Billige flybilletter til Tampa

Billigste flyrejser til Tampa

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.879, kr for en enkeltbillet og 3.227, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
Lufthansa
Austrian Airlines
British Airways
American Airlines
LOT-Polish Airlines
Virgin Atlantic
Delta
KLM
Air France

Om Tampa

Fly til Tampa

Byen Tampa er en populær turistdestination. Bestil flybillet til Tampa hele året rundt for at nyde det fantastiske vejr, de smukke strande og de mange parker, den eksklusive shopping og de sjove festivaler. De populære udendørsaktiviteter omfatter lystfiskeri, golf, svømning og sejlsport, og hvis du synes, det bliver for varmt udenfor, kan du udforske Tampas fremragende museer eller designerbutikker. Bestil din billige flyrejse til Tampa på Expedia i dag, hvis du har lyst til at tilbringe ferien i Tampa.

Lufthavne i Tampa

De fleste fly til Tampa lander i Tampa Internationale Lufthavn (TPA). Lufthavnen hed tidligere Drew Field Kommunale Lufthavn, men den ændrede navn i 1952. De dominerende flyselskaber i TPA omfatter United Express, World Airways og North American Airlines. TPA er den 30. travleste lufthavn i Nordamerika målt på passagertrafik. Fly til Tampa kan også lande i St. Petersburg-Clearwater Internationale Lufthavn (PIE), som er en kombineret militær og civil lufthavn 9,7 kilometer nord for St. Petersburg. Der er yderligere to lufthavne i Tampa-området; Peter O. Knight Lufthavn (TPF) og Tampa Executive Lufthavn (VDF), der tidligere hed Vandenberg Lufthavn.

Bestil dine flybilletter til Tampa hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip, når du skal bestille din flybillet til Tampa

Det varme vejr i Tampa tiltrækker besøgende hele året rundt. Højsæsonen for flyrejser til Tampa ligger mellem januar og april, hvor det er dejlig varmt om dagen og køligt om natten. Midtersæsonen er i maj og i oktober og november. Det er lavsæson i december og mellem juni og september, så hvis du gerne vil spare penge, skal du besøge byen i disse perioder. Du kan også spare penge ved at tilmelde dig prisvarsler – så modtager du en e-mail fra Expedia, hvis der er et godt tilbud på en bestemt rute. Overvej at flyve til en alternativ lufthavn for at spare endnu flere penge. Du vil blive overrasket over, hvor meget du kan spare ved at flyve til en lufthavn, der ligger en halv times kørsel fra din endelige destination.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Tampa?
Mange besøgende foretrækker at flyve til Tampa, FL (TPA-Tampa Intl.), når de aflægger besøg i Tampa. Der er dog flere end bare den ene lufthavn i området, så vær opmærksom på det, når du reserverer din flyrejse.
Hvor langt er der til Tampa, FL (TPA-Tampa Intl.) fra Tampa?
TPA er blot en kort tur med taxa fra Tampa midtby. Lufthavnen ligger 8 km fra bykernen.
Kan jeg flyve til Tampa i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Tampa forløber helt uden problemer ved først at tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den hurtigste måde at holde dig ajour med de gældende rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Tampa?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Tampa, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Tampa med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Tampa, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Tampa?
Tampa er en populær destination blandt rejsende, hvilket bliver bakket op af antallet af lufthavne. Hvis du er ved at planlægge at besøge denne dynamiske by, er der en god chance for, at du flyver til TPA (8 km from downtown). Hvis ikke, så SRQ (65 km from downtown) eller St. Petersburg, FL (PIE-St. Petersburg-Clearwater Intl.) (25 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Tampa?
21 luftfartsselskaber flyver til Tampa fra 119 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Tampa?
Størstedelen af fly til Tampa er med flyselskaberne Delta Air Lines, Southwest Airlines og Spirit Airlines. Blandt disse tre er Delta Air Lines det foretrukne valg, og Fairlie-Poplar Historiske Distrikt er den by, flest passagerer flyver fra.
Hvor mange direkte fly er der til Tampa?
Det er meget nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal mellemlande. Hvis du har planer om at besøge Tampa, vil du blive glad for at høre, at der er 1.927 direkte fly hver uge.
Hvor afgår de mest populære fly til Tampa fra?
Fly til Tampa med afgang fra Monroe, Belmont og Midtown er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Tampa Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Tampa fra Monroe, kan du se frem til en flyvetid på 2 timer og 7 minutter. Hvis rejsen afgår fra Belmont, kan du forvente at være i luften i 2 timer og 36 minutter. Fra Midtown tager det omtrent 2 timer og 6 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Tampa?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, erfarne rejsende bruger til at finde gode tilbud. Når du reserverer i god tid, har du flere valgmuligheder, og flyene er knap så dyre. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Et sidste tip er altid at være forberedt på at købe din flyrejse. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du ser en virkelig god pris. De bedste tilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Tampa?
Uanset hvor du ankommer fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du er godt forberedt. Følg disse praktiske råd, som sikrer, at din rejse til Tampa kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flyvetur kan sagtens være en fantastisk oplevelse, hvis du sørger for at pakke det rette udstyr. I første omgang kan du få brug for toiletartikler, såsom tandbørste og læbepomade, et frisk sæt tøj og noget godt læsestof. Dernæst skal der næsten være plads i din taske til din bærbare computer, oplader, eventuelle lægemidler og muligvis ligeledes en behagelig rejsepude. Sidst, men absolut ikke mindst, skal du sørge for at medbringe pas, dine rejsedokumenter og betalingskort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Læg alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for væsker i din håndbagage på mere end 100 ml vil blive konfiskeret. Skarpe genstande, som din elskede lommekniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom barberblade, blegemiddel og benzin, er også forbudt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af naturfibre, som huden kan ånde i, og medbring en sweater, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Sørg for at vælge et par flade, velsiddende sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de kraftige støvler blive i den store kuffert.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved længere flyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at forhindre dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt ned ad midtergangen. Rejsestrømper er også en god måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Tampa?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være velorganiseret, inden du når til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Tampa på ingen tid. Følg disse nyttige råd, så ferien kommer godt fra start:

  • Husk at have pas og boardingkort lige ved hånden. Det er nemlig det første, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som det begynder at blive din tur.
  • Elektronisk udstyr som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og undersøges. Men bare rolig, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Fjern alle væsker fra din kabinekuffert. Væsker skal som oftest sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i en enkelt gennemsigtig, genlukkelig plastpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig kostbar tid. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som regel ikke med lette gummesko eller hyttesko.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes sikkert ned i den indleverede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Tampa
DestinationslufthavnTampa Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kodeTPA
DestinationTampa
Flyrejsens pris2.225, kr

Populære flyrejser til Tampa

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 4.879, kr for en enkeltbillet og 3.227, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
LOT-Polish Airlines