Grindsted

Hoteller i Grindsted

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Hoteller i Grindsted

Danhostel Grindsted-Billund
4 out of 5
Banegårdsvej 34, Grindsted
Hent priser
4.2/5Meget godt! (111 anmeldelser)

"Ganske god service hos værten, og meget venlig. Faciliteterne er udmærkede"…"

Anmeldelse fra 14. aug. 2019

Danhostel Grindsted-Billund
Hotel Propellen
4 out of 5
Nordmarksvej 3, Billund
Hent priser
4.2/5Meget godt! (587 anmeldelser)
Fantastisk godt og ikke mindst børnevenligt hotel

"Fantastisk børnevenligt hotel med en masse aktiviteter for børn og perfekt beliggenhed i forhold til bl.a Legoland. Gratis morgennmad for børn og billig aften buffet (for børn) og rimelig pris for voksne. Kan bestemt anbefales. Rigtig dejlig sted, som det ikke er sidste gang vi har besøgt."…"

Anmeldelse fra 8. jul. 2019

Hotel Propellen
Grindsted Aktiv Camping
3 out of 5
Søndre Boulevard 15, Grindsted
Hent priser
2.4/5 (92 anmeldelser)
For dyrt

"Hytten vi skulle bo i var alt for dyr ift. hyttens comfort og hvad campingpladsen havde at byde på. Flink bestyrer, men alt var lukket hele tiden og man skulle ringe på et nummer hvis man skulle købe noget i butikkens åbningstid. Gammelt tv i hytten, slidt hus i det hele taget."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Grindsted Aktiv Camping
Scandic Olympic
3.5 out of 5
Strandbygade 3, Esbjerg
Hent priser
4/5Meget godt! (296 anmeldelser)

"God morgenmad. Madrassen var god og ellers et fint værelse. Der kunne godt have været varme i gulvet på badeværelset. Desværre havde tidligere gæster ikke passet godt på gulvet i værelset."…"

Anmeldelse fra 15. okt. 2019

Scandic Olympic
Filskov Kro
3 out of 5
Amtsvejen 34, Filskov, Grindsted
Hent priser
4.3/5Fremragende! (131 anmeldelser)
God lokation til attraktioner.

"Fint værelse. God og venligt personale. Lidt kedelig by, men god lokation til Legoland og Givskud."…"

Anmeldelse fra 7. jul. 2019

Filskov Kro
Zleep Hotel Billund
3 out of 5
Passager Terminalen 4, Billund
Hent priser
3.8/5Godt! (1,288 anmeldelser)

"Rummet godt udnyttet, men der manglede elpærer og den ene lampe itu"…"

Anmeldelse fra 14. sep. 2019

Zleep Hotel Billund
CABINN Esbjerg Hotel
3 out of 5
Skolegade 14, Esbjerg
Hent priser
3.6/5Godt! (940 anmeldelser)

"Centralt beliggende. Værelser godt og effektivt indrettet."…"

Anmeldelse fra 29. aug. 2019

CABINN Esbjerg Hotel
Lalandia Resort Billund
4 out of 5
Ellehammers Alle 3, Billund
Hent priser
4.5/5Fantastisk! (595 anmeldelser)

"Nice house with good facilities. Good for family with children."…"

Anmeldelse fra 9. aug. 2019

Lalandia Resort Billund
Hotel LEGOLAND, DENMARK
4 out of 5
Aastvej 10, Billund
Hent priser
4.1/5Meget godt! (982 anmeldelser)
Super ophold.

"Dejligt hotel, super god mad, alletiders personale. At man kan gå fra hotellet, til LEGOLAND, er bare godt. Vi købte 2 dages billetter til LEGOLAND, og havde 3 overnatninger. Vi var 4 voksne, og et barn, og hver dag var bare dejlige, både på hotellet, og i parken."…"

Anmeldelse fra 22. aug. 2019

Hotel LEGOLAND, DENMARK
Hotel Svanen, Grindsted
3 out of 5
Hedemarken 22, Grindsted
Hent priser
3.9/5Godt! (639 anmeldelser)

"Meget godt, dog senge er meget blod. Alt anden er helt top"…"

Anmeldelse fra 14. jul. 2019

Hotel Svanen, Grindsted
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Grindsted
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel i Grindsted

Hotel Grindsted: Du kan kombinere et hotelophold i Grindsted med en skøn naturoplevelse. Uanset om du har bestilt overnatning på et hotel, på en campingplads eller på en naturlejrplads, kan du komme helt tæt på naturen på cykel, til fods eller i kano.

Hoteller i hjertet af Sydjylland

Grindsted ligger centralt placeret i Sydjylland ved Grindsted Å og Grindsted Engsø, og når du foretager en hotelbooking her, har du et godt udgangspunkt for at opleve Sydjyllands spændende omegn. Uanset om du er på ferie eller forretningsrejse, kan du i Grindsted finde hotelværelser, der passer til dig. Byens vartegn er Grindsted Kirke, som lokalt kaldes for "Hedens Domkirke". Hold øje med tårnet, når du besøger kirken, for du kan være heldig at få øje på et storkepar. Grindsted ligger også i kort afstand af Billund Lufthavn og har gode forbindelser til Vejle, hvorfra der går tog til resten af Danmark.

Naturoplevelser i Grindsted

Når du overnatter i Grindsted, er det nemt at blive ét med naturen. Allerede når du slår øjnene op og trækker gardinerne fra, kan du nyde de naturskønne omgivelser fra dit hotelværelse. Hvis du mere er et friluftsmenneske, kan du også bo på en campingplads eller en naturlejrplads. Er du en ivrig lystfisker, kan du tage dine fiskestænger med og smide snøren i en af de mange åer eller et af de vandløb, der ligger i nærheden af Grindsted. Der er også en fiskesø med gode forhold, hvor du en lun sommeraften kan rengøre fangsten og smide den på grillen. Du kan også hoppe i en kano og nyde dyrelivet i og ved åerne. Hvis du ikke er så meget til fiskeri og vand, kan du i stedet spænde vandrestøvlerne på og nyde Grindsteds omegn enten på egen hånd eller ved at deltage i nogle af de arrangerede ture, hvor du samtidig får mere at vide om områdets historie og udvikling. Der findes også mange gode cykelruter i og omkring Grindsted, og på en cykeltur her kan du opleve den fredfyldte natur på heden eller i skoven samt interessante historiske steder som Museumsgården Karensminde og Engsøen.

Grindsted i børnehøjde

Grindsted og omegn byder på masser af underholdning for hele familien. Besøg for eksempel Givskud Zoo, hvor I kan køre rundt blandt vilde dyr, såsom løver og næsehorn. Hvis du altid har drømt om at blive dyrepasser, kan du prøve drømmen af og lege dyrepasser for en dag, mens børnene kigger på. I kan også finde et hoteltilbud og kombinere jeres overnatning i Grindsted med et besøg i Legoland®, hvor I kan køre i rutsjebaner, lege i vandland, bygge jeres eget Lego®-univers og meget andet. Hvis familien ikke har fået nok fart og spænding, kan I tage en tur til Grindsted Gokart Event og køre ræs i gokart mod hinanden. På en rejsvejrsdag kan I tage i Grindsted svømmehal, hvor de små kan muntre sig i babybassinet, og de store kan springe fra 3-metervippen. Der er også rig mulighed for at slappe af i varmtvandsbassinet eller i det tyrkiske bad oven på de mange spændende oplevelser.

Hotelbooking: Grindsted

Søg efter dit perfekte hotel i Grindsted. Find et billigt hotel i Grindsted nemt og hurtigt ved hjælp af en af metoderne herunder.

  • Brug kortet til at finde hoteller i det område i Grindsted, du foretrækker.
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område. Vælg tema, hotelkæde eller hotelklasse, alt fra de mere enkle hoteller (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner).
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud og de billigste hoteller i Grindsted på dine foretrukne datoer.

Expedia tilbyder også reservation af flybilletter til Grindsted.

Flere valgmuligheder

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Grindsted