Billige flybilletter til Destin

Billigste flyrejser til Destin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 8.610 kr. for en enkeltbillet og 3.595 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair
British Airways
American Airlines
Delta
British Airways

Om Destin

Fly til Destin

Smaragdbyen i den nordvestlige del af Florida: rejser til Destin

Sæt kursen mod den nordvestlige del af Florida, og få solrige og sjove oplevelser i Destin. Brug Expedia.dk til at booke din rejse til Destin til den bedst mulige pris. Expedia.dk er det perfekte sted, hvis du er ved at planlægge en rejse til Destin og ønsker at bestille overnatning og lejebil og få rabat på nogle af de spændende attraktioner i Destin. Vi kan tilbyde masser af pakkerejser med alt inklusive samt rejseplaner, der er skræddersyet til dig, naturligvis til den bedste pris. Hvis du har spørgsmål omkring rejseforsikringer, kan vi også hjælpe dig med det. Når du bestiller billige flyrejser til Destin, kan du tilpasse din søgning, så den omfatter fleksible rejsedatoer, så du kan få den lavest mulige pris på dine flybilletter til Destin.

Ferie i Destin

Destin-strandene er nogle af de smukkeste i hele Florida og ikke mindst nemme at komme til for turister. Der kører regelmæssigt shuttlebusser til og fra lufthavnen, og hvis du benytter en af de mange offentlige transportmuligheder, kan du blive sat af lige ved stranden. Floridas Emerald Coast har taget navn efter havets smukke blågrønne farve. Hvis du kommer til Destin pga. de mange aktiviteter i og omkring vandet, bliver du ikke skuffet. Du kan komme med om bord på en fiskerbåd for en dag og prøve kræfter med storvildtsfiskeri. Eller hvad med vandsportsaktiviteter som f.eks. kajakroning, kitesurfing, jetski eller sejlads.

Expedia.dk hjælper dig med at finde billige billetter til Destin, men du kan få meget mere end blot specialtilbud på flyrejser til din destination. Når du køber en rejse til Destin, starter du din ferie på den bedst mulige måde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Destin?
Der er kun én lufthavn i nærheden af Destin, nemlig Destin, FL (DSI-Destin-Fort Walton Beach).
Hvor langt ligger DSI fra Destin?
DSI ligger ikke langt fra byens centrum. Der er blot 0,1 km til Destin midtby.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Destin?
Turister, der tager til Destin, kan lande i to store lufthavne. VPS ligger 13 km fra centrum, mens Destin, FL (DSI-Destin-Fort Walton Beach) ligger 0,1 km væk.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Destin?
Der findes samlet set 5 luftfartsselskaber, der flyver til Destin fra 41 lufthavne på verdensplan.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Destin?
Delta Air Lines har mange afgange til Destin. Den mest benyttede måde at komme dertil på er ved at hoppe ombord på et fly fra Delta Air Lines fra Fairlie-Poplar Historiske Distrikt.
Hvor mange direkte fly er der til Destin?
Det er altid nemmere at flyve til et nyt sted, når du ikke skal bekymre dig om at skulle mellemlande. Hvis du skal rejse til Destin, vil du blive glad for at høre, at der findes 244 direkte fly ugentligt.
Hvor afgår de mest populære fly til Destin fra?
Størstedelen af flyene til Destin letter fra lufthavne i Carrollton, Monroe og Gainesville.
Hvor lang tid tager det at flyve til Destin Lufthavn?
Hvis det er Carrollton, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 1 time og 39 minutter, inden du ankommer til Destin. Fra startbanen i Monroe tager det omkring 1 time og 50 minutter, og fra Gainesville varer det 1 time og 34 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Destin?
Undgå at købe din flybillet i sidste øjeblik. Det er blot et af de tricks, rutinerede rejsende har i ærmet. Når du reserverer på forhånd, har du flere muligheder, og flyene er billigere. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser for forskellige luftfartsselskaber. Et sidste godt råd: En anden måde, du kan spare penge på, er ved hurtigt at reservere din flyrejse, når du finder et fantastisk tilbud. Hvis du udsætter det, kan du risikere at ende med at betale en højere pris.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Destin?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Destin være en smal sag eller føles helt uendelig. Herunder får du nogle praktiske fif, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på din næste rejse.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Først skal du medbringe pas, ID-kort, pung og medicin. Derefter skal du huske en form for underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende bog og en telefon spækket med dine yndlingsserier er nogle gode bud. Hvis du regner med at få sovet lidt, kan en nakkepude og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, kan du gøre plads til tandbørste og vådservietter, så du kan føle dig frisk og klar, når du står af flyet.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en lommekniv, der ligger skjult i et sted i din kabinetaske. Andre forbudte genstande omfatter brændbare og eksplosive stoffer som blegemiddel og brændstof samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der rummer mere end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Målet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Iklæd dig flere lag af stykker tøj af naturfiber, og medbring en trøje, hvis det skulle blive køligt i kabinen. Gå efter et par flade, velsiddende sko, da dine fødder godt kan hæve lidt op under rejsen. Lad de højhælede sko og vandrestøvlerne blive i den store kuffert.
  • Dyb venetrombose (DVT) er blodpropper i de dybe vener i benet, der kan opstå på grund af længerevarende stillesiddende perioder, som det for eksempel kan forekomme på langdistanceflyvninger. Men det gode ved det er, at der er en række måder at nedbringe risikoen for at få det. Sørg for at få nok vand, gå en tur op og ned ad midtergangen, så ofte som du kan, og ifør dig rejsestrømper.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Destin?
Som erfarne rejsende godt ved, er hemmeligheden at være forberedt, inden du når frem til lufthavnskontrollen. På den måde bliver du klar til at stige på flyet til Destin på et øjeblik. Følg disse nyttige råd, så din rejse kommer fantastisk godt fra start:

  • Sørg for, at du har boardingpas og pas i nærheden. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om i lufthavnskontrollen.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig scannes. For at gøre det hele hurtigt og nemt, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at reagere. Ejendele som jakke, bælte og hovedtelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Elektroniske enheder som bærbare computere og telefoner skal også placeres i en bakke og undersøges. Men tag det helt roligt, for du er tilbage online, inden du får set dig om.
  • Væsker, såsom shampoo eller hårspray, som du vil have med ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastikpose på maks. én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig dyrebar tid. Vandrestøvler og andre tunge støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Spidse eller skarpe genstande såsom knive eller sakse er ikke tilladt i kabinen. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indskrevne bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Destin
Destinationslufthavn
Northwest Florida Regional
Destinationslufthavnens IATA-kode
VPS
Destinationsby
Fort Walton Beach
Pris for flyrejse tur-retur
3.595 kr.

Populære flyrejser til Destin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 8.610 kr. for en enkeltbillet og 3.595 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Finnair