Starten af hovedsektionen
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5

Søg blandt mere end 590.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over.

Drag fordel af vores prisgaranti i forbindelse med din rejse.


Ferier i Marrakech

Marokkos kulturelle centrum er kendt for sine karakteristiske røde bygninger og tætpakkede, stemningsfulde markedspladser.

Marrakech, der af mange betragtes som Marokkos kulturelle centrum, emmer af historie og farver, men har også en fod solidt plantet i den moderne verden.

Marrakechs gamle fæstningsby, eller medina-kvarteret, er centrum for lokale aktiviteter og er stedet, hvor du finder traditionelle marokkanske oplevelser. Gå gennem Djemaa El-Fna, den primære plads ved indgangen til medinaen, og køb friskpresset appelsinjuice, mens du fornemmer den daglige energiske aktivitet. Her kan du opleve alt fra tandlæger og slangetæmmere til henna-tatovører. Mod vest ligger Koutoubia-moskéen, som er en af de højeste bygninger i den gamle by og et flot syn ved dagslys.

Fra Djemaa El-Fna kan du tage nord på og opleve byens berømte basarer eller markedspladser. Marrakech har nogle af de største, traditionelle basarer i Marokko.

Der er også masser at tage sig til andre steder i byen. Besøg Bahia-paladset med de smukke gårdhaver og Ali Ben Youssef Medersa, en gammel islamisk skole, som er kendt for dets interiør og snørklede vægdekorationer. Marrakech Museum ligger ved siden af og er bestemt også et besøg værd. Her kan du se kunstsamlinger, der fokuserer på marokkansk og islamisk kunst.

Hvis du leder efter en mere europæisk oplevelse, har Marrakech også meget at tilbyde. Læg vejen forbi byens nyere dele, hvor du finder butikker og restauranter.

Om aftenen er Djemaa El-Fna en helt anden oplevelse. Her kan du nemlig besøge de lokale spisesteder og boder, som dækker hele pladsen. Krydderier og røg fylder pladsen, når tusindvis af lokale og turister spiser middag ude. Boderne er reguleret af regeringen, men det er en god idé at holde øje med, hvad du spiser. Om aftenen er der altid liv i gaderne, og nattelivet i Marrakech er muligvis det bedste i regionen.

Marrakech ligger ved foden af Atlasbjergene i Marokko. Den bedste årstid at besøge Marrakech på er om vinteren, hvor der er en mild temperatur om dagen og køligere temperaturer om natten.

Overnatningssteder i Marrakech

Hvis du ikke er sikker på, hvor du bør overnatte i Marrakech, kan du lede blandt det store udbud. Du kan vælge blandt 666 forskellige hoteller i denne skønne destination.

Gode eksempler på lidt mere eksklusive hoteller i Marrakech er Royal Mansour Marrakech, beliggende på Rue Abou Abbas El Sebti, samt La Mamounia, på Avenue Bab - Jdid. Mere økonomiske steder, som har fået gode anmeldelser, er El Fenn, der ligger på 2 Derb Moulay Abdellah Ben Hezzian, samt Dar Karma, på 51 Derb El Mennabha.

Jamaa el Fna Markedsplads ligger i Marrakech, så du kan også overveje at booke et hotelværelse i gåafstand fra denne populære seværdighed. La Villa Des Orangers - Relais & Châteaux ligger eksempelvis kun 0,7 km derfra. Riad Farnatchi, der kun ligger 0,8 km derfra, er ligeledes et populært alternativ.


Bedste hoteltilbud i Marrakech

Se alle 1.561 hoteller i Marrakech
Eden Andalou Aquapark & SPA
Eden Andalou Aquapark & SPA

Eden Andalou Aquapark & SPA

Km 4, Route d'Amezmiz, Marrakech
   
  3,5
  ud af 5 (baseret på 715 anmeldelser)
  5.0 ud af 5.0

  Dette hotel med luksusfaciliteter ligger nær lufthavnen i Tameslouht og er også i samme område som Noria Golfklub, Royal Club Hestecenter og Cinema Megarama. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Menara-haverne og Jamaa el Fna Markedsplads.

  Hotel Marrakech Le Semiramis
  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Hotel Marrakech Le Semiramis

  Semlalia BP 525, Route de Casablanca, Marrakech
    
   3,4
   ud af 5 (baseret på 1.097 anmeldelser)
   4.0 ud af 5.0

   Dette hotel med familievenlig profil ligger tæt på lufthavnen i Marrakech, kun 3 km fra Carré Eden Shoppingcenter, Marjane Hypermarked og Harti-haven. Derudover ligger Jamaa el Fna Markedsplads og Palais des Congres ca. 5 km derfra.

   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive
   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

   Kenzi Club Agdal Medina All Inclusive

   Avenue Mohamed VI Zone de l Agdal, Marrakech
     
    4,2
    ud af 5 (baseret på 1.491 anmeldelser)
    5.0 ud af 5.0

    Dette resort med alt inklusive ligger i nærheden af lufthavnen i Marrakech (Agdal) samt tæt på Cinema Megarama, Agdal Haver og Royal Club Hestecenter. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Oasiria Water Park og Mellah-markedet.

    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive
    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive

    Labranda Aqua Fun Club Marrakech - All Inclusive

    Km 18, Route de lourika, Sidi Abdallah Ghiat
      
     3,6
     ud af 5 (baseret på 178 anmeldelser)
     4.0 ud af 5.0

     Dette resort er velegnet til familier og ligger i en provinspark, hvor du finder attraktioner såsom La Plage Rouge i nærheden. Andre attraktioner i regionen er bl.a. Jamaa el Fna Markedsplads og Agdal Haver.

     Mogador Palace Agdal & Spa DKK 495
     Mogador Palace Agdal & Spa

     Mogador Palace Agdal & Spa

     Zone touristique Agdal, Marrakech
       
      3,3
      ud af 5 (baseret på 256 anmeldelser)
      5.0 ud af 5.0

      Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i nærheden af lufthavnen i Marrakech (Agdal) samt tæt på Cinema Megarama, Agdal Haver og Saadiske grave. Royal Club Hestecenter og Mellah-markedet ligger også i nærheden.

      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa
      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

      Pullman Marrakech Palmeraie Resort and Spa

      Km 6 Route de Fes, Marrakech
        
       4,1
       ud af 5 (baseret på 348 anmeldelser)
       5.0 ud af 5.0

       Dette hotel med familievenlig profil ligger i Marrakech, kun 2,2 km fra Museum Palmeraie og ca. 10 km fra Den Hemmelige Have og Marrakesh Museum. Derudover ligger Dar Si Said Museum og Ben Youssef-moskeen ca. 10 km derfra.

       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive
       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive

       ClubHotel Riu Tikida Palmeraie - All Inclusive

       Route Fes, km 6, Marrakech
         
        4,3
        ud af 5 (baseret på 434 anmeldelser)
        4.0 ud af 5.0

        Dette resort med alt inklusive ligger i centrum nær lufthavnen og er også tæt på Museum Palmeraie. Andre attraktioner i nærheden er bl.a. Den Hemmelige Have og Souk Zrabi.

        Hivernage Hotel And Spa
        Hivernage Hotel And Spa

        Hivernage Hotel And Spa

        Angle Ave Echouhada Et Rue Des Temples, Marrakech
          
         4,1
         ud af 5 (baseret på 443 anmeldelser)
         5.0 ud af 5.0

         Dette hotel med luksusfaciliteter ligger i Marrakech (Hivernage), tæt på Bab El Djedid, Koutoubia Minaret og Jamaa el Fna Markedsplads. Palais des Congres og Saadiske grave ligger også i nærheden.

         De bedste tilbud på fly + hotel

         De bedste flytilbud

         Disse priser var tilgængelige i løbet af de seneste 7 dage. De angivne priser er for én person, tur-retur, i den angivne periode. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår gælder.