Moteller i Espergærde

De fleste overnatningssteder er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære Moteller i Espergærde

Fleninge Classic Motel
2.5 out of 5
Västkustvägen 387, Fleninge, Fleninge, 254 77
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 523, kr pr. nat fra 9. feb. til 10. feb.
523, kr
pr. nat
9. feb. – 10. feb.
4,1/5 Very Good! (183 anmeldelser)
"godt værelse til handikappede mennesker slet ingen trin, stort halvtag med et lille bord og 2 stole, men så stort at bilen også kunne stå der og man kan komme tørskoet ind i værelset."

Anmeldelse fra 13. jul. 2022

Fleninge Classic Motel
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Espergærde
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Andre typer af overnatningssteder i Espergærde

STUDIO1A Hotel Apartments
3 out of 5
Borgervænget 1D, Copenhagen, 2100
4,3/5 Excellent! (15 anmeldelser)
Ok værelse, skummel placering
"Selve værelset er ganske fint, men placeringen er ikke god. Man kan ikke køre bilen i nærheden og det virker meget skummelt at gå dertil. Når man går igennem området skal man ind bag en affaldscontainer for at komme til bygningen."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

STUDIO1A Hotel Apartments
Living Suites
3 out of 5
Rundforbivej 295, Naerum, 2850
4,5/5 Wonderful! (332 anmeldelser)
"Pænt og rent. Comfortabelt til at være "sovesofa". Havde egen pude med, så ved ikke med stedets puder. Lækre tykke håndklædet. Meget venlig, imødekommende og hjælpsom reception, alle tre dage."

Anmeldelse fra 22. aug. 2022

Living Suites
First Camp Råå Vallar Helsingborg
2 out of 5
Kustgatan, Råå, 25270
4,1/5 Very Good! (11 anmeldelser)
"Trevlig liten modern stuga. Fungerar för 4 då barnen sover på loftet."

Anmeldelse fra 15. jun. 2022

First Camp Råå Vallar Helsingborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Oplysninger om Moteller i Espergærde

Antal anmeldelser
183
Overnatningssteder
890
Billigste pris
523, kr
Højeste pris
872, kr

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en motelrejse til Espergærde?
Hvis ikke du kan finde et motel i Espergærde, kan du lade Expedia hjælpe dig med at finde et motel eller et lignende overnatningssted fra mere end 892 indkvarteringssteder i området. Brug filtrene til at filtere din søgning efter pris pr. nat eller faciliteter som eksempelvis gratis parkering og gratis morgenmad.
Hvordan er et motel?
Moteller huser ofte gratis parkering, og mange byder også på udendørs pool. Moteller er ofte kun på omkring en til to etager og tilbyder direkte adgang til parkeringspladsen fra gæsteværelserne. Farverige neonskilte blev brugt til at fremhæve motellerne i starten af 1950’erne, således trætte familier kunne spotte dem, og det er dem, du muligvis genkender i dag som “Route 66”.
Hvilke moteller er de bedste i Espergærde?
Dette er et af de moteller, du kan booke i området omkring. Fleninge Classic Motel ligger 19,9 km fra centrum af Espergærde. Drag fordel af at have adgang til et picnicområde og gratis faciliteter som f.eks. Wi-Fi og selvstændig parkering.
Hvad kan jeg lave i Espergærde?
Nyd naturen på et besøg til Espergærde Strand og Skolestranden. Du finder disse familievenlige seværdigheder i området: Danmarks Tekniske Museum, Arboretet og Bakken. Når du udforsker området, kan du overveje at besøge Snekkersten Strand, Louisiana Museum of Modern Art og Simon’s Golf Club.
Hvordan er de forskellige årstiders vejr i Espergærde?
Vejret kan være udslagsgivende for en roadtrip, så vi har samlet nogle oplysninger om temperaturen i Espergærde hele året rundt, så du kan planlægge din: Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 16°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Espergærde er i gennemsnit på 580 mm.
Hvilke muligheder har jeg for at komme rundt i Espergærde, når jeg overnatter på et motel?
Vi har samlet lidt oplysninger om transportmulighederne i Espergærde, så du kan finde vej under dit ophold: Flyv til Kastrup Lufthavn (CPH), som befinder sig 40,7 km væk fra byens centrum. Ellers kan du søge efter flyrejser til Helsingborg (AGH-Ängelholm), som befinder sig 38,3 km væk. Hvis du vil se mere af området, så hop på et tog fra Espergærde Station eller Mørdrup Station.

De nyeste anmeldelser af vores hoteller i Espergærde
Anmeldelser verificeret af Expedia