Billigste flyrejser til Bodrum

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Om Bodrum

Fly til Bodrum

Uanset hvor i Danmark, du bor, kan du komme billigt med fly til Bodrum, den populære ferieby i Tyrkiet. Hvis du bor på Sjælland, er det oplagt at købe dine flybilletter til Bodrum med afrejse fra København, mens du i Jylland kan vælge at flyve til Bodrum fra Billund, eller måske vil du hellere køre til Hamborg og finde billige fly til Bodrum derfra.

Bodrum er en meget populær ferieby i Tyrkiet, og mange vælger at booke en billig rejse til Bodrum. Bodrum har noget for hele familien, masser af børnevenlige strande til børnene, barer og diskoteker til de lidt ældre, og natur og god mad til de voksne. Bodrum kan opfylde alle jeres ferieønsker.

Fra de danske lufthavne (og Hamborg) er det ikke muligt at vælge et direkte fly til Bodrum, men flyveturen kan gøres med et enkelt stop undervejs. Nogle gange kan det betale sig at vælge en alternativ lufthavn at flyve fra, da det kan påvirke både pris og rejsetid.

Flyrejser til Bodrum

Når du køber dine flybilletter hos Expedia, kan du være sikker på altid at få billige flybilletter til Bodrum. Expedia samarbejder med mange forskellige flyselskaber, og vi finder altid en god og billig løsning til dig, som vil ud at rejse.

Husk, at når du køber flyrejser til Bodrum hos Expedia, er der ofte penge at spare, hvis du vælger at købe en pakkeløsning og fx booker både fly og hotel i Bodrum. Du kan naturligvis også klare din billeje i Bodrum hos Expedia.

Fly til Bodrum

Når du ankommer til Bodrum, varer det ikke længe, før du kan læne dig tilbage og rigtigt nyde ferien. Først skal du dog lige fra lufthavnen til dit hotel i Bodrum, og her har du flere muligheder. Det kan være, du har lejet en bil via Expedia, eller måske vælger du at tage med en shuttle-bus for at komme til dit hotel. Uanset hvad er det ganske nemt at komme fra Bodrums lufthavn til dit hotel.

Bodrum lufthavn ligger ca. 36 km fra Bodrum og 18 km fra Milas, og der er flere muligheder for at komme til begge byer. Hvis du ikke i forvejen har booket biludlejning i Bodrum, er det nemmeste at benytte sig af lufthavnens shuttle-service, som sørger for, at du nemt og bekvemt kommer til hotellet, når du ankommer, og tilbage til lufthavnen igen, når ferien er forbi.

Bodrums lufthavn er en af Tyrkiets 12 provinslufthavne, og lufthavnen har været i drift siden 1997. Bodrums lufthavn består dels af en terminal til internationale flyvninger, og dels en terminal til indenrigs flyvninger. Lufthavnen er åben 24 timer i døgnet for både indenrigs og internationale charterflyvninger.

I alt passerer 2,6 millioner passagerer årligt gennem Bodrum lufthavn, og alene i højsæsonen, som er juli og august måned, er der tale om 1,5 millioner passagerer, som flyver til og fra Bodrum lufthavn.

Er du på udkig efter billige flybilletter til Bodrum, kan du som regel opnå gode besparelser på både billeje og hotelophold, hvis du bestiller hele din rejse til Bodrum samtidig. Book din næste ferie i Bodrum i dag!

Oplysninger om flyrejsen til Bodrum

Destinationslufthavn Bodrum
IATA-kode til destinationslufthavn BXN

Populære flyrejser til Bodrum

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.