Billige flybilletter til Capri

Billigste flyrejser til Capri

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 222 kr. for en enkeltbillet og 495 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

easyJet
Vueling Airlines
ITA Airways
Lufthansa
Norwegian Air International Ltd

Om Capri

Fly til Capri

Tag på en rejse til Capri, og nyd krystalklart hav, fantastiske klipper og italiensk charme. Med flybilletter til Capri er du godt på vej til at få en pragtfuld ferie i storslåede, naturskønne omgivelser ud for Napolibugten.

En flyrejse til Capri indbyder til afslappende dage ved vandet, shopping i charmerende gader og udsøgte middage i solnedgangen med delikate italienske vine. Selvom du befinder dig på en klippeø, kan du nemt finde smukke strande, du kan bade fra. Men du kan også finde dig et roligt sted på klipperne og springe i det lune hav herfra.

Byen byder dog også på flere spændende seværdigheder, og blandt de mest populære er Den Blå Grotte. Hvis du sejler hertil, kan du kun komme ind i grotten ved ebbe, da indgangen fra havsiden ligger delvist under vandoverfladen. Der er dog et par indgange fra landsiden, så du kan også køre en tur hertil. Det er også oplagt at tage med på en af de arrangerede sejlture fra øen, hvor du kan udnytte muligheden for at tage masser af smukke billeder af øen, som du kan tage med hjem.

Flyrejser til Capri

Du finder nemt billige flybilletter til Capri fra de større danske lufthavne. Du kan dog ikke flyve direkte fra Danmark til Capri, så du skal påregne en eller flere mellemlandinger. Flyvetiden varierer, afhængigt af hvilken rute du vælger, men du kan regne med, at den er på mellem 4 og 5 timer. Der kan også være penge at spare, hvis du vælger en afgang med en eller flere mellemlandinger.

Fly til Capri

Dit fly til Capri lander i Napoli Internationale Lufthavn, og derfra skal du først med taxi eller bus til havnen i Napoli og dernæst videre i båd til Capri. Du finder busterminalen mellem terminal 1 og terminal 2, og turen til havnen i Napoli tager under en halv time i bus. Foretrækker du at komme hurtigere frem, kan du i stedet tage med en taxi til havnen, og du finder taxiholdepladsen lige uden for ankomsthallen i terminal 1.

Sejlturen til Capri varierer, afhængigt af hvilken overfart du tager med, men rejsetiden ligger på mellem 50 og 80 minutter. Fra havnen Marina Grande på Capri kommer du nemt videre til dit hotel i Capri by med taxi eller tovbane.

Har du god tid, inden du skal flyve hjem, finder du et bredt udvalg af butikker i lufthavnen, hvor du for eksempel kan købe designervarer eller italienske specialiteter. Hvis du bliver sulten, kan du snuppe en hurtig bid brød i en af lufthavnens restauranter eller caféer, inden du sætter dig til rette i dit flysæde.

Rejsetips til Capri

Vær opmærksom på, at du rejser til en klippeø, så der kan forekomme kuperet terræn, trapper og stejle veje. Du kan muligvis ikke benytte dig af billeje på Capri, men du kan til gengæld leje en scooter. Kør en tur rundt på øen ad de snirklede veje, og nyd den storslåede udsigt fra toppen af klipperne.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg afbestille min flyrejse til Capri på grund af COVID-19?
Som følge af COVID-19 tilbyder mange flyselskaber nu større fleksibilitet. Vores nyttige kundeservice vil hjælpe dig med at finde svaret på de fleste forespørgsler om, hvilke politikker der gælder for din flyrejse. Det er også værd at læse dit valgte luftfartsselskabs vilkår og betingelser – og gerne inden reservationen!
Hvordan finder jeg billige flyrejser med fleksible ændringspolitikker til Capri?
Fleksibilitet er væsentligt, når du rejser i disse dage. Det er derfor, vi har tilføjet filteret “Intet ændringsgebyr” til at hjælpe dig med at opspore fleksible, billige rejser til Capri. Det er øverst til venstre på din skærm lige nedenfor “Fleksible ændringspolitikker”.
Hvilke generelle tips er der til rejsende, der rejser til Capri under COVID-19?
COVID-19-pandemien har forandret verden på virkelig mange måder, herunder hvordan vi kan rejse sikkert. Disse tips vil hjælpe dig med at forstå alle de nye udfordringer og forberede dig på din tur til Capri:

 • Undersøg restriktionerne og reglerne for både din destination og dit afrejsested. Afhængigt af den lokale situation kan du muligvis ikke rejse, så husk at tjekke, før du booker.
 • Når du passerer sikkerhedskontrollen, må du ikke fjerne dit mundbind. Du vil blive bedt om at fjerne det kortvarigt for at bekræfte din identitet. Rejsende, som nægter at bære mundbind, kan blive pålagt sanktioner og nægtet boarding.
 • Du skal ikke længere give dit boardingkort direkte til en medarbejder. I stedet bør du placere det foran læseren og holde det op, så personalet kan kontrollere det.
 • Det er nu tilladt at medbringe en håndsprit på op til 350 ml i din medbragte håndbagage. Du bliver dog nødt til at tage den op til røntgenkontrol.
 • Tøm dine lommer for personlige ejendele som din telefon, dine nøgler og din pung, og læg dem i din håndbagage i stedet for i en bakke. Dette vil mindske risikoen for smittespredning under kontrollen.
 • Hvis du medbringer mad gennem sikkerhedskontrollen, skal du placere det i en gennemsigtig plastikpose og lægge den i en bakke. Dette mindsker sandsynligheden for, at sikkerhedspersonalet bliver nødt til at røre ved din fødevarebeholder eller håndbagage for kontrol.

Hvilke flyselskaber flyver til Capri?
Du kan vælge blandt et udvalg af flyselskaber, der tilbyder billetter til eller i nærheden af Capri. Nogle af de mest populære muligheder er:

 • SAS - 8 flyrejser til eller i nærheden af Capri hver måned, herunder 8 flyrejser til Napoli (NAP-Naples Intl.) per måned.
 • Ryanair - 8 flyrejser til eller i nærheden af Capri hver måned, herunder 8 flyrejser til Napoli (NAP-Naples Intl.) per måned.
 • Volotea - 4 flyrejser til eller i nærheden af Capri hver måned, herunder 4 flyrejser til Napoli (NAP-Naples Intl.) per måned.

Hvor finder jeg billige billetter til Capri?
En af de nemmeste måder at få fingrene i billige billetter til Capri på er at være fleksibel med dine rejsedatoer. Søg efter din flyrejse, og klik på “Fleksible datoer” øverst i søgeresultaterne. Her kan du se de laveste priser for nærliggende datoer. Den bedste pris for en flyrejse til Capri i løbet af de sidste syv dage var 495 kr.. Hvis du sørger for at være ude i god tid, kan du som regel finde et endnu bedre tilbud.
Hvor meget koster en flyrejse til Capri?
I løbet af de sidste syv dage kostede en flyrejse tur-retur til Capri så lidt som 495 kr., mens den højeste pris lå på 917 kr.. Enkeltbilletter med afgang fra Milano (MXP) i samme periode kostede helt ned til 222 kr..
Hvad er de mest populære lufthavne at flyve til i Capri?
Begynd planlægningen af din rejse til Capri ved at booke et sæde på et af de 2772 månedsvise fly til Napoli (NAP-Naples Intl.). Det er områdets primære lufthavn.
Hvor meget koster en flybillet til Capri?
Flybilletter til Capri kostede mellem 495 kr. og 917 kr. i løbet af de sidste syv dage. Typisk får du en bedre pris, jo tidligere du booker.
I hvilke måneder er det billigst at booke en flyrejse til Capri?
For at få fingrene i et billigt tilbud på flyrejser til Capri kan du booke din ferie i Oktober, hvor priserne tager et dyk. Hvilken tid på året er dyrest? I Danmark er det juli, august og december.
Hvor lang er en flyrejse til Capri?
Din afrejselufthavn bestemmer, hvor lang din flyrejse bliver. Herunder er nogle af de mest benyttede indenrigsruter til Capri og deres gennemsnitlige varighed.

 • Milan (LIN-Linate) til Napoli (NAP-Naples Intl.) - 1 time og 16 minutter
 • Milano (MXP-Malpensa Intl.) til Napoli (NAP-Naples Intl.) - 1 time og 26 minutter
 • Catania (CTA-Fontanarossa) til Napoli (NAP-Naples Intl.) - 1 time og 6 minutter

Oplysninger om flyrejsen til Capri
Destinationslufthavn
Naples Intl.
Destinationslufthavnens IATA-kode
NAP
Destinationsby
Napoli
Pris for flyrejse tur-retur
494 kr.

Populære flyrejser til Capri

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 222 kr. for en enkeltbillet og 495 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa