlæg, hvad I vil se i Guimar. Et besøg til Pirámides de Güímars arkæologiske område, Las Ventanas de Güímar-ruten eller Playa para perros El Cabezo kan være en god måde at bruge dagen på.
Hvordan kommer jeg bedst frem til Guimar og omkring i området på min romantiske ferie?
Disse transportmuligheder i Guimar kan sørge for, at din romantiske ferie kommer godt fra start: Rejs til Guimar ved at booke en flyrejse til den nærmeste store lufthavn, Tenerife (TFS-Tenerife South), som ligger 31 km fra byens centrum. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at leje en bil.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Guimar

Flere valgmuligheder