Billige flybilletter til Costa Rica

Om Costa Rica

Expedia-flyrejser til Costa Rica

Hvis du er på udkig efter fly til Costa Rica, er der ingen, der har et større udvalg end Expedia.dk – flere flyselskaber, flere fly, færre stop og flere ankomst- og afgangstider. Hvornår du end vælger at rejse, har Expedia de billigste fly til Costa Rica, og du kan endda spare mere ved at kombinere din flyrejse til Costa Rica med et hotelophold.

Afbudsrejser til Costa Rica giver specielle rabatter til rejsende med fleksibel rejseplan. Ved at være det største online rejsebureau, tillader det os at samarbejde med vores leverandører om rabatter på flyrejser, så tjek jævnligt Expedia for disse lavpris flyrejser til Costa Rica – de bliver udsolgt hurtigt.

Hvis du har nogle spørgsmål omkring din flyrejse til Costa Rica, kan du kontakte vores Expedia-kundeservice, der har åbent kl. 08.00 - 22.00 mandag til fredag og kl. 09.00 - 22.00 lørdag, søndag og helligdage. Ring til os på 80 20 00 88. Når du booker en indenrigs- eller undenrigsflyvning til Costa Rica hos Expedia, kan du tage afsted med tryghed om, at du har fundet den bedste flyrejse til den bedste pris.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Costa Rica?
Hvis du ankommer med fly, behøver du slet ikke overveje, hvilken lufthavn du skal gå efter. Costa Rica har nemlig kun en af slagsen – Campo Grande (CGR-Campo Grande Intl.).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Costa Rica?
Hvis du gerne vil til Costa Rica, kan du vælge mellem 3 luftfartsselskaber, der fra mindst 7 lufthavne på verdensplan kan få dig frem til din ønskede destination.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Costa Rica?
Gol og LATAM Airlines har mange flyafgange til Costa Rica. Stig ombord på et fly fra Gol i São Paulo, hvorfra langt de fleste rejsende flyver.
Hvor mange direkte fly er der til Costa Rica?
Med omkring 95 direkte fly om ugen vil du ankomme til Costa Rica, før du kan nå at spørge: “Er vi der snart?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Costa Rica fra?
Passagerer flyver oftest fra São Paulo, Taboao da Serra og São Caetano do Sul, hvis de skal til Costa Rica.
Hvor lang tid tager det at flyve til Costa Rica Lufthavn?
Hvis det er São Paulo, du rejser fra, kommer du til at være i luften i omkring 1 time og 46 minutter, inden du ankommer til Costa Rica. Fra lufthavnen i Taboao da Serra tager det omkring 1 time og 43 minutter, og fra São Caetano do Sul er flyvetiden 1 time og 43 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Costa Rica?
Vi kender alle til de heldige rejsende, der formår at finde superbillige flybilletter, uanset hvor de skal hen. Vil du gerne vide, hvordan de gør? De venter ikke til sidste øjeblik med at reservere deres billetter. Der er flere ting, du kan gøre. Undersøg dine muligheder til bunds, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser kan godt variere alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Glem ikke at sammenligne priser fra forskellige flyselskaber. Sidst, men ikke mindst, skal du være klar til med det samme at købe dine billetter, hvis du ser en god bris. Med et par tricks i ærmet og lidt held er der en god chance for at finde den ideelle flyrejse.
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Costa Rica?
Hvis du ikke er forberedt på det, kan en flyvetur være vanskelig. Men det er ikke nødvendigt at bekymre sig. Følg disse nyttige råd til en problemfri begyndelse på din tur til Costa Rica.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • Som det første skal du pakke pas, vigtige papirer, kreditkort og medicin, hvis det er aktuelt. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå med. En spændende bog og en telefon fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode muligheder. Hvis du regner med at tage en kort lur, kan en nakkepude og et par støjdæmpende hovedtelefoner også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til lidt toiletsager, så du kan føle dig frisk som en havørn, når du ankommer.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Vær sikker på, at der ikke er en skarp genstand som en lommekniv, der gemmer sig i bunden af din håndbagage. Andre ting, du ikke må medbringe, er brændbare og eksplosive stoffer som brændstof og tændstikker samt væsker og flydende stoffer i beholdere, der er større end 100 ml.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Formålet her er at gøre sig det så behageligt som muligt. Ifør dig flere lag af løse stykker tøj af naturfiber, og pak en jakke, hvis det skulle blive koldt. Sørg for at vælge et par flade, velsiddende sko, da dine føder muligvis kan hæve op under flyveturen. Lad de højhælede sko og de tunge vandrestøvler blive i den indregistrerede bagage.
  • Det kan være, at du har hørt om dyb venetrombose (DVT), blodpropper i benene forårsaget af lange perioder med manglende fysisk aktivitet. Men der er heldigvis masser at gøre for at nedsætte risikoen. Ifør dig et godt par flystrømper, drik meget vand, og hold fødder og ben i gang. Gå op og ned ad mellemgangen, eller lav nogle enkle øvelser i sædet.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Costa Rica?
Lidt tilrettelæggelse, inden du skal flyve, kan gøre turen til Costa Rica nem og overskuelig. Her finder du nogle gode tips til at komme hurtigt gennem sikkerhedskontrollen:

  • Sørg for, at du har boardingpas og pas inden for rækkevidde. Det er nemlig det allerførste, du vil blive bedt om at vise i lufthavnskontrollen.
  • Du kommer ikke uden om at skulle smide tøjet. Noget af det. I hvert fald frakke, bælte, nøgler og andre genstande i lommen, såsom høretelefoner, der skal scannes i røntgenmaskinen. Det hele bliver meget nemmere, hvis du begynder på det, inden du når frem.
  • Alle elektroniske apparater, herunder tablet og telefon, skal også scannes særskilt.
  • Fjern alle væsker fra håndbagagen. Væsker skal som regel sendes gennem røntgenmaskinen adskilt fra andre genstande. Hvert produkt skal være i en beholder på under 100 ml, og alle sammen skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastikpose på én liter.
  • Det rette valg i forhold til sko kan spare dig flere minutter. Støvler og kraftige sko skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Skarpe eller spidse genstande er ikke tilladt om bord. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak de spidse genstande forsvarligt ned i den indcheckede bagage.