Rejser til Evenskjer 2023

Book et hotel + fly eller udlejningsbil samlet for at få adgang til besparelser

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Skræddersy nemt din ferie med alt på ét sted

Fuldt refunderbare priser på de fleste hoteller. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Spar penge, når du booker dit fly + hotel sammen, og saml Expedia Rewards-point til fremtidige rejser

Mest populære hoteller i Evenskjer

Tjeldsundbrua Maritime
Tjeldsundbrua Maritime
3 out of 5
Tjeldsundbrua 214, Skanland, 9440
Prisen er 1.962, kr pr. nat fra 14. feb. til 15. feb.
1.962, kr
pr. nat
14. feb. – 15. feb.
4,3/5 Excellent! (3 anmeldelser)
"smukt sted og nem at komme til. husk det ligger lige under en bro."

Anmeldelse fra 26. maj 2019

Tjeldsundbrua Maritime
Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Tjeldsundbrua Kro & Hotell
3 out of 5
Tjeldsundbrua 214, Evenskjer, Skanland, Troms, 9440
Fuldt refunderbart
Prisen er 938, kr pr. nat fra 14. feb. til 15. feb.
938, kr
pr. nat
14. feb. – 15. feb.
3,8/5 Good! (37 anmeldelser)
Dejligt sted.
"Hygge og stemning. Man føler sig hjemme. Fantastisk natur."

Anmeldelse fra 28. dec. 2019

Tjeldsundbrua Kro & Hotell
Tjeldsundbrua Camping
Tjeldsundbrua Camping
2 out of 5
Kvitnes 116, Skanland, 9440
3,6/5 Good! (18 anmeldelser)
"We ended up staying in a shipping container converted into a room. It was quite small and cramped. The windows were not equipped for wind, and there was constant banging on our windows all night. The place was somewhat hard to find - inadequate instructions. Finally, the place itself feels quite ..."

Anmeldelse fra 27. jul. 2019

Tjeldsundbrua Camping
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Evenskjer?
Det er bare om at gøre dig klar til at booke, for en rejse til Evenskjer starter fra . Når du kombinerer hotel, flyrejse og udlejningsbil i én pakkerejse, kan du sikre dig de laveste priser.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Evenskjer?
At skabe din egen pakkerejse til Evenskjer hos Expedia er en enkel måde at spare penge på. Find turen med det samme, så du kan se, hvor let det er at få fat i besparelser. Hos Expedia har vi adgang til 500+ flypartnere og 1.000.000+ overnatningsmuligheder verden over. Med sådan et bredt udvalg at vælge fra får du intet besvær med at skabe din perfekte afstikker.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Evenskjer på?
Der kan være fordele ved at lægge ferien i Evenskjer i måned. Som regel kan du nemlig få de bedste tilbud omkring dette tidspunkt. er derimod det dyreste tidspunkt at lægge vejen forbi på. Hvis du går efter stemningen i højsæsonen, så skal du rejse til Evenskjer i . I de mere fredelige måneder kan du undgå de store folkemængder.
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Evenskjer?
Selvom priserne svinger op og ned, anbefaler vi normalt, at du booker din ferie så hurtigt som muligt. De fleste internationale flyrejser kan findes på Expedia op til 12 måneder i forvejen. Hvis du er nødt til at booke i sidste øjeblik, kan du stadig have held i sprøjten. Billigere billetter til Evenskjer dukker af og til op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Evenskjer på Expedia?
Det kommer helt an på dig. Du kan vælge blandt et udvalg af pakkerejser til Evenskjer med f.eks. Flyrejser, hoteller og billeje. Du kan også booke et hotel og en flyrejse eller en flyrejse og en udlejningsbil. Når du har foretaget reservationen, kan du tilføje andre sjove ting som udflugter og oplevelser. Uanset hvilken type ferie i Evenskjer du drømmer om, kan du opnå besparelser!
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Evenskjer?
Der er masser at spare med en pakkerejse hos Expedia. Sammensæt flyrejser, billeje og hoteller, og opnå fantastiske rabatter. Hoteller er dog ikke den eneste mulighed. Book hos os, og vælg blandt et udvalg af villaer ved vandet, hyggelige bylejligheder og nærmest alt derimellem!
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Evenskjer hos Expedia?
Med en pakkerejse kan du fuldstændigt selv bestemme. Uanset om du satser på at flyve til Evenskjer på økonomi- eller første klasse, så er det bare at vælge mellem flymulighederne. Expedia har adgang til 500+ flypartnere fra hele verden.
Kan jeg rejse til Evenskjer i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det perfekte sted at finde de nyeste oplysninger vedrørende karantænekrav og rejserestriktioner for Evenskjer.