Danmark har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

B&B i Brønderslev

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

Hotel Phønix Brønderslev

2.5 out of 5
Bredgade 17-19, Brønderslev
Prisen er DKK 692 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
3.1/5 (218 anmeldelser)
Et ophold på det jævne.

"Sengen meget blød og slidt. Stolene på værelset meget slidte, betræk gået i stykker. Ekstremt lille badeværelse. Brusekabinen så lille at den ene skulder rører fliserne, mens den anden rører forhænget. Restauranten hyggelig, og maden smagte godt ( var ikke inkluderet i opholdet) morgenmaden på det ..."…"

Anmeldelse fra 28. jul. 2020

Hotel Phønix Brønderslev
Hostel Brønderslev

Hostel Brønderslev

2 out of 5
Knudsgade, Brønderslev
Prisen er DKK 500 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.1/5Very Good! (47 anmeldelser)
Lækkert hostel med store værelser

"Hostel Brønderslev har lækre værelser, supergode fællesfaciliteter, ligger smukt i et grønt område med en dejlig park ved siden af - et godt sted at overnatte og helt sikkert et sted vi vil komme tilbage til. Gode senge, lækre dyner/puder, godt udstyret køkken og super nemt låsesystem - det hele ..."…"

Anmeldelse fra 22. jul. 2020

Hostel Brønderslev
Zleep Hotel Aalborg

Zleep Hotel Aalborg

3.5 out of 5
Jyllandsgade 6, Aalborg
Prisen er DKK 631 pr. nat fra 20. nov. til 21. nov.
4.3/5Excellent! (434 anmeldelser)
Kan klart anbefales

"God beliggenhed, nem tjek-in, gode værelser, rent og pænt overalt. Parkeringshus lige rundt om hjørnet. Yderst venlig hjælp i receptionen."…"

Anmeldelse fra 31. jul. 2020

Zleep Hotel Aalborg
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Leder du efter Bed & Breakfasts i Brønderslev?
Er du interesseret i at finde et overnatningssted med færre værelser end et hotel og et mere personligt miljø, så kan det være, at et Bed & Breakfast er den perfekte løsning til din ferie i Brønderslev.
Hvorfor vælge et Bed & Breakfast frem for et traditionelt hotelværelse?
Bed & Breakfasts har en helt særlig stemning – uanset om det er den hyggelige læsekrog, eller om det er den lækre morgenmad, er det de små detaljer, der gør Bed & Breakfasts til noget, der minder om hjem.
Hvilke Bed & Breakfasts er de bedste i Brønderslev?
Her er en række Bed & breakfasts, der befinder sig i det omkringliggende område: Kragelund Bed & Breakfast: 2,5 stjerner, 7 værelser. 22,5 km fra hjertet af Brønderslev. Nyd godt af spabade og en sauna. Holtegaard Bed & Breakfast: 6 værelser. 21,9 km fra centrum. Nyd godt af unik indretning og et spillerum. Købmandsgaarden Hjørring bed & breakfast: 3 stjerner, 4 værelser. 14,7 km fra hjertet af downtown.Tornby Guesthouse bed and breakfast: 2,5 stjerner, 8 værelser. Ligger 28 km fra centrum af Brønderslev. Nyd godt af privat gårdhave og unik indretning.
Hvilken årstid er bedst til at booke en B&B i Brønderslev?
Når du planlægger en tur til Brønderslev, så sørg for at tage højde for temperaturen i løbet af året. Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 15°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 1°C. Den årlige nedbør i Brønderslev er i gennemsnit på 908 mm.
Hvordan kommer jeg til og omkring i Brønderslev?
Det er nemmere at planlægge udflugterne i Brønderslev med disse transportmuligheder. Flyv til Aalborg (AAL), som befinder sig 21 km fra hjertet af byen. Hvis du gerne vil udforske området, kan du overveje at skaffe en udlejningsbil.