Vigtigt: Denne destination har muligvis rejsebegrænsninger grundet COVID-19, herunder særlige restriktioner for logi. Tjek alle nationale og lokale sundhedsmæssige vejledninger for denne destination før du bestiller.

Simone på trover

Hoteller med pool i Donaustadt

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Populære Hoteller med pool i Donaustadt

Residenz Donaucity
3 out of 5
Schiffmühlenstraße 47, Wien, Wien
Hent priser
4.8/5Exceptional! (33 anmeldelser)
Good value.

"Owners/staff were friendly and accommodating. Made allowances for early check-in (pending room availability) and luggage storage. Fuss-free check in/out. Interior of the apartment was clean and adequately stocked with bathing/cooking amenities. Big plus point of having a Billa supermarket just around ..."…"

Anmeldelse fra 21. okt. 2019

Residenz Donaucity
Melia Vienna
5 out of 5
Donau-City-Straße 7, Wien, Wien
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
Prisen er DKK 984 pr. nat
4.3/5Excellent! (910 anmeldelser)
Dejligt hotel og praktisk lokation,

"Meget dejligt hotel. Ligger meget tæt ved undergrunds banene og bus til lufthavnen. Værelserne er dejlige og senge gode, men faste. Der var smarte mørklægningsgardiner, der sluttede helt til vindue, men de var gået løs fra den skinne de skulle køre i så det virkede ikke efter hensigten. Nogle af ..."…"

Anmeldelse fra 13. okt. 2019

Melia Vienna
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Vi har flere Hoteller med pool. Er dette ikke dit perfekte hotel?
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at besøge Donaustadt?
Hvis en perfekt ferie for dig består af afslapning ved poolen, kan du tage et kig på, hvad der findes i Donaustadt. Udforsk seværdigheder som Stefansdomkirken (Stephansdom) og Den spanske rideskole, mens du er i området, efterfulgt af afslapning ved poolen på et af overnatningsstederne i Donaustadt, som vores gæster er glade for på grund af deres pool.
Hvad er der af seværdigheder og oplevelser i Donaustadt?
Udforsk steder som Wiens internationale center, når du er i Donaustadt. Steder som Alte Donau og Gänsehäufel er blot nogle af byens naturlige seværdigheder. Donaustadt er kendt for sine indkøbsmuligheder, som rejsende ofte taler om.
Hvornår skal jeg planlægge min rejse til Donaustadt?
Du kan reservere et overnatningssted med udendørs pool, hvis du planlægger at rejse i juli, august eller juni, som er årets varmeste måneder med en gennemsnitlig temperatur på 23°C. Et overnatningssted med en indendørs pool er nok den bedste mulighed, hvis du rejser i januar, februar eller december, som er årets koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C.
Hvordan kommer jeg rundt i Donaustadt?
Nyd godt af transportmulighederne fra Alte Donau U-Bahn-station, Kagran U-Bahn-station og Kaisermühlen-Wien Internationale Center U-Bahn-station. Hvis du gerne vil se andre dele af området, kan du leje en bil til turen.

Flere valgmuligheder