Tjekkiet har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Lejligheder i Cicovice

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Cicovice

Dvůr Hoffmeister

Dvůr Hoffmeister

Cicovice 45, Cicovice, Stredoceský kraj
Prisen er DKK 482 pr. nat fra 3. nov. til 4. nov.
4.8/5Exceptional! (5 anmeldelser)
Cisza, spokój, historia oraz nowoczesność.

"Cisza, spokój, historia oraz nowoczesność. Bardzo fajne miejsce. Przemiła obsługa, super dobre jedzenie. Pokoje czyste i zadbane. Na ścianach w restauracji stare oryginalne obrazy a na parkingu stacja ładowania Tesli (2x). Miejsce z dużą stajnią i bardzo zadbanymi końmi. Polecam to miejsce"…"

Anmeldelse fra 7. feb. 2020

Dvůr Hoffmeister
Grandior Hotel Prague

Grandior Hotel Prague

5 out of 5
Na Porici 42, Prag
Prisen er DKK 369 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.5/5Wonderful! (3,933 anmeldelser)
Fantastisk hotel

"Fantastisk hotel, god beliggenhed, suveræn morgenmad. Kan klart anbefales."…"

Anmeldelse fra 27. jul. 2020

Grandior Hotel Prague
Hotel Kings Court

Hotel Kings Court

5 out of 5
U Obecniho Domu 3, Prag
Prisen er DKK 707 pr. nat fra 22. nov. til 23. nov.
4.7/5Exceptional! (1,767 anmeldelser)
skønt

"Alt i alt skønt centralt liggende hotel."…"

Anmeldelse fra 29. jul. 2020

Hotel Kings Court
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan er det at overnatte i en lejlighed i Cicovice?
Der er måske ikke så mange muligheder, når det kommer til overnatningssteder i centrum af Cicovice, men Expedia kan hjælpe dig med at opsnuse overnatningssteder i området omkring, som minder om lejligheder. Når du bruger Expedia, kan du benytte dig af filtreringsfunktionen til at finde et køkken eller vaskemaskine – som er bekvemmeligheder, som du ofte finder i en lejlighed. Du kan også søge efter lignende overnatningssteder, som for eksempel lejligheder, ferieboliger eller hytter. Tag dig tid til at udforske topseværdigheder i regionen, såsom Prags Borg og Sv. Víta Katedral.
Overvejer du en lejlighed til dit ophold?
En lejlighed gør det nemt for dig at lave egen mad med et køkken og er ofte mere rummelig i forhold til et traditionelt hotelværelse. En lejlighed er et godt valg for par, som ønsker at bo som de lokale, og også for familier, som kan lide følelsen af hjemmet tæt på.
Hvad er den bedste lejlighed til mit ophold i Cicovice?
På listen nedenfor finder du nogle af de mest populære lejligheder, du kan vælge imellem i området: Golden Prague Rooms: Ligger i Prag, 14,1 km fra hjertet af Cicovice. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er et vaskeri og en døgnåben reception på stedet. Seven Wishes Boutique Residence: Ligger 15,7 km væk i Prag. Gratis Wi-Fi og smart-tv er inkluderet. Der er et vaskeri og concierge-tjenester på stedet. Emporio Prague Apartments: Ligger i Prag, 14,6 km væk. Inkluderer gratis Wi-Fi. Der er adgang til mulighed for parkering på stedet. Prague Holiday Apartments: Ligger 14,3 km væk i Prag. Gratis Wi-Fi og separat spiseområde er inkluderet. Der er adgang til et vaskeri på stedet.
Hvad kan jeg forvente af vejret i Cicovice?
Selvom vejret kun er én af flere faktorer, kan det virkelig få betydning for dine rejseplaner, især i tilfælde af, at du planlægger et længere ophold i Cicovice. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 17°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Cicovice er i gennemsnit på 476 mm.
Hvilke steder bør jeg besøge i Cicovice?
Mens du udforsker området, bør du kigge forbi familievenlige seværdigheder som eksempelvis Prag Zoo, eller du kan blive ét med naturen under et besøg til Petřínhøjen. Hvis du alligevel er i området, kan du besøge nogle af de mest populære steder, blandt andet Prags Borg og Sv. Víta Katedral.
Hvad er den bedste måde at komme til og rundt i Cicovice?
Hvis du ved lidt om transportmulighederne, er der én bekymring mindre, når du når frem til din destination. Flyv til Prag (PRG-Vaclav Havel), som befinder sig 5,2 km fra centrum. Hvis du gerne vil se mere af området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.