Billigste flyrejser til Timmendorfer Strand

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 3.097 for en enkeltbillet og DKK 3.919 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Nov 6, 2019

Virkelig over al forventning i den positive retning. Super service og virkelig super sødt personale med god service😃🤗

Fly til Timmendorfer Strand

På en ferie i Timmendorfer Strand kommer du tæt på vandet og alle de oplevelser, der er forbundet med livet her. Lej en strandkurv, der nærmest er en lille sofakabine, og slap af på de dejlige strande. Hvis du foretrækker at være aktiv, kan du dyrke forskellige former for strandsport. I Timmendorfer Strand er der også masser af shopping muligheder, hvis du vil have et afbræk fra stranden.

Flyrejser til Timmendorfer Strand

Når du køber flybilletter til Timmendorfer Strand, skal du være opmærksom på, at der ikke er nogen lufthavn i selve byen. Du kan til gengæld nemt flyve til den nærmeste lufthavn, som er Hamborg Lufthavn. Her finder du et stort udvalg af forskellige restauranter, caféer og barer, hvor du kan bruge ventetiden på at hygge med lidt mad og drikke, eller du kan shoppe i en af de mange spændende butikker. Trænger du til at få masseret ømme muskler, kan du besøge massageinstituttet i lufthavnen, som tilbyder forskellige typer massage. Er du forretningsrejsende, tilbyder lufthavnen gode forhold til at forberede et møde eller få lidt arbejde fra hånden, inden dit fly letter. Du har en times gratis trådløst internet, og i lufthavnens lounge kan du læse internationale aviser eller se de seneste nyheder i tv. Har du ikke din egen bærbare pc med, kan du benytte dig af de opstillede pc'er. Hvis du endnu ikke har vekslet penge, kan du gøre det her, da der er flere vekselbureauer og hæveautomater.

Flybillet til Timmendorfer Strand fra Danmark

Du finder nemt billige flyrejser til Timmendorfer Strand, og du kan være fremme i Hamborg Lufthavn på kun 1 time fra Københavns Lufthavn. Du kan være helt fremme ved dit hotel i Timmendorfer Strand på omkring 1 time, da byen ligger knap 80 km nordøst for Hamborg. Foretrækker du selv at køre i bil fra Danmark, skal du forberede dig på, at turen tager mellem 4 og 5 timer. Så hvis du prioriterer en kortere rejsetid, kan du med fordel vælge at flyve. Vil du gerne spare lidt penge, er det ofte en fordel at bestille dit hotel sammen med dine billige flybilletter til Timmendorfer Strand, da du nogle gange får mere for pengene ved at købe en pakkerejse. De penge, du har sparet på turen, kan du vælge at bruge på at se nærmere på Hamborg i forbindelse med ankomst eller afrejse.

Der er gode transportmuligheder fra Hamborg Lufthavn til Timmendorfer Strand. En togtur via Hamborg Hovedbanegård og Lübeck tager f.eks. kun ca. 2 timer. Vil du benytte dig af biludlejning i Timmendorfer Strand under dit ophold der, får du større frihed på din ferie, og du kan komme rundt, som det passer dig. Du er ikke afhængig af planlagte ture, når du skal ud at opleve noget, og du behøver ikke at tage toget til og fra lufthavnen. Vælger du at leje en bil, kan du nemlig hente bilen i lufthavnen og aflevere den der igen.

Populære flyrejser til Timmendorfer Strand

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 3.097 for en enkeltbillet og DKK 3.919 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.