Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer.


Billigste flyrejser til Dortmund

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Dortmund

Fly til Dortmund

Når du skal reservere dit hotel, dit fly eller en pakkerejse til Dortmund, er det nemmest og hurtigst at booke online via Expedia. Uanset om du leder efter biludlejning i Dortmund, billige flybilletter eller særlige hotelkategorier, er der hjælp at hente, og inden du får set dig om, er du klar til dit besøg i Tysklands ottendestørste by.

Dortmund ligger i det vestlige Tyskland i hjertet af delstaten Nordrhein-Westfalen og er både arealmæssigt og med et befolkningstal på over en halv million den største by i Ruhr-distriktet – et område, man traditionelt forbinder med kul- og stålindustri. Men faktisk er Dortmund i dag også kendt som en grøn by med store arealer med frodige skove, grønne områder og dejlige parker.

Der er mange valgmuligheder i forhold til indkvartering i Dortmund. Via Expedia kan du bl.a. finde forretningshoteller, romantiske hoteller, familiehoteller og kæledyrsvenlige hoteller og få et overblik over hotelklasser, prisklasser og seværdigheder i nærheden.

Flybilletter til Dortmund fra Danmark

Der kan opnås flyforbindelse til Dortmund via både København og Billund, og du kan bl.a. vælge mellem selskaber som Lufthansa, Swiss International og Turkish Airlines. Fra Dortmund kan du også flyve videre ud i Europa, hvis Dortmund ikke er endestationen på din rejse.

Lufthavnen i Dortmund ligger ca. 10 km øst for byen. Du kan evt. også leje en bil igennem Expedia, hvis du vil forsøge dig på egen hånd under tyske himmelstrøg.

Værd at se

Den shoppelystne kan få stillet lysten i de mange shoppingcentre og spændende små mode- og specialbutikker, som byen kan byde på, bl.a. på Alter Markt og i Krüger-passagen, og det er nemt at komme rundt med de forskellige former for offentlig transport: Vælg mellem tog, metro eller bus. I forbindelse med 2. verdenskrig blev Dortmund mere eller mindre jævnet med jorden under de massive bombardementer, og den gamle bydel er derfor ikke i original stand. Til gengæld er byen i dag præget af en moderne infrastruktur med brede veje og interessante kvarterer. Der findes også masser af hyggelige spisesteder, cafeer og ølstuer.

Den genopbyggede gamle bydel er helt sikkert et besøg værd med Alter Markt i centrum og kirken Reinoldikirche fra 1200-tallet, der tårner sig op i landskabet. Hvis du er på besøg i december måned, må du ikke gå glip af julemarkedet på pladsen. Dortmund kan også byde på spændende museer om bl.a. stålindustri, bryggerivirksomhed, moderne kunst og meget mere. Der er ingen grund til at kede sig i denne tyske storby.

Den sportinteresserede vil også vide, at fodboldklubben Borussia Dortmund, som med stor succes gennem tiderne har spillet i den tyske Bundesliga, ligger i byen. Hvis du har været så heldig at få billet til en hjemmekamp, er det Signal Iduna Park med plads til over 80.000 tilskuere, der er holdets hjemmebanestadion.

Vidste du at…

Dortmund er den by i Tyskland, hvor der brygges mest øl – et af Europas største bryghuse, Dortmunder Actien Bräuerei, har hjemme i Dortmund.