Billige flybilletter til Gold Coast

Flyrejser til Gold Coast

Tag en tur til Gold Coast i Australien, og nyd det subtropiske klima og de skønne badestrande. Du finder både forlystelsesparker og spændende dyr at bruge tiden på. Her får du en ferie, du aldrig glemmer med masser af muligheder for at få sol på kroppen og komme ud at bade i det varme vand. Har du lyst til at lære at surfe, er Gold Coast et populært sted for netop denne sport. Se byen og dens smukke lange hvide sandstrande allerede fra flyvinduet, i takt med at flyet lægger an til landing.

Når du flyver til Gold Coast, lander du i Gold Coast Lufthavn, som ligger et lille stykke uden for byen. Lufthavnen har et bredt udvalg af restauranter og butikker, hvor du kan få stillet sulten og købe de ting, du har brug for til rejsen eller gerne vil have med hjem. Her er selvfølgelig også mulighed for taxfree shopping. I lufthavnen finder du også hæveautomater og vekselbureauer, hvis du har brug for denne service, når du kommer frem. Hvis du har brug for at komme godt videre fra lufthavnen, kan du lægge vejen forbi transportcentret, som står klar til at hjælpe dig. Du kan også besøge turist informationscentret, som kan rådgive dig om indhold til din ferie mm. Bemærk det noget specielle ved Gold Coast Lufthavn: Den ligger i to stater, da landingsbanerne krydser grænsen mellem Queensland og New South Wales. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på tidszonerne i forbindelse med sommertid.

Flybilletter til Gold Coast fra Danmark

Du skal påregne en relativt lang rejsetid, når du har købt en flybillet til Gold Coast fra Danmark. Du skal via andre kontinenter og har dermed muligheden for at se andre destinationer i verden. Søger du efter billige flybilletter til Gold Coast, kan det ofte en fordel at være fleksibel med din rejsetid og rute. Er du kreativ, når du søger efter billige fly til Gold Coast, kan flere mellemlandinger medføre at prisen bliver lavere. Dette giver en længere rejsetid, men du kan eventuelt vælge at udnytte mellemlandingen til at besøge en anden by på vejen. Hvis du bestiller dit hotel i Gold Coast sammen med din rejse, kan der være endnu flere penge at spare.

Når du lander og skal videre fra lufthavnen, har du flere muligheder. Der tilbydes shuttlebusser til diverse hoteller, hvilket er en nem og billig løsning afhængigt af din endelige destination. Du kan også tage en bus ind til centrum af Gold Coast eller hoppe i en taxa. Der kører også busser til andre storbyer fra lufthavnen endda med forbindelse til tog, hvis du skal længere endnu. Hvis du foretrækker at have friheden til at køre, hvorhen du vil i løbet af din ferie, kan det være en god idé at benytte dig af billeje i Gold Coast Lufthavn. Det giver dig mange muligheder, og du kan nemt aflevere bilen i lufthavnen, når du skal hjem.

Det bedste tidspunkt at besøge Gold Coast på

Højsæson:

Pga. nationale ferier og begivenheder, kommer flest turister til destinationen fra midt i oktober til og med januar. Det kan derfor være vanskeligt at finde billige flybilletter til Gold Coast på dette tidspunkt, men hvis du er ude i god tid, kan du nyde det behagelige klima og få lidt af den lokale stemning.

Midtersæson:

Midtersæsonen er fra februar til maj og fra september til midt i oktober. I midtersæsonen er vejret meget behageligt på Gold Coast, og flyrejserne er ofte ganske billige. Eftersom der ikke er så mange mennesker, er perioden perfekt, hvis du vil have god plads i en af de mange temaparker eller udforske de frodige grønne områder i nationalparkerne.

Lavsæson:

Lavsæsonen, som begynder i juni og slutter i august, er det perfekte tidspunkt, hvis du vil slappe af og dase på stranden. Det er virkelig varmt i disse måneder, så vandtemperaturen er også helt i top.

Oplysninger om Gold Coast Lufthavn og lufthavnstransport

Hvis du skal fra Gold Coast Lufthavn (OOL) til Surfers Paradise der ligger ca. 25km væk, så er Gold Coast Tourist Shuttle er både praktisk og billig og er en af de bedste transportmetoder, hvis dit budget er begrænset. Der kører også lokale busser fra lufthavnen, men turen kan være langsommelig pga. de mange stop. Hvis økonomien er til det, kan du også tage en taxa eller bestille en limousine på forhånd.

Ofte stillede spørgsmål