Om Santa Barbara

Fly til Santa Barbara

En portugisisk opdagelsesrejsende var den første til at dokumentere området omkring Santa Barbara i 1542, selvom indfødte stammer har boet i området i tusindvis af år. I dag tiltrækkes turister og de lokale beboere af de smukke strande og den klassiske californiske arkitektur i området.

Fly til Santa Barbaras lufthavn

Hvis du planlægger en rejse til Santa Barbara, flyver du til Santa Barbara Kommunale Lufthavn – det er både let og praktisk. Hvis du søger her på Expedia.dk, kan du finde billige flybilletter til Santa Barbara. Der ligger flere hoteller i nærheden af Santa Barbara Lufthavn, så hvorfor ikke drage nytte af placeringen tæt ved vandet og finde et billigt værelse i nærheden af stranden? Når du skal flyve hjem igen, går der som regel en shuttlebus fra hotellet lige til lufthavnen.

Oplevelser i Santa Barbara

De forskellige aktiviteter i Santa Barbara er centreret omkring stranden og områdets historie som missionærby i slutningen af 1700-tallet. Den smukke Santa Barbara Mission, hvor byens religiøse og oprindelige historie gennemgås, er bestemt et besøg værd. Læg også vejen forbi Naturhistorisk Museum, hvor livet hos det palæoindianske folk Chumash, som levede i området for 13.000 år siden, skildres. Et besøg til Stearn's Wharf er den perfekte lejlighed til at smage en frisk rejecocktail, mens du nyder den smukke udsigt over havet.

Flybilletter til Santa Barbara

Når det er tid til at bestille dine flybilletter til Santa Barbara, kan du bruge Expedias rejseværktøjer. Her kan du finde alle billige flyrejser til Santa Barbara på ét og samme sted, så du kan vælge den mulighed, der passer bedst til dine rejseplaner. Og når du køber din flybillet, kan du også samtidig foretage en hotelreservation og leje bil, så din rejse bliver en personlig ferie til Santa Barbara med alt inklusive. Det er også muligt at få en rejsesygeforsikring til en ekstra lav pris.

Pakkerejser inklusive fly til Santa Barbara

Du skal blot søge på Expedias omfattende hjemmeside for at få alle oplysninger om flyrejser til Santa Barbara og lade os gøre resten, så du får en rejse helt uden besvær og bekymringer. Med Expedia.dk får du adgang til specialrabatter på biludlejning og lave priser på hoteller i Santa Barbara. Det kan ikke være lettere! Expedia laver alt det hårde arbejde og leverer de sidste nye fordele og specialtilbud på pakkerejser, så du kan få en uforglemmelig og solfyldt rejse til Santa Barbara.