Billige flybilletter til Ocean City

Billigste flyrejser til Ocean City

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra for en enkeltbillet og 2.646 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
British Airways
British Airways
American Airlines
American Airlines
British Airways
British Airways
American Airlines
British Airways
British Airways

Om Ocean City

Expedia-flyrejser til Ocean City

Hvis du er på udkig efter fly til Ocean City, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Ocean City, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Ocean City med et hotelophold.

Afbudsrejser til Ocean City giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Ocean City – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Ocean City, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Ocean City hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Ocean City?
Salisbury, MD (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico Regional) er den eneste af slagsen i Ocean City.
Hvor langt er der til SBY fra Ocean City?
Der er ingen ben i at skulle ud på en lidt længere tur, hvis du har planlagt det hele på forhånd. Ocean City midtby befinder sig 40 km fra Salisbury, MD (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico Regional), så det kan være en god idé at finde ud af, hvordan du hurtigst kommer ind til byen, før du lander i lufthavnen.
Kan jeg flyve til Ocean City i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Ocean City forløber helt uden problemer ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er den nemmeste måde at holde dig opdateret om eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Ocean City?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Ocean City, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Ocean City med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Ocean City, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Ocean City?
Når du tager til Ocean City, ankommer du i Salisbury, MD (SBY-Salisbury - Ocean City Wicomico Regional). Hop af flyet, find din bagage, og bevæg dig ind mod centrum, som ligger cirka 40 km derfra.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Ocean City?
Hvis du flyver til Ocean City, skal du vide, at der kun er ét flyselskab, der flyver til byen. Det er derfor en god idé at slå til hurtigst muligt, når du ser en god pris.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Ocean City?
Fly til Ocean City udbydes typisk af American Airlines. Størstedelen af disse fly har afgang fra Myers Park.
Hvor mange direkte fly er der til Ocean City?
Det er altid nemmere at flyve til en ny destination, når du ikke skal mellemlande. Hvis du skal besøge Ocean City, vil du blive glad for at høre, at der er 20 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Ocean City fra?
Størstedelen af flyene til Ocean City er med afgang fra lufthavnene i Myers Park, Villa Heights og North Belmont.
Hvor lang tid tager det at flyve til Ocean City Lufthavn?
Hvis du skal til Ocean City fra Myers Park, kan du se frem til en flyvetid på 1 time og 38 minutter. Hvis afrejsen går fra Villa Heights, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 1 time og 38 minutter. Fra North Belmont tager det 1 time og 38 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Ocean City?
Enhver erfaren rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil typisk være dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Det er ikke det eneste trick, der findes. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip til dig: En anden nem måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder et uimodståeligt tilbud. Hvis du udsætter det, risikerer du at ende med at betale en langt højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Ocean City?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre din flyrejse så behagelig som mulig. Følg disse tips, så du let kan klare lufthavnskontrollen og nydt godt af Ocean City, nærmest før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Hemmeligheden ved en nem flyveoplevelse er at være velorganiseret. Begynd med det allermest nødvendige: pas, ID-kort, kontanter og medicin. Derudover kan du medbringe noget, som du kan beskæftige dig med undervejs, såsom din bærbare computer eller et par blade. Det kan også være godt at pakke oplader, en nakkepude og et par høretelefoner. Selvfølgelig skal du også huske at få plads til lidt toiletartikler som tandbørste, renseservietter og et ekstra sæt tøj i tasken.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen. Skarpe genstande, som din schweizerkniv, samt andre objekter, der er eksplosive eller brandfarlige, såsom sprøjtemaling, barberblade og benzin, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være målet, når du vælger, hvad du skal iføre dig om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede ankler og fødder. Rummelige, lukkede sko er altid en fornuftig valgmulighed.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved langdistancefly muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benenes dybe vener forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. For at undgå dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt rundt for at strække benene. Rejsestrømper er også en nem måde at formindske risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Ocean City?
Lidt planlægning, inden du skal flyve, kan være med til at gøre rejsen til Ocean City til en let sag. Læs vores brugbare tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for, at du har dit pas og boardingkort i nærheden. Det er det første, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide noget af tøjet. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal en tur igennem røntgenmaskinen. Det hele går meget hurtigere, hvis du begynder på det, efterhånden som du nærmer dig.
  • Elektroniske genstande som telefoner og bærbare computere skal også placeres i en bakke og scannes. Men bare rolig, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Eventuelle væsker, såsom tandpasta eller parfume, som du vil medbringe ombord, skal være i beholdere på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre kraftigere sko skal som regel igennem yderligere screening.
  • Flyselskaberne accepterer ikke skarpe genstande i din kabinebagage. Hvis du har brug for at tage sådanne genstande med, skal det være i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Ocean City
Destinationslufthavn
Ocean City
Destinationslufthavnens IATA-kode
SBY

Populære flyrejser til Ocean City

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra for en enkeltbillet og 2.646 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
British Airways