Rejser til Colonial District 2022

Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:
Vælg to eller flere komponenter, og spar penge på din rejse:

Hoteller, flyrejser, biludlejning og oplevelser – alt på ét sted! Book alt det, du har brug for på din ferie til Colonial District samlet, og spar penge

Besøg Colonial District

Søg efter de bedste steder og områder i Colonial District, så du kan finde de oplevelser, du ser mest frem til. Læs mere om Colonial District

Mest populære hoteller i Colonial District

Victoria Hotel - a NuVe Group Collection
Victoria Hotel - a NuVe Group Collection
2.5 out of 5
87 Victoria Street, Singapore, Singapore, 188016
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 1.030, kr pr. nat fra 20. okt. til 21. okt.
4/5 Very Good! (9 anmeldelser)
"Just had 3 days off so cheap flight from Vietnam, to my surprise, $77 a night but right in the heart of a lot of things. Helpful and friendly staff. Plan to go back."

Anmeldelse fra 24. sep. 2022

Carlton Hotel Singapore (SG Clean)
Carlton Hotel Singapore (SG Clean)
4.5 out of 5
76 Bras Basah Road, Singapore, 189558
Prisen er 1.443, kr pr. nat fra 16. okt. til 17. okt.
4,5/5 Wonderful! (1.002 anmeldelser)
Dejligt hotel
"Dejligt hotel som ligger centralt ved city hall MRT og Raffles City. Gode store rene værelser værelser meget nemt at komme omkring."

Anmeldelse fra 16. sep. 2022

Swissotel The Stamford, Singapore
Swissotel The Stamford, Singapore
5 out of 5
2 Stamford Road, Singapore, 178882
Fuldt refunderbartBook nu, og betal under opholdet
Prisen er 2.420, kr pr. nat fra 3. okt. til 4. okt.
4,5/5 Wonderful! (1.000 anmeldelser)
great
"Great service, great location - just a great place to stay"

Anmeldelse fra 24. feb. 2020

Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en pakkerejse til Colonial District?
Book det hele på et sted med vores pakkerejser til Colonial District, der begynder til priser så lave som . Udvælg de flyrejser og hoteller, der passer ind i dine rejseplaner. Derefter kan du tilføje nogle ture eller oplevelser, så du sikrer dig en fantastisk ferie.
Hvordan finder jeg en billig pakkerejse til Colonial District?
Når du kombinerer hotel og fly gennem Expedia, er det ikke bare tidsbesparende – du sparer også penge. Det kan faktisk blive til en hel del! En pakkerejse til Colonial District gør det til en let opgave at arrangere din perfekte tur. Med 500+ flyselskaber fra hele kloden at vælge imellem bliver der ingen problemer med at finde flyrejser, der passer til dine planer. Derudover har vi 1.000.000+ overnatningssteder verden over, som du kan booke. Det er da lidt af et udvalg, hvis vi selv skal sige det. Expedia bringer mere af verden inden for rækkevidde, uanset dit budget.
Hvilke overnatningssteder er mest populære i Colonial District?
Hotel G Singapore (SG Clean) og V Hotel Bencoolen er blandt de gode bud i kvarteret Bencoolen. Hvis du foretrækker området Selegie, så overvej et par nætter hos ZEN Hostel Selegie eller G4 Station Backpackers’ Hostel.
Hvilken årstid er den bedste at besøge Colonial District på?
Alle årstider er skønne, når det angår en tur til Colonial District, men du kan som regel opnå et godt tilbud i måned. Priserne plejer som regel at ligge i den dyre ende i , hvor du kan forvente at skulle betale mere for fly og hotel. Er du glad for sightseeing, men ikke så begejstret for store flokke af mennesker? Bestil din ferie i Colonial District i . Typisk er der meget mere roligt end .
Hvor lang tid i forvejen bør jeg booke min ferie i Colonial District?
Hvis du booker din flyrejse tidligt med Expedia, har du én ting mindre at bekymre dig om. De fleste flyselskaber tilbyder priser op til 12 måneder inden afrejse. Dette er som regel det billigste tidspunkt at booke på. Hvis du booker i sidste øjeblik, kan rabatpriser til Colonial District dog også dukke op få uger inden afrejse.
Hvad inkluderer pakkerejser til Colonial District på Expedia?
Pakkerejser omfatter hoteller, billeje og flyrejser, men du kan sammensætte dem, som du vil, for at skabe din drømmerejse til Colonial District. Du kan også tilføje et par aktiviteter og oplevelser, når du har foretaget din reservation. Du bestemmer selv! Når du kombinerer dine reservationer på Expedia, får du rabatter, du ikke finder andre steder.
Hvad skal jeg vide, inden jeg booker en pakkerejse til Colonial District?
En pakkerejse kan være et budgetvenligt alternativ til at booke alle delene af din rejse separat. Sammensæt eksempelvis hoteller, flyrejse og billeje, og spar stort. Uanset hvordan din drømmeferie ser ud, er der uden tvivl en pakkerejse, der opfylder dine behov.
Kan jeg selv vælge flyselskabet, når jeg booker en pakkerejse til Colonial District hos Expedia?
Med en pakkerejse er det dig, der har styringen. Uanset om du ønsker at flyve til Colonial District på første eller økonomiklasse, så er det bare at vælge mellem mulighederne. Expedia har adgang til 500+ flyselskaber verden over.
Kan jeg rejse til Colonial District i øjeblikket?
Vores COVID-19-rejserådgiver er det oplagte sted at få de nyeste oplysninger om rejserestriktioner og karantænekrav for Colonial District.