Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Billigste flyrejser til Amalfikysten

Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Fly til Amalfikysten

Amalfikysten er muligvis den smukkeste kyststrækning i verden – og hvis ikke den allersmukkeste, så tæller den i hvert fald blandt top fem! Du bør overveje en ferie her, hvor der også er et fantastisk klima, der gør kysten egnet som feriemål året rundt. Find flybilletter til Amalfikysten, pak dine vandrestøvler, og kom af sted!

Amalfikysten ligger på den sydlige del af den sorrentinske halvø, og stedet er det varmeste område i Italien, når kulden sætter ind. Det skyldes, at Amalfikysten er sydvendt og beskyttet af høje bjerge mod nord. Bestil din flyrejse til Amalfikysten, og glæd dig til en skøn ferie.

Flyv til Amalfikysten

Når du fra Danmark rejser med fly til Amalfikysten, lander du enten i Rom eller i Napoli. Begge lufthavne ligger et godt stykke væk, og du skal derfor finde en måde at komme videre på fra lufthavnen til dit hotel på Amalfikysten. Fra Rom tager køreturen cirka 3,5 timer og fra Napoli cirka en time.

Det kan være en god idé at benytte dig af billeje på Amalfikysten, så har du også gode muligheder for at komme omkring på kysten under ferien. Alle de større biludlejningsfirmaer er repræsenteret i begge lufthavne, og det er derfor nemt at finde en bil, der passer til dit behov. Uanset om du har hele familien med, eller I bare er dig og din partner. Husk, at en pakkerejse til Amalfikysten, dvs. lejebil, hotel og flybillet i samme pakke, som regel betyder, at der er penge at spare.

Amalfikysten venter på dig

Næsten uanset hvor på Amalfikysten du bevæger dig rundt, vil du have den mest fantastiske udsigt – og det er de storslåede udsigter, der gør området til en af de smukkeste kyststrækninger i verden. Vejen rundt langs kysten er cirka 50 km lang, og du kan roligt sætte god tid af til at komme hele vejen rundt. Især i højsæsonen er trafikken tæt, og da der er tale om helt små bjergveje, gælder det om at have tungen lige i munden, når du kører rundt langs kysten. Heldigvis er der rigeligt med stoppesteder, hvor du kan gøre holdt og nyde udsigten, inden du tager det næste stræk. Køb flybilletter til Amalfikysten, og forkæl dig selv med en ferie ud over det sædvanlige.

Det er en god idé at have de gode vandresko med og måske endda at have trænet lidt, inden du tager på ferie til Amalfikysten. En lang række stier og trapper fører dig fra den ene lille bjergby til den næste, men det kræver gode ben at komme omkring. Hvis du har det, venter der dig til gengæld helt fantastiske oplevelser, når du går rundt på de smalle stier langs kysten. Hvis du vil en tur til stranden, skal du også ad de mange stier, som fra kystvejen fører til de små badebugter, der ligger som perler på en snor langs kysten.

Der er også flere seværdigheder, du kan køre efter, men de største oplevelser, du finder her – de mageløse udsigter – koster ingenting.