Billigste flyrejser til Lake Tahoe

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 1.333 for en enkeltbillet og DKK 2.264 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Lake Tahoe

Om

Fly til

Er du til friluftsliv og smuk natur? Så bør flybilletter til stå højt på ønskelisten. er en bjergsø mellem de amerikanske delstater Californien og Nevada. Søen ligger i bjergkæden Sierra Nevada og er med sine bjergrige omgivelser, det koboltblå vand og de lækre sandstrande det ideelle sted at holde ferie både sommer og vinter. På en rejse til er der om sommeren mulighed for vandreture og fiskeri; om vinteren finder du skisportssteder i verdensklasse, hvis du er til ski eller snowboard eller andre aktiviteter i sneen.

Den bedste måde at ankomme med fly til

Der er flere måder at komme med fly til . De fleste besøgende til ankommer via Reno–Tahoe Internationale Lufthavn (RNO), der ligger omkring en time fra søen på Nevada-siden. Fra Danmark kan du komme dertil med to stop undervejs, som regel i en europæisk storby, hvorefter der er en mellemlanding i en amerikansk storby, inden dit fly til lander i Reno. Rejsetiden ligger på mellem 16 til 20 timer med to mellemlandinger.

En anden mulighed er at flyve til San Francisco Internationale Lufthavn (SFO), der ligger tre timers kørsel fra bjergsøen. Her kan du være heldig at finde direkte fly, så flyvetiden kommer ned på 11 timer. Hvis prisen er vigtig, kan du finde billige flyrejser til , hvor du mellemlander en enkelt gang i en europæisk storby, inden du når San Francisco. Under alle omstændigheder skal du tilbringe mindre tid i luften eller i lufthavne, og du kan få fornemmelsen af de amerikanske landeveje på køreturen til .

Fly til – transport fra lufthavnen

Hvis du ankommer med fly til via lufthavnen i Reno, går der shuttlebusser til en række forskellige steder og hoteller ved . Nogle hoteller tilbyder gratis shuttlebus med i prisen. Fra San Francisco tilbyder jernbaneselskabet Amtrak en kombination af tog- og busservice, der tager omkring syv timer i alt fra lufthavnen til byen South .

Men det allernemmeste er nok at reservere biludlejning i , så du selv kan køre fra lufthavnen, og derudover også har en bil, så du kan udforske de mange smukke steder langs søens 116 kilometer lange kystlinje i dit helt eget tempo.

Den bedste årstid at tage et fly til

Der er masser at opleve ved den smukke bjergsø, så det er op til dig at bestemme, hvilke slags aktiviteter, du er mest til. Hvis du besøger Lake Tahoe om vinteren, så tjek kabineliften på Heavenly Ski Resort. Kabineliften bevæger sig næsten 4 km op ad bjerget med et stop cirka halvvejs oppe ved en observationsplatform, hvor du kan nyde en betagende udsigt, før du kommer ud på løjperne.

Hvis du holder af vandreture, så besøg Lake Tahoe om sommeren, og undlad ikke at besøge Emerald Bay State Park med det fantastiske landskab og store område omkring bugten, hvortil man kun kan komme via vandrestier.

Oplysninger om flyrejsen til Lake Tahoe

Destinationslufthavn Lake Tahoe
IATA-kode til destinationslufthavn SJC

Populære flyrejser til Lake Tahoe

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra DKK 1.333 for en enkeltbillet og DKK 2.264 for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.