Billige flybilletter til Austin

Billigste flyrejser til Austin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.630, kr for en enkeltbillet og 3.234, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Delta
United
Lufthansa
Brussels Airlines
Lufthansa
Air Serbia
LOT-Polish Airlines
Icelandair
Virgin Atlantic
Delta

Om Austin

Det bedste af Texax på en flyrejse til Austin

Oplev cowboys og tatovører blande sig med forretningsfolk i skjorte og slips og husmødre med piercinger på fortovene i den dynamiske by Austin. Blandingen af bryggerier, kunstmuseer, historiske bygninger, topmoderne arkitektur og store parker rummer Austin kernen i den amerikanske livsstil som ingen anden storby.

Fly til Austin

Kunne du bruge en hjælpende hånd til at udvælge steder, der er værd at besøge, når du sidder i din udlejningsbil i Austin? Du kan starte med en gratis rundvisning i Texas State Capitol. Bagefter kan du køre til Austin Zoo, Austin Aquarium og Austin Natur- og Videnskabscenter. Hvis vejret er godt, kan du besøge Hope Outdoor Gallery, Stevie Ray Vaughan-statuen og Lady Bird Lake. Og hvis humøret er til butikker og restauranter, finder du de mest mondæne af slagsen på South Congress Avenue. Det er ikke uden grund, at byen også kaldes "verdens hovedstad for livemusik", for på næsten hvert et gadehjørne kan du høre gademusikanter, der spiller på deres guitar. Er du begyndt at planlægge din rejse til Texas? Så skynd dig at finde en stor cowboyhat, så du kan beskytte øjnene mod de strålende tilbud på flybilletter til Austin, vi tilbyder her på Expedia.dk. Udnyt vores eksklusive rabatter med det samme, når du bestiller en økonomisk ferie eller forretningsrejse.

Skynd dig at bestille fly til Austin

Brug de supereffektive rejseværktøjer her på Expedia.dk til at finde de laveste priser på flyrejser. Det tager kun et par minutter at reservere billige flybilletter ved at indtaste dine ønskede rejsedatoer, afgangslufthavn og foretrukket flyselskab. Derefter vil billige fly til Austin i Texas vise sig hurtigere end en tyr til et rodeo.

Billige direkte fly til Austin

Du behøver ikke spilde din dyrebare tid med at besøge en masse hjemmesider for at finde de laveste priser på flybilletter til Austin Bergstrom Internationale Lufthavn (AUS). Lige her hos os får du de mest praktiske valgmuligheder for fly til de mest budgetvenlige priser. Og inden du nyder godt af Austins berømte barbecuesovs, kan du bestille en af vores flyrejser fra AUS-lufthavnen, så du også kan komme hjem igen.

Store besparelser på ferier i Austin i Texas

Første skridt til at lære texanerne at kende er at begynde at kigge vores flyrejser til Austin igennem. Tilføj en god nats søvn til din rejseplan ved at udnytte vores særtilbud på overnatninger på et af de bedste hoteller i Austin. Tilbud med alt inklusive og rabatter på populære attraktioner er kun et par tastetryk og museklik væk. Kig mulighederne igennem, og find dem, der passer bedst til dine ønsker, her på Expedia.dk. Oplev det bedste, Austin har at byde på, uden at slagte sparegrisen, ved at snuppe en af vores billige flybilletter, før dette rodeo af rabatter er overstået.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Austin?
Austin, Texas (AUS-Austin-Bergstrom Intl.) er den eneste af slagsen ved Austin.
Hvor langt er der til AUS fra Austin?
Der er 10 km fra Austin, Texas (AUS-Austin-Bergstrom Intl.) og ind til Austin midtby. Gør dit liv nemmere ved at undersøge den simpleste måde at komme fra terminalen og ind til hjertet af byen på, før du lander.
Kan jeg flyve til Austin i øjeblikket?
For at finde de nyeste oplysninger om at flyve til Austin kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om du skal i karantæne, når du ankommer.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Austin?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Austin, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Austin med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Austin, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Austin?
Beliggende intet mindre end 10 km fra Austin centrum er du nærmest allerede midt i byen, når du lander i Austin, Texas (AUS-Austin-Bergstrom Intl.).
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Austin?
17 luftfartsselskaber flyver til Austin fra intet mindre end 90 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Austin?
American Airlines har mange afgange til Austin. Den mest populære måde at flyve dertil på er ved at stige ombord på et fly fra American Airlines med afgang fra Dallas.
Hvor mange direkte fly er der til Austin?
Er du ved at planlægge en uforglemmelig ferie til Austin? Med omkring 1.861 direkte fly om ugen er det virkelig nemt at komme dertil.
Hvor afgår de mest populære fly til Austin fra?
Fly til Austin fra Aurora, Glendale og Burlington er meget populære.
Hvor lang tid tager det at flyve til Austin Lufthavn?
Hvis det er Aurora, du tager afsted fra, kommer du til at være om bord i omkring 2 timer og 28 minutter, inden du ankommer til Austin. Fra lufthavnen i Glendale tager det omtrent 2 timer og 29 minutter, og fra Burlington er flyvetiden i gennemsnit 3 timer og 11 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Austin?
De fleste erfarne rejsende vil fortælle dig, at du ikke skal vente til sidste øjeblik med at købe din flybillet. Priserne er ofte højere, jo tættere du kommer på rejsedagen. Men der er mere, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der findes andre lufthavne i og omkring din destination. Flypriser varierer typisk alt afhængigt af, hvilken lufthavn du flyver til. Husk endelig at sammenligne priser for forskellige flyselskaber. Et sidste tip er altid at være klar på at købe billetterne. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere hurtigt, lige så snart du finder en fanstastisk pris. De bedste tilbud bliver udsolgt med lynets hast!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Austin?
Uanset hvor du rejser fra, kan en flyvetur være en behagelig oplevelse, hvis du har forberedt dig godt. Kig nærmere på disse nyttige tips, så din tur til Austin kommer rigtigt fra start.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du sørge for at pakke pas, vigtige papirer, kontanter og eventuel medicin. Derefter skal du sørge for lidt underholdning til at få tiden til at gå. En spændende bog og en telefon fyldt med dine yndlingsfilm er nogle oplagte valgmuligheder. Hvis du håber på at få sovet lidt, kan en pude til nakken og nogle støjdæmpende hovedtelefoner også være en god idé. Sidst, men ikke mindst, skal der næsten være plads til tandbørste og deodorant, så du kan føle dig frisk som en fisk, når du lander.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Put alle store beholdere med shampoo og hårgelé i den indskrevne bagage. Alle former for væsker og flydende stoffer i din håndbagage på mere end 100 ml bliver konfiskeret. Spidse eller skarpe genstande, som en lommekniv, samt andre slags farlige objekter, der er brandfarlige eller eksplosive, såsom spraydåser, sprøjtemaling og stærk syre, er heller ikke tilladt.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Midtergangene på en flyvemaskine egner sig ikke til et modeshow. Tag flere lag af behageligt tøj på, og medbring en trøje, da det godt kan blive koldt i kabinen på flyveture af længere varighed. Flade, behagelige sko er også et fornuftigt valg.
  • Tilstanden ved navn dyb venetrombose (DVT) kan udgøre en risiko på lange flyrejser. Det er en tilstopning af blodårerne i benet på grund af dårligt blodomløb. En god måde at forhindre netop dette på er at gå rundt i kabinen og lave regelmæssige øvelser for ben og fødder, mens du sidder ned. At iføre sig et par rejsestrømper kan også være med til at mindske risikoen.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Austin?
Tricket består i, at være forberedt, inden du ankommer til lufthavnskontrollen. På den måde er du klar til at gå om bord på flyet til Austin på en studs. Følg disse nyttige råd, så din rejse får en god begyndelse:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal fremvise boardingpas og pas til sikkerhedspersonalet. Så hav dem i nærheden for ikke at stoppe op midt i det hele.
  • Så er det tid til metaldetektoren. Tøm lommerne, og fjern alt, der kan få den til at bippe. Det inkluderer blandt andet hovedtelefoner samt din frakke. Det skal alt sammen ned i en bakke og sendes igennem.
  • Alle slags elektronisk udstyr, herunder telefon og bærbar computer, skal derudover scannes enkeltvis.
  • Væsker, såsom shampoo eller hårspray, som du vil have med ombord, skal være på maks. 100 ml. Beholderne skal kunne være i én gennemsigtig, genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Sko uden snørebånd er en praktisk type fodbeklædning, da det er mindre sandsynligt, at du bliver bedt om at tage dem af på vej igennem sikkerhedskontrollen. Sikkerhedssko og andre tunge sko skal ofte igennem ekstra screening.
  • Knive og andre skarpe genstande er ikke tilladt om bord på flyet. De bliver konfiskeret i sikkerhedskontrollen, så pak eventuelle spidse genstande ned i den indleverede bagage.

Oplysninger om flyrejsen til Austin
DestinationslufthavnAustin-Bergstrom Intl.
IATA-kode til destinationslufthavnAUS
DestinationAustin
Flyrejsens pris1.126, kr

Populære flyrejser til Austin

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 5.630, kr for en enkeltbillet og 3.234, kr for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Lufthansa
Air Serbia