Billige flybilletter til Portland

Om Portland

Expedia-flyrejser til Portland

Hvis du er på udkig efter fly til Portland, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Portland og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Portland med et hotelophold.

Afbudsrejser til Portland giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Portland - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Portland, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Portland hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Portland?
Hvis du rejser med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Portland har nemlig kun en af slagsen – Portland, OR (PDX-Portland Intl.).
Hvor langt er der til PDX Lufthavn fra Portland?
PDX er 11 km fra Portland midtby, så forvent at skulle køre et lille stykke tid for at nå ind til centrum af byen.
Kan jeg flyve til Portland i øjeblikket?
Besøg vores COVID-19-rejserådgiver for at læse alt om de gældende rejserestriktioner for Portland, inden du skal flyve. Alt fra krav om karantæne til rejsevejledninger vises her, så du kan holde dig opdateret.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Portland?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Portland, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Portland med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Portland, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Portland?
I alt findes der 18 flyselskaber, der tilbyder flyvninger til Portland fra 59 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Portland?
De fleste fly fra Alaska Airlines og Delta Air Lines går til Portland. En af mest almindelige måder at rejse dertil på er med Alaska Airlines med afgang fra Northgate.
Hvor mange direkte fly er der til Portland?
Med omkring 1.333 direkte fly hver uge vil du lande i Portland, før du kan nå at sige: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Portland fra?
Fly til Portland fra Inglewood, Fremont og Clinton er populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Portland Lufthavn?
Din rejsetid afgør, hvor mange film du kan nå at se på skærmen undervejs. Fra Inglewood til Portland er rejsetiden i gennemsnit 1 time og 48 minutter. Fra Fremont er det typisk 2 timer og 56 minutter, og fra Clinton tager det 3 timer og 47 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Portland?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der på en eller ande måde formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe deres billetter. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne dine muligheder. Hvis din endelige destination mere end én lufthavn, kan du måske finde et billigere fly til en mindre populær lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Et sidste godt råd: En anden simpel måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine billetter, når du finder et godt tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Portland?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du har forberedt dig godt. Vi har lavet en liste med nyttige råd, så din tur til Portland kommer godt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • En flytur kan sagtens være en fornøjelse, hvis du pakker de rette ting. Først og fremmest kan det være godt at have toiletartikler, såsom tandbørste og hårbørste, et sæt skiftetøj og en god roman. Desuden bør du næsten sikre lidt plads i din kabinetaske til elektronisk udstyr, oplader, eventuelle medikamenter og måske også en pude. Sidst, men absolut ikke mindst, må du ikke glemme at medbringe dit pas, dine rejsedokumenter og betalingskort.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er skarpe genstande, der gemmer sig i et sted i din kabinetaske. Andre forbudte genstande tæller eksplosive og brændbare genstande som spraydåser og brændstof samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være den vigtigste prioritet, når du afgør, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da det er meget almindeligt med opsvulmede fødder. Flade og rummelige sko er altid en god idé.
  • Uheldigvis er en risiko ved længere flyrejser muligheden for DVT eller dyb venetrombose, der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at undgå, at det sker, bør du udnytte muligheden for at gå en tur i kabinen og strække benene. Rejsestrømper er også en god måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Portland?
Tricket er, at være forberedt, inden du ankommer til lufthavnens sikkerhedskontrol. På den måde kan du gå om bord på flyet til Portland på ingen tid. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer rigtig godt fra start:

  • Personalet i lufthavnskontrollen skal som det første tjekke, at du har et pas, som er gyldigt, og et boardingkort, inden du kan gå videre. Hav dem derfor i nærheden.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom hovedtelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Alle elektroniske enheder, herunder bærbar computer og telefon, skal scannes hver for sig.
  • Eventuelle væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil medbringe ombord, skal være på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Lette gummisko er en god slags fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre tungere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande eller lommeknive i håndbagagen. Hvis du har brug for at medbringe sådanne genstande, skal de pakkes ned i den indcheckede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Portland
DestinationslufthavnPortland Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kodePDX
DestinationPortland
Flyrejsens pris3.183, kr