Billige flybilletter til Kassel

Billigste flyrejser til Kassel

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 499, kr for en enkeltbillet og 903, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Lufthansa
Lufthansa
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines
Lufthansa
Lufthansa
SAS
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines

Om Kassel

Fly til Kassel

Denne tyske by, der ligger i den nordlige del af delstaten Hessen, er placeret i naturskønne omgivelser og ligger ikke langt fra Danmark. På Expedia kan du finde flyrejser til Kassel og opleve det berømte Wilhelmshöhe, kunst og natur og samtidig have nem adgang til mange andre kendte tyske byer. Hvis du er ude i god tid, kan du endda sikre dig billig fly til Kassel og have flere penge til at bruge på turen.

På rejser til Kassel kan du opleve en by, som i dag er en rigtig erhvervs- og kulturby, men som efter 2. verdenskrig var hårdt medtaget. Byen blev dog hurtigt opbygget efter krigen, og arkitekturen bærer derfor præg af 1950’ernes stil. En af de bevarede gamle bygninger er kirken Sankt Martin, der stammer tilbage fra senmiddelalderen. Her kan man finde Philip 1.’s 12 meter høje gravmæle.

Flyrejser til Kassel fra Danmark

Når du skal finde flybilletter til Kassel fra Danmark, skal du regne med at skulle mellemlande, hvis du vil ankomme til Kassel Lufthavn. Oftest vil flyene mellemlande i Frankfurt Lufthavn eller en af de andre store tyske lufthavne, og derfra går turen videre med et indenrigsfly. Der er dog også mulighed for at flyve til Frankfurt og derfra tage toget til Kassel, hvilket tager lige i underkanten af to timer. Og toget kører direkte fra lufthavnen og til Kassel, så det er ret nemt! Du kan også benytte dig af biludlejning i lufthavnen og køre til Kassel, hvis du foretrækker det.

Når du rejser med fly til Kassel

Kassel er en mindre lufthavn, hovedsageligt til indenrigsfly, forretningsture og charterrejser. Den nye lufthavn åbnede i april 2013, så selvom lufthavnen er lille, er faciliteterne fine, og der er mulighed for både at spise og shoppe i lufthavnen. Der findes også gode transportmuligheder til og fra lufthavnen med både taxa og bus, så du nemt kan komme til dit hotel i Kassel. Med taxa fra hovedbanegården i Kassel tager det omkring 20 minutter at komme til lufthavnen.

Hvad skal du opleve i Kassel?

Kassels vigtigste seværdigheder er klart slottet Wilhelmshöhe og parken Bergpark Wilhelmshöhe. Slottet blev opført i slutningen af det 18. århundrede af Vilhelm 1., kurfyrste af Hessen-Kassel. Bygningen blev dog hårdt beskadiget under 2. verdenskrig, men blev efterfølgende genopbygget, så det ydre er en rekonstruktion af det gamle slot, mens det indre er tilpasset slottets nye funktion som kunstgalleri. Slottet ligger i den imponerende naturpark Bergpark Wilhelmshöhe, som i 2013 blev optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. Kassel er også meget kendt for hvert femte år at afholde det, der er kendt for at være den største og vigtigste udstilling af samtidskunst, Documenta. Til dOCUMENTA (13) i 2012 rejste lige i underkanten af en million mennesker til byen for at opleve udstillingen.

På din ferie kan du også nemt benytte dig af biludlejning i Kassel og f.eks. opleve en af de større tyske byer i området. Både Düsseldorf, Dortmund og Hannover ligger inden for en overkommelig køretur på mellem 2 og 2,5 time og har også masser af oplevelser at byde på.

Ofte stillede spørgsmål

Populære flyrejser til Kassel

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 499, kr for en enkeltbillet og 903, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

SAS
Lufthansa