Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.


Billigste flyrejser til Firenze

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Firenze

Om Firenze

Fly til Firenze

Leder du efter en byferie, hvor du kan komme helt ned i tempo? I Firenze kan du gå rundt i byen og nyde den flotte renæssancearkitektur, shoppe i de små specialbutikker, sætte dig ved en café og få en cappuccino i solskinnet eller spise fantastisk italiensk mad, mens du nyder denne romantiske by.

I Firenze kan du desuden finde hyggelige hoteller, spændende oplevelser og lejebiler, hvis du gerne selv vil kunne komme rundt i byen eller i området omkring byen. Tag et fly til denne italienske perle på en romantisk ferie med kæresten eller en hyggelige byferie med vennerne eller familien.

Fra Aalborg, Billund og København kan du nemt tage et fly til Firenzes Lufthavn Peretola med en enkelt mellemlanding. Firenzes Lufthavn ligger kun 4 km nordøst for centrum af Firenze. Det kan dog også være umagen værd at tjekke, om du kan finde billige flybilletter til Pisa Internationale Lufthavn, da du i så fald vil kunne tage en lufthavnsbus derfra direkte til Firenze Lufthavn.

Firenze Lufthavn og Pisa Internationale Lufthavn

Begge lufthavne har gode muligheder for shopping samt mad og drikke flere steder, som for eksempel i området før sikkerhedskontrollen og i afrejsehallen.

Fra Firenze Lufthavn kan du komme videre ind til byen med bussen, der går en gang hver halve time til den centrale togstation. Du kan desuden finde taxaer foran terminalbygningen. Turen ind til byen tager omkring et kvarter. Eller du kan vælge at leje en bil fra et af de mange biludlejningsfirmaer, der betjener lufthavnen.

Rejser du i stedet til Pisa, vil du fra lufthavnen kunne tage en lufthavnsbus. Busserne holder cirka 100 meter til højre, når du går ud fra terminalbygningen. Firenze ligger blot 80 kilometer fra Pisa, og turen med lufthavnsbussen tager omkring en time.

Billig flyrejse til spændende seværdigheder i Firenze

Tager du en flyrejse til Firenze, bør du først og fremmest tilbringe noget tid med bare at gå rundt i byen og nyde den flotte arkitektur. Det historiske centrum i byen er at finde på UNESCOs Verdensarvsliste. Af kendte bygninger kan nævnes Cattedrale di Santa Maria del Fiore eller kirkerne Santa Croce og San Michele, der alle er i gotisk stil. I Santa Croce kan du finde både Galileis, Michelangelos og Machiavellis grave. Besøg også søjlehallen Loggia dei Lanzi eller renæssancepaladset Palazzo Pitti.

Firenze er også kendt for sin kunst, og mange af de største europæiske kunstnere har boet i byen. Er du interesseret i kunst, bør du lægge turen forbi kunstmuseet Galleria degli Uffizi. Mange andre fantastiske bygninger kan nævnes, men du bør ikke gå glip af broen Ponte Vecchio, der krydser floden Arno.

Billige flybilletter til spændende madoplevelser i Firenze

Når du går rundt i Firenze blandt alle disse smukke bygninger og nyder den helt særlige italienske stemning i byen, vil du let kunne finde hyggelige caféer og restauranter, hvor du kan smage den lækre, italienske mad, der er en vigtig del af en rejse til Firenze. Smag på pizza og florentinske specialiteter og slut af med italiensk is, gelato, til dessert med en cappuccino eller et glas Limonchello.