Fly til Brno

Brno i det sydlige Tjekkiet er landets anden største by, og her er der knap så mange turister som i Prag og allligevel samme fantastiske atmosfære. Så måske skulle du overveje at holde din næste ferie her, hvor du kan nyde godt af et meget fornuftigt prisniveau? Bestil dine flybilletter til Brno, og kom af sted!

Brno er den kulturelle hovedstad i det sydlige Tjekkiet, og her kan du se frem til en ferie med kunst, kultur, shopping og tjekkisk mad og øl. Hvem kunne ikke bruge det? Skynd dig og køb en flyrejse til Brno, og kom ned og smag på det hele!

Flyv til Brno

Når du rejser fra Danmark med fly til Brno, er den nærmeste lufthavn lufthavnen i Brno-Tuřany, som ligger få kilometer sydøst for byen. Det er en ganske lille lufthavn, og du kan også vælge at flyve til enten Prag eller måske Wien i Østrig. Uanset hvilken lufthavn du vælger, skal du naturligvis videre til dit hotel i Brno, og du kan enten tage en bus, et tog eller måske en taxa.

Det er naturligvis også muligt at benytte dig af billig billeje i Brno, så bestemmer du selv farten. Og du har fordel af at have bilen til rådighed under resten af dit ophold i Brno. De fleste biludlejningsfirmaer er repræsenteret i lufthavnene. Hvis du køber en pakkerejse til Brno, så husk at bestille lejebil, samtidig med at du reserverer hotel og køber flybilletter til Brno.

Brno er billig ferie med gode oplevelser

Prisniveauet i Tjekkiet er meget anderledes end i Danmark, så når du tager på ferie i Brno, kan du se frem til, at pengene varer meget længere end normalt. Eller at du kan komme mange flere gode køb i kufferten. En ferie med fokus på shopping er derfor en rigtig god idé, når turen går hertil. Især tøj, lædervarer og fodtøj er meget billigere i Tjekkiet end i Danmark. Hvis du bliver træt i fødderne af at gå rundt til alle butikkerne, kan du finde dig en lille café eller restaurant, hvor du kan sætte dig og hvile benene. Og så skal du naturligvis have lidt at spise og drikke. Du kan vælge en kop kaffe eller et glas vin, men du skal nu ikke snyde dig selv for et glas godt tjekkisk øl – det hører ligesom til, når du er på ferie i Brno.

Brno har et meget smukt historisk centrum med en lang række bygninger, der stammer fra barokken og renæssancen. Her kan du for alvor fordybe dig i historisk arkitektur og bruge timer på at nyde de enestående bygningsværker. Også den gotiske katedral St. Peter og Paul er et besøg værd. Hvis du ikke kan få nok af historien, kan du sætte dig bag rattet i din lejebil og køre ud til de mange spændende seværdigheder, der findes i hele området. Rigtigt mange af byerne i det sydlige Tjekkiet er opført på UNESCOs verdensarvsliste, og når du er i egen bil, er det nemt at komme omkring til dem alle.

Oplysninger om flyrejsen til Brno

Destinationslufthavn Brno
IATA-kode til destinationslufthavn BRQ