Billige flybilletter til Iqaluit

Om Iqaluit

Expedia-flyrejser til Iqaluit

Hvis du er på udkig efter fly til Iqaluit, er der ingen der har større udvalg end Expedia.dk - flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Iqaluit og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Iqaluit med et hotelophold.

Afbudsrejser til Iqaluit giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnlig Expedia for disse lavpris flyrejser til Iqaluit - de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring omkring din flyrejse til Iqaluit, kan du kontakte vores Expedia kundeservice, der har åbent 08:00 - 22:00 mandag til fredag og 09:00 - 22:00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80200088. Når du booker indenrigs- eller undenrigsflyvning til Iqaluit hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Iqaluit?
Iqaluit, NU (YFB) er den eneste af sin slags i Iqaluit.
Hvor langt ligger YFB fra Iqaluit?
Hvis dit overnatningssted ligger i centrum af Iqaluit, vil du nå din destination kort efter, at du lander i Iqaluit, NU (YFB). Terminalen befinder sig nemlig blot 1 km fra centrum.
Kan jeg flyve til Iqaluit i øjeblikket?
For at få de nyeste oplysninger om flyrejser til Iqaluit kan du tjekke vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om rejserestriktioner, og hvorvidt der er krav om karantæne, så snart du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Iqaluit?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Iqaluit, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Iqaluit med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Iqaluit, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Iqaluit?
Med blot én større lufthavn i Iqaluit vil det ikke tage lang tid at finde det bedste fly. Du vil flyve til Iqaluit, NU (YFB), som ligger cirka 1 km fra bymidten.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Iqaluit?
Hvis du flyver til Iqaluit, skal du vide, at der kun er ét luftfartsselskab, der flyver til byen. Du skal derfor slå til hurtigst muligt, når du ser et godt tilbud.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Iqaluit?
Langt de fleste fly til Iqaluit er med Canadian North. Den mest benyttede flyforbindelse er Gamle Ottawa Øst-Iqaluit, hvor Canadian North har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Iqaluit?
Med cirka 52 direkte fly ugentligt vil du ankomme til Iqaluit, før du kan nå at spørge: “Er vi snart fremme?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Iqaluit fra?
Fly til Iqaluit med afgang fra Little Italy, Gamle Ottawa Øst og Vanier er særligt populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Iqaluit Lufthavn?
Hvis du rejser til Iqaluit fra Little Italy, kan du forvente en flyvetid på 3 timer og 10 minutter. Hvis rejsen starter i Gamle Ottawa Øst, kan du forvente at skulle sidde i flyveren i 3 timer og 10 minutter. Fra Vanier tager det omkring 3 timer og 10 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Iqaluit?
Enhver erfaren rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne vil tit være højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Et andet godt trick er at undersøge og sammenligne alle dine muligheder. Hvis din endelige destination flere lufthavne, kan du måske finde en billigere flyrejse til en mindre lufthavnsterminal, der givetvis ligger lidt længere væk. Det sidste råd er, at du altid skal være klar til med det samme at købe dine flybilletter, hvis du ser en god bris. Med et par tricks i ærmet og lidt medgang er der gode muligheder for at finde den perfekte flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Iqaluit?
Uanset hvor rejsen begynder, kan en flyvetur være en ukompliceret oplevelse, hvis du har forberedt dig. Vi har sammensat en liste med rejsetips, så din rejse til Iqaluit kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først skal du sørge for at pakke pas, rejsedokumenter, kontanter og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for noget underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode muligheder. Hvis du håber på at tage en lille lur, kan en rejsepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Tjek en ekstra gang, at der ikke er en lommekniv, der ligger skjult i bunden af din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er brændbare og eksplosive stoffer som spraydåser og blegemiddel samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet er at have det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af løse naturfibre, og glem ikke at medbringe en trøje, hvis det skulle blive koldt i kabinen. Udvælg dig et par flade, rummelige sko, da dine føder muligvis kan hæve op under rejsen. Lad stiletterne og vandrestøvlerne blive i den indskrevne bagage.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener i benet, der kan opstå på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det for eksempel kan forekomme på lange flyrejser. Men den gode nyhed er, at der er en række måder at nedbringe risikoen for at få det. Sørg for at drikke masser af vand, gå en tur ned ad midtergangen, så ofte som du kan, og ifør dig støttestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Iqaluit?
Tricket er, at være velforberedt, inden du ankommer til sikkerhedskontrollen. På den måde kan du gå om bord på flyet til Iqaluit på ingen tid. Følg disse råd, så ferien kommer fantastisk godt fra start:

  • Husk at have passet og boardingkortet inden for rækkevidde. Det er det første, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald bælte, frakke, nøgler og andre genstande i lommen, såsom mønter, der skal på en bakke gennem røntgenmaskinen. Det går meget hurtigere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Alle elektroniske apparater, herunder telefon og tablet, skal scannes enkeltvis.
  • Glem ikke at fjerne eventuelle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hver af dem skal være på under 100 ml, og alt skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Lette gummisko er et fornuftigt valg, hvad angår fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver anmodet om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Vandrestøvler og andre kraftige sko skal ofte igennem yderligere screening.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du skal have skarpe eller spidse genstande med, skal de pakkes forsvarligt ned i den indcheckede bagage. Den slags genstande kommer nemlig ikke med om bord på flyet ellers.

Oplysninger om flyrejsen til Iqaluit
Destinationslufthavn
Iqaluit
Destinationslufthavnens IATA-kode
YFB