Billige flybilletter til Myrtle Beach

Billigste flyrejser til Myrtle Beach

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.781 kr. for en enkeltbillet og 2.646 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways
American Airlines
United
British Airways
Air Canada

Om Myrtle Beach

Expedia-flyrejser til Myrtle Beach

Hvis du er på udkig efter fly til Myrtle Beach, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Myrtle Beach, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Myrtle Beach med et hotelophold.

Afbudsrejser til Myrtle Beach giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Myrtle Beach – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Myrtle Beach, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Myrtle Beach hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Myrtle Beach?
Myrtle Beach, SC (MYR) er den eneste lufthavn i Myrtle Beach.
Hvor langt ligger MYR fra Myrtle Beach?
MYR er blot en kort køretur fra alle attraktionerne i Myrtle Beach centrum. Lufthavnen ligger 4 km fra hjertet af byen.
Kan jeg flyve til Myrtle Beach i øjeblikket?
Sørg for, at din flyrejse til Myrtle Beach er enkel og ukompliceret ved først at besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Det er en god måde at holde dig ajour med eventuelle rejserestriktioner på, herunder krav om karantæne og sundhedsmyndighedernes vejledninger.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Myrtle Beach?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Myrtle Beach, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Myrtle Beach med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Myrtle Beach, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Myrtle Beach?
Turister fra alle verdenshjørner ankommer til MYR dagligt. Hop af flyet, hent din bagage, og bevæg dig ind til Myrtle Beach midtby, som ikke ligger mere end 4 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Myrtle Beach?
I alt findes der 9 flyselskaber, der har flyforbindelser til Myrtle Beach fra intet mindre end 52 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Myrtle Beach?
Fly til Myrtle Beach udbydes typisk af American Airlines. Størstedelen af disse fly er med afgang fra Myers Park.
Hvor mange direkte fly er der til Myrtle Beach?
Er du ved at planlægge en spændende rejse til Myrtle Beach? Med cirka 451 direkte fly ugentligt er der heldigvis ingen ben i at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Myrtle Beach fra?
Rejsende flyver oftest fra Monroe, Belmont og Avon, når de skal til Myrtle Beach.
Hvor lang tid tager det at flyve til Myrtle Beach Lufthavn?
Hvis du rejser til Myrtle Beach fra Monroe, kan du se frem til en flyvetid på 1 time og 30 minutter. Hvis rejsen afgår fra Belmont, kan du regne med at skulle flyve i 1 time og 29 minutter. Fra Avon tager det cirka 1 time og 43 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Myrtle Beach?
Enhver rutineret rejsende vil sige, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er typisk dyrere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Et sidste tip til dig: En anden måde, du kan spare lidt penge på, er ved hurtigt at købe dine flybilletter, når du finder et fantastisk tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Myrtle Beach?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Myrtle Beach være en nem sag eller trække ud i det uendelige. Herunder er nogle nyttige råd, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først og fremmest skal du medbringe pas, vigtige papirer, kreditkort og medicin. Derefter skal du sørge for noget underholdning til at få tiden til at gå. En spændende roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode muligheder. Hvis du regner med at få en lille en på øjet, kan en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og deodorant, så du kan føle dig frisk og veloplagt, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men helt generelt gælder det om at undgå noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter skruetrækkere, bor, brændstof og fyrværkeri. Sportsudstyr som skøjter og genstande, der kan skade andre mennesker, såsom peberspray og våben, må heller ikke komme med om bord på flyet.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør være den vigtigste prioritet, når du beslutter, hvad du skal have på om bord. Tænk endelig også godt over dit valg af fodtøj, da det er ret almindeligt med hævede fødder og ankler. Rummelige, flade sko er altid et godt bud.
  • Lidelsen kendt under navnet dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på flyrejser over lange distancer. Det er det samme som blodpropper i de dybe venerne i benet på grund af dårligt blodomløb som følge af de mange stillesiddende timer på flyet. En god måde at forhindre dette på er at gå rundt i kabinen og lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder ned. At hoppe i et par flystrømper kan også hjælpe.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Myrtle Beach?
Det er enkelt nok, ved at forberede dig i forvejen. Vi har udarbejdet nogle tips til at komme hurtigt gennem lufthavnskontrollen. Myrtle Beach kan godt gøre sig klar:

  • Sørg for at have pas og boardingpas inden for rækkevidde. Det er det første, du vil blive bedt om at vise i sikkerhedskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, jakke, nøgler og andre småting, såsom mønter, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også lægges i en bakke og scannes. Men tag det roligt, for du kommer online igen, før du ved af det.
  • Væsker, såsom parfume eller hårspray, som du vil medbringe ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Det kan også godt være, at du bliver nødt til at tage skoene af og sende dem gennem scanneren, så det kan være en smart idé at iføre dig sko, der er lige til at tage af og på.
  • Skarpe genstande såsom knive og sakse er ikke tilladt i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i din indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Myrtle Beach
Destinationslufthavn
Myrtle Beach
Destinationslufthavnens IATA-kode
MYR

Populære flyrejser til Myrtle Beach

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 6.781 kr. for en enkeltbillet og 2.646 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

British Airways