Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Gratis afbestilling

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Søg blandt mere end en million flyrejser, hoteller, pakkerejser og meget mere

Expedia opkræver ikke et gebyr for ændring eller afbestilling af de fleste hotelreservationer

Biludlejning gennem Expedia i Marrakech

Oplev en virkelig udgave af Tusind og En Nats Eventyr på en rejse til Marrakech. Som Marokkos fjerdestørste by med over 1,5 millioner indbyggere er dette et sandt eventyr i storbystørrelse. Med de mange muligheder for billeje i Marrakech kan du let udforske både byen og de omkringliggende områder.

Hvis du tager et fly til Marrakech, kan du enten lande i Menara Lufthavn, der ligger ca. 10-25 minutters kørsel fra byen, eller Agadir Lufthavn, der ligger ca. 4 timer væk. Fra begge lufthavne er det let at benytte mulighederne for biludlejning i Marrakech, så du allerede fra feriens start kan få glæde af bilen til f.eks. at komme sikkert frem til dit hotel.

Billig billeje i Marrakech

Med placeringen ved den afrikanske nordøstkyst er der i Marokko rig mulighed for at opleve både smukke strande med krystalblåt vand og storslåede byer med mystik og atmosfære. Og byen Marrakech ligger centralt placeret i forhold til mange forskellige oplevelser.

Lejer du en bil i lufthavnen, kan en oplagt første destination være Marrakech centrum. Byen er omgivet af en rød bymur og opdelt i to dele: den gamle bydel Medina og den nyere bydel Gueliz. Medina oser af eventyrstemning med de smalle gader, små boder og smukke paladser. Området er en labyrint af gyder og stræder, og det store torv Djemaa El Fna byder med bl.a. slangetæmmere og eksotisk mad på oplevelser for alle sanser. Vælger du Gueliz til en overnatning i Marrakech, befinder du dig i stedet blandt brede boulevarder, trendy butikker og lækre caféer.

Lej en bil i Marrakech, og tag på eventyr

Ved at benytte muligheden for billig biludlejning i Marrakech åbnes også en verden af oplevelser uden for bymuren. Et populært besøgsmål er Atlasbjergene, der strækker sig på tværs af både Marokko, Algeriet og Tunesien. Bjergkæden ligger i køreafstand fra Marrakech, og der venter dig flere fantastiske naturoplevelser, lige så snart du træder ud ad bilen. Du kan eksempelvis sætte kurs mod Kasbahbyen Ait Ben Haddou for at se en smuk, gammel befæstet by. Foruden at være på UNESCO’s verdensarvsliste har byen også ageret kulisse for flere Hollywood-film såsom Gladiator, Kingdom of Heaven og Prince of Persia.

Har du lyst til at opleve et strejf af Tusind og En Nats Eventyr på egen krop, kan du også gribe chancen for en helt autentisk oplevelse hos Marokkos oprindelige befolkning, berberne. Kører du mod Atlasbjergene, kan du oppe i højderne finde flere små berberlandsbyer. Biler kan ikke komme frem i dette terræn, og det hyppigst anvendte transportmiddel er derfor æsler.

En anden mulighed er også at køre mod det sagnomspundne Sahara. Leje af bil i Marrakech kan let foretages i både lufthavnen og byen, og vælger du en rummelig bil med plads til både bagage og familie, kan du let pakke bilen til en længere tur. Mellem de mange sandkorn gemmer der sig et væld af oplevelser, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Udlev din indre beduin på ryggen af en kamel, og rid en tur i de storslåede sandbakker, eller oplev et af landskabets grønne perler med et besøg i en oase.

Udforsk Marrakech

Udforsk Marrakech med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!