Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer


Billigste flyrejser til Victoria

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Oplysninger om flyrejsen til Victoria

Destinationslufthavn Victoria Intl.
IATA-kode til destinationslufthavn YYJ
Destination Victoria

Om Victoria

Fly til Victoria

Få en fantastisk ferie i Victoria i British Columbia

Victoria ligger på sydspidsen af Vancouver Island i Canada. "City of Gardens", som Victoria kaldes, er en imødekommende by og en populær turistdestination. Takket være et mildt klima året rundt er Victoria kendt for smukke blomster og naturskønne områder.

Hvis du bruger Expedia.dk til at købe billige flybilletter til Victoria i British Colombia, vil du opdage, at Expedia gør det særdeles nemt at søge efter oplysninger og finde gode tilbud, der kan forvandle turen til en ferie, du aldrig glemmer. Hvis du bestiller her, kan du finde lave priser på fly til Victoria. Du kan endda finde endnu bedre priser og tilbud, hvis du reserverer fly, indkvartering og transport på destinationen samtidig. Når du har bestilt flybilletter til Victoria, kan du nyde at udforske en by med flot arkitektur og en meget afslappende stemning.

Oplevelser på en flyrejse til Victoria

Butchart Gardens er en populær destination, der har status som National Historic Site i Canada. Besøgende i parken kan opleve en enorm samling fugle, herunder ænder, papegøjer, påfugle og duer. Du må heller ikke gå glip af parkens mange flotte statuer, når du er her. På visse tider af året byder parken på underholdning i form af koncerter med symfoniorkestre og feriemusikfestivaler. Husk at undersøge, hvad du kan opleve af underholdning, når du har bestilt fly til Victoria.

Victoria blev grundlagt af Storbritannien og er opkaldt efter dronning Victoria, og en stor del af arkitekturen i byen er europæisk inspireret. Christ Church Cathedral, Royal British Columbia Museum og British Columbia Parliament Buildings er alle vestlige arkitektoniske mesterværker med europæisk tilsnit.

Familieferie i Victoria

Beacon Hill Park er populær blandt turister og et dejligt sted for ferierende familier. Her kan I muntre jer med legepladser og legeområder, et vandland, en børnezoo og tennisbaner. Der er også masser af damme, haver og stier til dig, der elsker naturoplevelser. Under dit besøg i Beacon Hill Park kan du se verdens fjerdehøjeste totempæl. Mens en stor del af bygningerne i Victoria har et europæisk tilsnit, sætter dette monument i Beacon Hill et historisk, canadisk præg på byen.

Naturoplevelser i Victoria

Victoria har den perfekte beliggenhed for dig, der elsker friluftsaktiviteter. Uanset om du kan lide at klatre i klipper, tage på vandretur, spille golf, sejle i kajak eller jogge, er det alt sammen særdeles behageligt i Victorias milde klima. Du kan også muntre dig med vandsportsaktiviteter og holdsport under afslappede forhold på mange af faciliteterne i Victoria. Hvis du har en cykelrytter gemt i maven, vil du glæde dig over de hundredvis af kilometer cykelstier i området.

Victoria i Canada bør stå højt på ønskesedlen for din næste ferie. Og Expedia hjælper dig gerne med at finde særdeles billige flyrejser og pakkerejser til Victoria. Du vil ikke fortryde det, hvis du hopper på et fly og rejser til denne smukke canadiske by.