Hoteller i Dhiffushi

De fleste hoteller er fuldt refunderbare. Fordi fleksibilitet er vigtigt.

Få i gennemsnit 15% rabat på tusindvis af hoteller med Expedia Rewards

Søg blandt mere end 2.900.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Filtrer efter

Populære filtre
Populære filtre
Gæstebedømmelse
Gæstebedømmelse
Antal stjerner
Betalingstype
Betalingstype
Type af overnatningssted
Type af overnatningssted
Område
Område
Populære steder
Populære steder
Inkluderede måltider
Inkluderede måltider
Faciliteter
Faciliteter
Hjælp til personer med et handicap
Hjælp til personer med et handicap
Rejsendes oplevelse
Rejsendes oplevelse

Find et hotel i Dhiffushi i nærheden af en seværdighed

Oplysninger om hoteller i Dhiffushi

Antal anmeldelser
Overnatningssteder
Billigste pris
Højeste pris

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste sted at overnatte i Dhiffushi?

Crown Beach Hotel Maldives er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 3 stjerner tilbyder en spa med fuld service og en privat strand. En anden populær mulighed til din tur er Rashu Hiyaa baseret på anmeldelser. Se alle tilgængelige tophoteller eller ferieboliger i Dhiffushi.

Hvilke er de mest populære ferieboliger i Dhiffushi?

Master Suite Family Room With Views to the Lagoon and Indian Ocean: Du vil muligvis kunne lide denne feriebolig i Dhiffushi. Stedet ligger tæt på stranden og har en terrasse and gratis Wi-Fi, så du kan nyde dit ophold fuldt ud. Denne feriebolig har også gratis parkering, så du har et sted at stille bilen. Se alle ferieboliger i Dhiffushi.

Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Dhiffushi?

Ja, de fleste af hotelreservationerne er fuldt refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen er som regel mellem 24 og 48 timer inden indtjekning. Hvis du har en reservation, som ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion, så længe du afbestiller inden for 24 timer før din reservation. Filtrer din søgning efter Fuldt refunderbart for at finde fleksible hoteltilbud i Dhiffushi.

Hvad er det bedste overnatningssted til et budgetvenligt ophold i Dhiffushi?

Bibee Maldives er et gæstehus med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og vaskeri ifølge vores gæsteanmeldelser. Se alle budgethoteller i Dhiffushi.

Hvad er det bedste overnatningssted til en rejse med ungerne til Dhiffushi?

Ranauraa Inn er et gæstehus med 3 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis parkering og vaskeri. Andre valgmuligheder til en ferie med ungerne omfatter Happy Life Maldiverne! 'Ingen nyheder - Ingen sko' er garanteret. og Crown Beach Hotel Maldives. Find flere børnevenlige overnatningssteder i Dhiffushi.

Hvilket hotel er det bedste til et ophold for par i Dhiffushi?

Crown Beach Hotel Maldives er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder en spa med fuld service og en privat strand. Se alle romantiske hoteller i Dhiffushi.

Hvad er det bedste kæledyrsvenlige overnatningssted i Dhiffushi?

Crown Beach Hotel Maldives er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder spa med fuld service og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Se flere kæledyrsvenlige hoteller i Dhiffushi.

Hvilket overnatningssted er bedst til en strandferie i Dhiffushi?

Happy Life Maldiverne! 'Ingen nyheder - Ingen sko' er garanteret. er et gæstehus med strandudsigt. Det populære overnatningssted tilbyder køkken på værelserne og ligger på Dhiffushi East Kite Beach. Andre gode valgmuligheder til en strandferie omfatter Ranauraa Inn og Veli Vilaa. Se flere overnatningssteder nær stranden i Dhiffushi.

Hvilke overnatningssteder har pool i Dhiffushi?

Sky Beach Maldives Hotel: Stedet har dagligt, en indendørs pool og gratis trådløs internetadgang. Se alle hoteller med pool i Dhiffushi.

Hvilket spahotel er det bedste i Dhiffushi?

Crown Beach Hotel Maldives er et populært spahotel med en privat strand, en frisørsalon, en bar og en restaurant. Tilbring en eftermiddag i spaen, hvor der tilbydes massage. Se alle spahoteller i Dhiffushi.

Hvordan er det at overnatte i Dhiffushi?

Dhiffushi er blandt andet populær blandt rejsende på grund af sine strande. Med sine restauranter, der serverer fisk og skaldyr er denne by en populær rejsedestination. I Dhiffushi finder du 22 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem. Læs mere om Dhiffushi.

Hvad skal jeg se i Dhiffushi?

De maleriske omgivelser ved Dhiffushi East Kite Beach og Dhiffushi South Beach fremhæver byens naturskønne steder. Her i området finder du også Meerua Strand og Meeru House Reef. Se, hvad du ellers kan opleve i Expedias guide til Dhiffushi.

Planlæg din rejse i appen

Organiser hele ferien fra dit hus eller din hængekøje, og udforsk tilbud i appen

Send dig selv SMS med et link til download, så du nemt kan få adgang

Ved at angive dit mobilnummer accepterer du, at vi én gang kan sende dig en automatiseret SMS med et link til appen. Standard SMS-takst kan gælde.
QR-kode