Billigste flyrejser til Salvador

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.759 for en enkeltbillet og DKK 1.058 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Anmeldelser fra verificerede kunder

Feb 17, 2020

Alt var okay

Flyrejser til Salvador

Hvis du savner sol, farverige omgivelser og glad musik, kan du med fordel reservere et fly til Salvador, hovedstaden i den brasilianske delstat Bahia. Byen er serviceret af Salvador Internationale Lufthavn, som har daglige flyafgange til brasilianske storbyer såsom São Paulo, Rio de Janeiro og Brasília. Selvom der ikke er nogen direkte flyrejser til Salvador fra Danmark, kan du uden tvivl finde den rette flyrejse her – hvad du planlægger en længere backpackertur, en forretningsrejse eller en ferie for hele familien.

Salvador er kendt som yderst kulturrig by, der blev grundlagt som en koloniby af portugiserne i 1500-tallet. Den er velsignet med et varmt tropisk regnskovsklima, og de vådeste måneder er mellem april og juni måned.

Fly - Salvador

Salvador Internationale Lufthavn, der officielt går under navnet Deputado Luís Eduardo Magalhães Internationale Lufthavn, ligger ca. 28 km fra det centrale Salvador. Det tager mellem 30 og 40 minutter at køre dertil, og der kører flere forskellige shuttlebusser og taxafirmaer til og fra lufthavnen. Planlægger du at leje en bil i Salvador, kan du gøre det i lufthavnen, der huser en række forskellige biludlejningsfirmaer.

Lufthavnen udbyder en række servicer til besøgende; du kan f.eks. tage til frisør eller besøge lufthavnens turistkontor for at få nogle gode tips til dit besøg i Salvador. Du kan også nyde et måltid på en af de over 15 forskellige restauranter og caféer eller shoppe i de mange forretninger, som sælger både tøj, smykker, skønhedsprodukter og bøger.

Salvador – fly og pakkerejser

Der er over 10 forskellige flyselskaber tilknyttet Salvador Internationale Lufthavn, som inkluderer både brasilianske, amerikanske og europæiske flyselskaber. Du kan derfor med garanti finde de rette flybilletter til Salvador. Er du særligt på udkig efter budgetvenlig indkvartering og billige flybilleter til Salvador, kan du i øvrigt tage et kig på vores pakkerejser til Salvador.

Udforsk den solrige storby Salvador

Når du er fremme i Salvador, vil du have masser at give dig til i den dynamiske by. Byens deltagelse som en af 12 værtsbyer for VM i fodbold i 2014 har medført en forbedring af dens offentlige transportsystem, hvilket uden tvivl vil komme dig til gode under dit ophold i Salvador. Byens gamle bydel Pelourinho figurerer på UNESCO verdensarvsliste på grund af sin farverige arkitektur med både latinamerikanske, europæiske og afrikanske islæt.

Læg f.eks. vejen forbi byens katedral Catedral Basílica de Salvador eller São Francisco Kloster, der begge afspejler byens rige koloniale fortid. Centrum har også adskillige store markeder, såsom Modelo Marked og São Joaquim Marked, hvor du kan købe traditionelle souvenirs, som f.eks. drikken Cravinho, farverige tekstiler, smykker og brasilianske fodboldtrøjer.

Under din ferie i Salvador må du heller ikke gå glip af byens indbydende kystlinje, hvor du i øvrigt finder de fleste hoteller i Salvador. Blandt byens populære strande er Praia do Porto da Barra, der er den mest centrale strand, Praia do Farol da Barra, hvor du finder sydkystens ikoniske fyrtårn, og den mere fjerntliggende Praia do Flamengo.

Oplysninger om flyrejsen til Salvador

Destinationslufthavn Salvador
IATA-kode til destinationslufthavn SSA

Populære flyrejser til Salvador

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 2.759 for en enkeltbillet og DKK 1.058 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.