Om Leipzig

Fly til Leipzig

Leder du efter en ferie, hvor du ikke behøver rejse langt hjemmefra, så er en billig rejse til Leipzig måske lige det du leder efter. En byferie, hvor du både kan shoppe på livet løs, men også finde masser af underholdningsmuligheder i form af kunstneriske og kulturelle aktiviteter.

Leipzig er en flot by med smuk arkitektur og en spændende historie, der går tilbage til Romertiden og Middelalderen. Samtidig er det uden tvivl en moderne by, der har forstået at forny sig, så du kan sammensætte lige den byferie, du har lyst til med sjove aktiviteter eller afslapning med besøg på lækre restauranter.

Billigt fly til Leipzigs mange oplevelser

Er du interesseret i Leipzigs spændende historie, kan du for eksempel besøge det bymuseum, der befinder sig i det gamle rådhus, Altes Rathaus. Leipzig byder på mange flotte bygningsværker, blandt andet en række bygninger fra Renæssancen i centrum. Nyd udsigten til de flotte gamle bygninger og de mere moderne bygningsværker, når du bevæger dig rundt i byen.

Har du mere lyst til at bruge tid på kunst og kultur under din flyrejse til Leipzig, så kan du besøge for eksempel Leipzig Museum for Fin Kunst, Billetkunstmuseet eller Galleriet for Moderne Kunst.

For børnefamilier er der også mange oplevelser i vente. Du kan møde det skeløjede pungdyr Heidi i Leipzig Zoo eller nyde en hyggelig dag i Leipzig Botaniske Have. Flyv til Leipzig med vennerne, kæresten eller hele familien; Leipzig har noget for enhver.

Flyrejser til Leipzig Lufthavn

Når du finder dine flybilletter til Leipzig, kan du flyve til Leipzig Halle Lufthavn, der ligger kun 16 kilometer fra byen. Når du skal videre til dit hotel i Leipzig, hvorfor så ikke overveje en lejebil? Kig på mulighederne for biludlejning i Leipzig, inden du rejser hjemmefra, så kan den stå klar til afhentning, når du ankommer.

Du har dog også andre transportmuligheder fra lufthavnen. Under terminalen finder du togperronen, der tager dig ind til stationen i byen. Eller du kan tage bussen, der har flere daglige afgange mellem lufthavnen og Leipzig by.

Billige flybilletter til shopping i Leipzig

Leipzig er en fantastisk by at shoppe i med en lang række forretninger, indkøbscentre og specialbutikker. Besøg den centrale del af byen omkring det gamle rådhus, hvor du finder flere gågader. Leipzig er en fantastisk by at besøge i november og december måned, hvor du har mulighed for at foretage alle dine juleindkøb i byens charmerende omgivelser. Her finder du nemlig det enestående Leipziger Weinachtmarkt, der er et rigtigt tysk julemarked i bedste stil. Nyd alle boderne, og gå ikke glip af markedet om aftenen, hvor der er rigtig julestemning med glimtende lys og flotte karusseller.

Leipzig er kendt for at være et mekka for kaffeelskere, så hvil fødderne med et besøg i en af byens caféer. Om aftenen kan du nyde et lækkert måltid på en af de mange fantastiske restauranter i byen. Der er flere specialiteter, såsom grøntsagsretten Leipziger Allerlei, specialøllen ved navn Gose eller den fantastisk lækre dessert Leipziger Räbchen.