Billige flybilletter til Alanya

Billigste flyrejser til Alanya

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 1.651 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Scandinavian Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Om Alanya

Om Alanya

Fly til Alanya

Hvis du ønsker at opleve den skønne, tyrkiske resortby Alanya, kan du nemt flyve dertil fra Danmark. I Alanya er det også let at finde dejlige hoteller, sjove oplevelser og ikke mindst udlejningsbiler, så du let kan komme rundt. Tag på opdagelse i dette dejlige strandparadis, og få en ferie, du aldrig glemmer.

Fra Aalborg, Aarhus og Billund er der mellemlanding i København, og bor du i nærheden af Kastrup Lufthavn, vil du kunne finde et fly med kun én mellemlanding til Alanya. Den lufthavn, der ligger tættest på Alanya, er Gazipasa Lufthavn. Den ligger omkring 25 væk fra strandresortet.

Alanya er en utrolig smuk feriedestination på Tyrkiets sydlige kyst. Her finder du både spændende seværdigheder, en billedskøn natur og fantastiske badestrande. Tag på romantisk ferie med kæresten, kast dig ud i vandsportsaktiviteter med vennerne, eller nyd en dejlige badeferie med familien.

Gazipasa Lufthavn

I Gazipasa Lufthavn vil du på din returrejse finde et varieret udvalg af shoppingmuligheder. Desuden tilbydes der flere restauranter, caféer og kaffebarer rundt omkring i lufthavnen.

Når du ankommer til lufthavnen, kan du vælge at bruge deres shuttleservice, der har flere afgange hver dag, og som kører til busterminalen i Alanya. Du kan også vælge at benytte taxaselskabet GZP Airport Taxi eller ét af biludlejningsselskaberne i selve lufthavnen.

I Alanya er det ikke muligt at betale med kontanter på de offentlige busser. I stedet skal du købe et buskort, det såkaldte kentkart, fra en af de særlige butikker til dette formål, hvor du også kan tanke kortet op.

Billige flybilletter til afslappende oplevelser i Alanya

Alanya har været et strategisk udgangspunkt for mange forskellige riger og nationaliteter gennem tiderne, blandt andet det romerske og det byzantinske rige. Derfor finder du flere steder spor efter disse forskellige folkeslag i form at ruiner og fæstningsværker. Alanya er en perfekt destination for de historieinteresserede.

Men det er ikke mindst de lækre badestrande og det skønne, lune havvand, der trækker folk til. Tilbring dagen med ren afslapning på en lækker sandstrand, kast dig ud i flere udendørs aktiviteter, som for eksempel surfing, parasailing, dykning, snorkling og fiskeri, eller forkæl dig selv med et tyrkisk bad og en massage.

Overnat i nærheden af spændende seværdigheder i Alanya

Vælg dit hotel afhængigt af, hvad dit formål er med turen. Regner du med at tage til stranden som det første hver morgen, og skal dagen bruges på ren afslapning, bør du finde et sted i nærheden af én af de lækre sandstrande ved kysten, men lidt væk fra centrum af byen. De to primære strande ved byen kaldes blot den østlige og den vestlige strand.

Har du dog også lyst til at opleve det livlige bycentrum med dens butikker, restauranter og spændende natteliv, bør du fokusere på dette område, når du planlægger din rejse. Byen er ikke kæmpestor, så det er ikke umuligt at få det bedste af begge verdener.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad hedder lufthavnen i Alanya?
Hvis du ankommer med fly, behøver du ikke bekymre dig om, hvilken lufthavn du skal flyve til. Alanya har nemlig kun en af slagsen – Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya).
Hvor langt er der til GZP fra Alanya?
Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya) befinder sig 40 km fra Alanya centrum, så forvent at skulle bruge lidt længere tid på at nå ind til byen.
Kan jeg flyve til Alanya i øjeblikket?
For at finde seneste nyt om flyrejser til Alanya kan du besøge vores COVID-19-rejserådgiver. Her kan du læse om eventuelle gældende rejserestriktioner, og om der er krav til karantæne, når du lander.
Hvor kan jeg finde flere oplysninger om at ændre eller afbestille min flyrejse til Alanya?
For at få flere oplysninger om hvordan du opdaterer eller afbestiller din flyrejse til Alanya, kan du besøge vores kundeservice.
Hvordan finder jeg billige flyrejser til Alanya med fleksible ændringspolitikker?
Mange flyselskaber tilbyder muligheden for at ændre din flyrejse uden omkostninger. Du skal kun betale prisforskellen mellem den oprindelige flyrejse og den nye flyrejse, du vælger. Når du søger efter flyrejser til Alanya, kan du bruge filteret “Ingen ændringsgebyrer”.
Hvilken lufthavn er den bedste at flyve til i Alanya?
Med bare én stor lufthavn i Alanya kan det ikke tage dig lang tid at finde det bedste fly. Du vil ankomme i Gazipaşa (GZP-Gazipaşa - Alanya), som ligger cirka 40 km fra byen.
Hvor mange luftfartsselskaber flyver til Alanya?
5 flyselskaber flyver til Alanya fra intet mindre end 9 lufthavne verden over.
Hvilke luftfartsselskaber flyver til Alanya?
Størstedelen af flyene til Alanya udbydes af Pegasus. Den mest kendte forbindelse er fra Orta til Alanya, hvor Pegasus har flest afgange.
Hvor mange direkte fly er der til Alanya?
Med 50 direkte fly hver uge vil du være fremme i Alanya, før du kan nå at spørge: “Hvonår er vi der?”.
Hvor afgår de mest populære fly til Alanya fra?
Størstedelen af flyene til Alanya letter fra lufthavnene i Orta, Pasakoy og Kurtkoy.
Hvor lang tid tager det at flyve til Alanya Lufthavn?
Hvis du skal flyve til Alanya fra Orta, kan du forvente en rejsetid på 1 time og 25 minutter. Hvis turen går fra Pasakoy, kan du forvente at være i luften i 1 time og 25 minutter. Fra Kurtkoy tager det omtrent 1 time og 25 minutter.
Hvordan finder jeg det billigste fly til Alanya?
Lad være med at reserve din flyrejse i sidste øjeblik. Det er blot et ud af mange tricks, rutinerede rejsende gemmer i ærmet. Når du reserverer i god tid, har du flere muligheder, og flyene er knap så dyre. Men der er mere, du kan gøre. Undersøg dine muligheder grundigt, og tjek, om der skulle ske at være flere lufthavne i og omkring din destination. Priser varierer typisk alt efter, hvilken lufthavn du flyver til. Glem endelig ikke at sammenligne priser fra forskellige luftfartsselskaber. Et sidste råd er altid at være forberedt på at købe din rejse. Når du er blevet bekendt med, hvad en billet normalt koster, kan du reagere lynhurtigt, lige så snart du opdager en god pris. De bedste flytilbud bliver hurtigt udsolgt!
Hvordan kommer jeg bedst gennem flyrejsen til Alanya?
Alt efter hvor du rejser fra, kan flyrejsen til Alanya være en let sag eller føles helt uendelig. Her er nogle praktiske fif, som kan hjælpe dig med at komme godt fra start på dit næste rejseeventyr.Det skal du pakke i håndbagagen:

  • I første omgang skal du sørge for at pakke pas, rejsepapirer, betalingskort og medicin. Derefter skal du sørge for en form for underholdning til at få tiden til at gå med. En god roman og en bærbar computer fyldt med dine yndlingsserier er nogle gode valgmuligheder. Hvis du regner med at få en lur, kan en pude til nakken og nogle ørepropper også være nyttigt. Sidst, men ikke mindst, kan du skaffe plads til tandbørste og deodorant, så du kan være frisk som en havørn, når du ankommer til destinationen.

Følgende genstande skal du ikke tage med i håndbagagen:

  • Der kan være forskel på, hvilke genstande der ikke er tilladt hos flyselskaberne, men en generel tommelfingerregel er at lade være med at medbringe noget, der er brændfarligt, skarpt eller eksplosivt. Det omfatter blandt andet skruetrækkere, barberblade, sprøjtemaling og fyrværkeri. Sportsudstyr såsom bue og pil og objekter, der kan gøre skade på andre passagerer, såsom skydevåben og ammunition, er heller ikke tilladt om bord i kabinen.

Det skal du tage på til en flyrejse:

  • Bekvemmelighed bør altid være hovedprioritet, når du afgør, hvad du skal være iklædt om bord. Tænk også rigtig godt over dit valg af fodtøj, da en flyvetur ofte kan give hævede ankler og fødder. Flade og rummelige sko er altid et godt bud.
  • Uheldigvis er en af risiciene ved længere flyrejser muligheden for dyb venetrombose (DVT), der er blodpropper i benene forårsaget af manglende fysisk aktivitet over en lang periode. For at undgå dette bør du udnytte muligheden for at gå lidt ned ad midtergangen. Rejsestrømper er også en enkel måde at reducere risikoen på.

Hvordan kommer jeg hurtigst igennem sikkerhedskontrollen, når jeg flyver til Alanya?
Lidt tilrettelæggelse, inden du ankommer til lufthavnen, vil gøre rejsen til Alanya helt ukompliceret. Vi har udarbejdet nogle praktiske tips til at komme hurtigt igennem sikkerhedskontrollen:

  • Lad os tage det allervigtigste først: Du skal fremvise dit boardingkort og pas i sikkerhedskontrollen. Så hav dem i nærheden for ikke at skulle lede det hele igennem.
  • Efterfølgende skal både håndbagagen og dig igennem en scanning. For at få det hele til at gå hurtigere, bør du tage eventuelle genstande af, der kan få alarmen til at reagere. Personlige ejendele såsom bælte, jakke og høretelefoner skal en tur gennem maskinen.
  • Du bliver nødt til at undvære teknologien i få minutter. Din tablet, telefon og andet elektronisk udstyr må også igennem scanneren.
  • Eventuelle væsker, såsom hårolie eller håndcreme, som du vil have med ombord, skal være i beholdere på under 100 ml. Alle beholderne skal kunne være i én genlukkelig plastpose på maks. én liter.
  • Det rigtige valg af fodbeklædning kan spare dig flere dyrebare minutter. Støvler skal ofte tages af efter anmodning og scannes for sig selv. Det sker som oftest ikke med sko uden snørebånd.
  • Fjern genstande, der ikke er tilladt i håndbagagen. Hvis du har skarpe genstande som en lommekniv eller værktøjer med på rejsen, skal de pakkes forsvarligt ned i den indleverede bagage. Ellers får du dem ikke med om bord.

Oplysninger om flyrejsen til Alanya
Destinationslufthavn
Alanya
Destinationslufthavnens IATA-kode
GZP

Populære flyrejser til Alanya

Priserne var tilgængelige i løbet af de seneste syv dage og starter fra 449 kr. for en enkeltbillet og 1.651 kr. for en tur-returbillet i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændre sig uden varsel. Yderligere vilkår gælder.

Scandinavian Airlines