Om Reno

Besøg den største lille by i verden

Byen Reno ligger i Nevada. Adskillige turister besøger Reno hvert år for at spille på byens kasinoer. I et forsøg på at tiltrække flere turister afholder Reno adskillige arrangementer året igennem, bl.a. udstillinger med klassiske biler og motorcykler, ture med varmluftballoner og bowling. Mange turister elsker at tilbringe tid både sommer og vinter ved floden Truckee River og de store søer Pyramid Lake og Lake Tahoe, der ligger lige i nærheden. Der er 18 skiresorter i nærheden af Reno, og om vinteren valfarter turister til området for at stå på ski, snowboard, skøjter, snesko og køre i snescooter. Hvis Reno lyder som et skønt sted at tilbringe en ferie, kan du bestille billige flybilletter til Reno på Expedia i dag.

Lufthavne i Reno

De fleste fly til Reno lander i Reno Tahoe Internationale Lufthavn (RNO), som både er en civil og en militær lufthavn. RNO er den næsttravleste lufthavn i Nevada. Af flyselskaber, der flyver til RNO, kan nævnes British Airways, American Airlines, Delta Air Lines, Lufthansa, Air Canada og Air France. Reno Stead Lufthavn er en anden lufthavn i området.

Bestil din flyrejse hos Expedia

På Expedia kan du søge på tværs af det største antal flyselskaber og flyafgange, så du kan finde gode tilbud på flyrejser på den rejsedato og det klokkeslæt, der passer dig bedst. Du får både fantastiske priser, der afspejler dine ønsker til flyrejsen, og en fremragende kundeservice.

Tip, når du skal bestille din flybillet til Reno

Reno er en populær destination hele året rundt. Byen er så populær, at der ikke er nogen lavsæson for billetter til Reno. Højsæsonen løber fra midt i december til marts og fra juni til september, og midtersæsonen ligger fra oktober til midt i december og fra april til maj. Hvis du vil undgå de store menneskemængder, skal du ikke bestille dine flybilletter til Reno under store arrangementer som f.eks. Reno Rodeo eller Great Reno Balloon Race og sørge for at bestille dine billetter i midtersæsonen. Hvis du gerne vil spare penge på din flybillet, kan du overveje at flyve i løbet af ugen i stedet for i en weekend. Jo mere fleksibel du er i forhold til dine rejsedatoer, desto mere sandsynligt er det, at du kan spare en hel del.