Vigtigt: Denne destination har muligvis rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19, herunder restriktioner for overnatningssteder. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Resorter i El Prat de Llobregat

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i El Prat de Llobregat

Sallés Hotel Ciutat del Prat
Sallés Hotel Ciutat del Prat
4 out of 5
Av. Remolar, 46, El Prat de Llobregat, Barcelona
4.3/5Excellent! (1,070 anmeldelser)

"Hotellet var rigtig fint. Dejligt med gratis lufthavnstransfer, men ventetiden er for lang. Det fremgik, at der kunne være 30-40 kin ventetid og det var der så også. Jeg synes det er for lang tid, nær hotellet ligger få minutters kørsel derfra."…"

Anmeldelse fra 27. nov. 2019

Sallés Hotel Ciutat del Prat
Barcelona Airport Hotel
Barcelona Airport Hotel
4 out of 5
Plaza de la Volateria, 3, Poligono Mas Blau, El Prat de Llobregat, Barcelona
Prisen er DKK 738 pr. nat
4.1/5Very Good! (7,277 anmeldelser)

"Alt klappede undtagen de manglende kaffeposer til morgenkaffen. Der var kun the."…"

Anmeldelse fra 2. jan. 2020

Barcelona Airport Hotel
Mucha Masia Hostel Rural-Urbà
Mucha Masia Hostel Rural-Urbà
2 out of 5
Carrer de Jaume Casanovas 55, El Prat de Llobregat
Prisen er DKK 415 pr. nat
4/5Very Good! (45 anmeldelser)
I would definately recommend this hostel :)

"Very nice staff, SO helpfull. Nice quite garden, to enjoy your breakfast in, og the weather allows. Not very big, but really cosy, and extremely friendly. I would definately recommend this hostel"…"

Anmeldelse fra 29. maj 2019

Mucha Masia Hostel Rural-Urbà
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at holde ferie på resort i El Prat de Llobregat?
Trænger du til en pause, kan et ophold på et resort være det ideelle sted til at forkæle dig selv med fantastiske faciliteter og servicer, du har brug for ved et afslappende ophold i El Prat de Llobregat. Det kan være, at et af de komfortable resorthoteller, som du finder i det omkringliggende område, er lige præcis det, du søger, uanset om det, du leder efter, er fantastiske restauranter, afslappende spabehandlinger eller sjove aktiviteter og oplevelser på stedet.
Hvad er et populært resort i El Prat de Llobregat?
Vores mest populære luksushoteller i El Prat de Llobregat: Sallés Hotel Ciutat del Prat - 4-stjernet overnatningssted. Barcelona Airport Hotel - 4-stjernet overnatningssted. TRYP Barcelona Aeropuerto Hotel - 4-stjernet overnatningssted. Sleep & Fly - 4-stjernet overnatningssted.
Hvad kan jeg opleve i El Prat de Llobregat?
Rejsende tager til El Prat de Llobregat på grund af stedets shopping og andre populære aktiviteter. Derudover giver de udtryk for, at udvalget af spisesteder er et besøg værd. Lær mere om den lokale historie ved at besøge monumenter som Al Pota Blava, eller kig forbi Prat Strand for at tilbringe lidt tid ved vandet. Andre populære seværdigheder inkluderer Poble Espanyol og Camp Nou.
Hvordan er vejret i El Prat de Llobregat?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 23°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 11°C. I El Prat de Llobregat regner det i gennemsnit 587 mm om året.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i El Prat de Llobregat?
Flyv til Barcelona (BCN-Barcelona Intl.), som befinder sig 2,1 km væk fra centrum. Du kan gå til nærliggende metrostationer som Parc Nou Station, Cèntric Station og Mas Blau Station. Hvis du vil se mere af området, så tag et tog fra El Prat de Llobregat Station eller El Prat de Llobregat Station.