Billigste flyrejser til São Paulo

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om São Paulo

Fly til Sao Paolo

Med Expedia kan du let og bekvemt finde flybilletter til Sao Paulo. Den optimerede søgemaskine finkæmmer internettet for flybilletter, og kan blandt andet vise dig de billigste eller hurtigste billetter øverst, alt efter dit behov. Du kan også finde afbudsrejser til Sao Paolo med Expedia.

Sao Paolo er virkelig indbegrebet af en storby, med alt hvad det indbefatter. Med sine 12 millioner indbyggere indtager den pladsen som den 12. største by i verden og den største by i Nord- og Sydamerika. Det er derfor næsten selvfølgeligt, at du kommer til at have let ved at finde på noget at lave. Her er gode shoppingmuligheder, lækre restauranter og et pulserende natteliv. Så find et hotel i Sao Paulo, og nyd storbylivet.

Sao Paolo kombinerer på elegant vis det traditionelle med det moderne. Der findes mange gamle bygninger, men overalt skyder nyere arkitektur også op, og hvis du er arkitektur- eller designinteresseret, er Sao Paolo et must. Én af det 20. århundredes største arkitekter, Oscar Niemeyer, er nemlig brasilianer, og hans bygningsværker er over det hele i Sao Paolo.<br> Denne kombination af det moderne og det traditionelle og det internationale islæt byen har, gør at den virkelig er egnet til storbyferie. Her kommer du ikke til at kede dig!

Flyrejser til Sao Paolo fra Danmark

Sao Paolo kan med bare en enkelt mellemlanding nås fra Kastrup, Billund og Aalborg. Aldrig har man kunnet komme hurtigere til Sao Paolo, og når du flyver med store selskaber som KLM og Air France, er det hele behageligt.

Billige flyrejser til Sao Paolo

Når du først har fået bestilt din rejse, og er på vej afsted, ender du med at ankomme i Guarulhos International Airport. Ligesom byen er lufthavnen virkelig travl, med hele 36 millioner passagerer årligt. Den er derfor tilpasset den store tilstrømning, og du får smertefrit din bagage igen. Du kan også veksle penge her. Der er 25 km til centrum, der nås med både taxi og bus. Men Sao Paolo er stor, så måske det er en idé at finde billeje i Sao Paolo allerede i lufthavnen.

Når du først er indlogeret, kan du planlægge din indtagelse af byen. Til at begynde med kan du tage et smut på stranden. Strandene her er virkelig lækre, og mens du daser hen, kan du nyde en Caipirinha, der er Brasiliens nationaldrink. Mere afslappende bliver det ikke.

Men der er også rigeligt andet at lave i Sao Paolo end at ligge på stranden. Du kan for eksempel tage sambatimer, for derefter rigtigt slå dig løs til Samba-lørdag, en fast tradition i byen. Og hvilken bedre måde at møde nye mennesker på, end når man bevæger sig til de hurtige latinamerikanske rytmer.

Fodbold er alt i Brasilien, og selvom du måske ikke er så passioneret omkring sporten, er du næsten nødt til at se en fodboldkamp i Sao Paolo. Prøv for eksempel lokalopgøret mellem Corinthians og Sao Paolo FC, og mærk den passion der hersker omkring denne sport.

Vidste du at…

Man i Brasilien snakker portugisisk?

Indbyggerne i Sao Paolo hedder paulistanos?

Oplysninger om flyrejsen til São Paulo

Destinationslufthavn São Paulo
IATA-kode til destinationslufthavn SAO

Populære flyrejser til São Paulo

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.