Fly til Val Thorens

Pak dit skiudstyr, og tag med fly til Val Thorens. En ferie på dette uforlignelige skiresort i de franske Alper vil du sent glemme. Når du rejser til Val Thorens, kan du lande i fire forskellige lufthavne i nærheden, hvorfra du nemt kommer videre til din destination i bjergene. En af fordelene ved at rejse med fly er, at du kommer hurtigt frem og kan få fart under skiene i den friske alpeluft allerede samme dag. Val Thorens er mest kendt som et yndet skisportssted, men her er også masser at lave om sommeren. Så uanset hvornår du planlægger et besøg i Val Thorens, er der nok at lave for både store og små.

Flyrejser til Val Thorens – lufthavnsfaciliteter

Når du køber flybilletter til Val Thorens, lander du i enten Saint-Exupéry, Chambéry, Grenoble eller Genève. Der flyver dog kun direkte fly fra Danmark til Genève Internationale Lufthavn, og den er også den nærmeste internationale lufthavn. Uanset hvilken lufthavn du lander i, kører der shuttlebusser til resortet. Rejser I med en gruppe, kan det også være en god idé at bestille en taxa til resortet i forvejen. På den måde kommer I samlet og hurtigere til jeres hotel i Val Thorens. Hvis du lander i Genève, går der også tog til resortet, men du skal skifte undervejs, og det tager væsentligt længere tid end at tage bussen. I lufthavnen er det rig mulighed for at købe lidt snacks og drikkevarer, inden du kører de 160 km til dit hotel.

Billige fly til Val Thorens – oplevelser for hele familien

Genève Internationale Lufthavn er en moderne lufthavn med mange gode faciliteter. Har du ikke fået sendt de obligatoriske postkort på ferien, kan du nå det på lufthavnens posthus. Her er også hæveautomater, hvor du kan hæve kontanter til ferien. Rejser du med børn, kan du se frem til børnefaciliteter, der gør ventetiden lidt kortere. I transitområdet mellem gate A5 og A8 ligger der et lille legeområde, hvor børnene kan hygge sig. Det er gratis og for alle. Holder du ferie med helt små børn, finder du i transitområdet et pusle- og legeområde for børn under 5 år. Her kan du amme uforstyrret, og der er adgang til et lille tekøkken.

Rejs med fly til Val Thorens både sommer og vinter

Har du inviteret hele familien på ferie, kan I med fordel booke en udlejningsbil i Val Thorens og nyde friheden ved at opleve området i jeres eget tempo. Du kan naturligvis også reservere en lejebil i lufthavnen, så den står klar, allerede når I lander. Rejser du til resortet uden for skisæsonen, kan du være heldig at finde billige flybilletter til Val Thorens. I sommerperioden er der rigeligt at give sig til på resortet. Her findes adskillige bjergtagende vandreruter samt udfordrende forhindringsbaner i bjergene for hele familien. Om vinteren kan du naturligvis vælge at leje ski, støvler og hjelm på resortet. Så er du fri for at slæbe de mange ekstra kilo i lufthavnen.

Oplysninger om flyrejsen til Val-Thorens

Destinationslufthavn Val-Thorens
IATA-kode til destinationslufthavn AHZ