Billige flybilletter til Niagara Falls

Billigste flyrejser til Niagara Falls

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.118 kr. for en enkeltbillet og 1.395 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Porter Airlines
Delta
British Airways
United
American Airlines

Om Niagara Falls

Expedia-flyrejser til Niagara Falls

Hvis du er på udkig efter fly til Niagara Falls, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Niagara Falls, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Niagara Falls med et hotelophold.

Afbudsrejser til Niagara Falls giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Niagara Falls – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Niagara Falls, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Niagara Falls hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Niagara Falls?
Hvis det er med fly, du rejser, behøver du ikke tænke over, hvilken lufthavn du skal gå efter. Niagara Falls har nemlig kun en af slagsen – Niagara Falls, NY (IAG-Niagara Falls Intl.).
Hvor langt ligger Niagara Falls, NY (IAG-Niagara Falls Intl.) fra Niagara Falls?
Der er 11 km fra Niagara Falls, NY (IAG-Niagara Falls Intl.) og ind til Niagara Falls midtby. Gør tingene nemmere for dig selv ved at finde den hurtigste måde at komme fra terminalen og ind til centrum på, før du tager afsted.
Kan jeg flyve til Niagara Falls i øjeblikket?
Vær sikker på, at din flyrejse til Niagara Falls er så ukompliceret som muligt ved først at kigge forbi vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en nem måde at holde dig ajour med eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og myndighedernes seneste rejsevejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Niagara Falls?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Niagara Falls, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Niagara Falls med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Niagara Falls, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Niagara Falls?
Med adskillige lufthavne at vælge mellem er Niagara Falls et af de steder, du nemt kan flyve til i sidste øjeblik. De lufthavnsterminaler, der lander flest fly i, er Toronto Pearson Lufthavn (YYZ) (80 km from downtown), YTZ (65 km from downtown) og IAG (11 km from downtown).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Niagara Falls?
46 flyselskaber har flyforbindelser til Niagara Falls fra 152 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Niagara Falls?
Rejsende vil ofte vælge at flyve med Air Canada, WestJet eller Air Transat, når de skal besøge Niagara Falls. De fleste af disse fly ankommer fra Ville-Marie, hvorfra Air Canada har mange flyafgange.
Hvor mange direkte fly er der til Niagara Falls?
Med 3.799 direkte fly hver uge vil du være fremme i Niagara Falls, før du kan nå at sige: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Niagara Falls fra?
Passagerer flyver oftest fra Little Italy, Hudson og Lincoln Park, hvis de skal til Niagara Falls.
Hvor lang tid tager det at flyve til Niagara Falls Lufthavn?
Hvis det er Little Italy, du tager afsted fra, kommer du til at være på vingerne i omkring 1 time og 51 minutter, inden du ankommer til Niagara Falls. Fra lufthavnen i Hudson tager det som regel 1 time og 41 minutter, og fra Lincoln Park er flyvetiden 1 time og 59 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Niagara Falls?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der altid formår at finde ekstremt billige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Er du nysgerrig på, hvordan de gør? De udsætter det ikke til sidste øjeblik med at købe billetter til deres rejse. En anden simpel måde, du kan få det bedste tilbud på, er ved at undersøge alle dine muligheder grundigt. Hvis din destination har flere lufthavne, skal du sørge for også at undersøge, hvad det koster at flyve til en mindre populær terminal. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din rejse, når du finder en fantastisk pris. Hvis du venter, kan du risikere at ende med at betale meget mere.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Niagara Falls?
Vi har her samlet en række oplysninger, som kan gøre flyrejsen så komfortabel som mulig. Følg vores råd og tips, så du kan stryge igennem lufthavnskontrollen og kigge nærmere på Niagara Falls, før du ved af det.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • For det første skal du medbringe pas, rejsepapirer, pung og medicin. Derefter skal du huske noget underholdning til at få tiden til at gå. En spændende bog og en tablet fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode muligheder. Hvis du har planer om at tage en lille lur, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du sørge for, at der er plads til tandbørste og deodorant, så du kan føle dig frisk som en fisk, når du hopper af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand, der gemmer sig i et rum i din kabinetaske. Andre ting, du ikke må medbringe, er farligt gods som spraydåser og fyrværkeri samt flydende stoffer og væsker i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • De lange midtergange på flyveren egner sig ikke til modeopvisning. Ifør dig behageligt tøj, og husk at medbringe en trøje, da det kan blive køligt i kabinen på langdistancefly. Flade, rummelige sko er også et oplagt valg.
  • Det kan være, at du har hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange stillesiddende perioder. Men der er heldigvis en række ting, du kan gøre for at nedsætte risikoen. Ifør dig et godt par flystrømper, sørg for at drikke nok vand, og bevæg fødder og ben. Gå en runde i kabinen, eller lav nogle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Niagara Falls?
Lidt planlægning, inden du når frem til lufthavnen, kan være med til at gøre rejsen til Niagara Falls let og overskuelig. Se vores praktiske fif til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du vil skulle vise pas og rejsedokumenter i sikkerhedskontrollen. Så hav dem i nærheden for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Derefter skal du og din håndbagage scannes. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du fjerne alt, der kan udløse alarmen. Ejendele som jakke, bælte og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Alle elektroniske enheder, herunder telefon og tablet, skal scannes hver for sig.
  • Vil du gerne medbringe balsam? Intet problem. Så længe beholderen ikke er større end 100 ml og ligger i en gennemsigtig, genlukkelig plastpose, kan du godt tage den med om bord.
  • Det kan godt ske, at du bliver bedt om at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en god idé at iføre dig lette gummisko.
  • Undgå at pakke genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Niagara Falls
Destinationslufthavn
Pearson Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
YYZ
Destinationsby
Toronto
Pris for flyrejse tur-retur
1.395 kr.

Populære flyrejser til Niagara Falls

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 2.118 kr. for en enkeltbillet og 1.395 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways