Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Feriehygge og afslapning med biludlejning på Formentera

Når du rejser til Formentera for at nyde øens skønne strande og de charmerende byer, kan det være praktisk med en udlejningsbil, da du dermed kan komme rundt i dit eget tempo. Du finder adskillige biludlejningsfirmaer på øen, men du kan også vælge at leje din bil, allerede når du lander i lufthavnen.

Øen er den mindste af Spaniens Baleariske Øer med et areal på omkring 83 kvadratkilometer. Men rejser du med børn, bliver alting nemmere med en bil ved hånden. Pak badetøj, håndklæder, spande og skovle i bilen, og nyd en dag ved en af Formenteras vidunderlige badestrande.

Billeje på Formentera – tag bilen med på færgen

Der findes ikke en lufthavn på øen, så når du rejser med fly til Formentera, lander du i Ibiza Lufthavn. Lufthavnen ligger blot 3 km fra havnen, hvorfra hurtigfærgerne sejler til Formentera. Overfarten tager kun en halv time, og lejer du en bil i lufthavnen, kan du også få den med ombord. Så skal du ikke tænke på at finde offentlig transport til færgehavnen, og du kan køre afsted i dit eget tempo og måske nyde en frokost på en hyggelig fiskerestaurant inden sejlturen.

Billig biludlejning på Formentera – en udlejningsbil efter dit ønske

Der er et stort udvalg af udlejningsbiler både i lufthavnen og på Formentera, så du finder nemt en bil, der passer til dine behov. Øen indbyder til pragtfulde cykelture, så har du medbragt din cykel, er det en god idé at vælge et biludlejningsfirma, hvor du kan leje et cykelstativ til bilen. Vælger du tilmed en rummelig stationcar, har du også plads til surfbræt og dykkerudstyr. Lej en lækker cabriolet, hvis du rejser med din bedre halvdel, og nyd muligheden for at mærke vinden i håret langs kysten på vej til jeres foretrukne strand. Hvis du rejser med børn, kan I naturligvis få barnesæder til bilen, så alle sidder behageligt og sikkert under kørslen.

Billig billeje på Formentera – nemt og praktisk med udlejningsbil

Der kan være penge at spare, hvis du booker hotel, fly og udlejningsbil på samme tid. På den måde får du også flere lommepenge til is og kølige drinks ved vandet, og din udlejningsbil kan stå klar til dig i lufthavnen, så du ikke skal bruge tid på at udfylde papirer og dokumenter. Hent blot bilnøglen ved skranken, pak din bagage i bilen, og lad ferien begynde.

Praktiske oplysninger ved leje af bil på Formentera

Du kan med fordel kontakte dit hotel på Formentera inden afrejse og få oplysninger om parkeringsmulighederne ved hotellet. Flere hoteller har egne parkeringspladser, der er forbeholdt hotelgæsterne. Ved flere af strandene er der ikke nogen etablerede parkeringspladser, men du må i stedet parkere ved hovedvejen. Ved den meget populære og besøgte Ses Illetes Strand er der dog en betalingsparkeringsplads.

De spanske færdselsregler afviger ikke meget fra de danske. Dog er der ikke regler for at køre med lyset tændt hele dagen. Inden du kører fra biludlejningsfirmaet, bør du tjekke, at bilen har to advarselstrekanter, da dette er lovpligtigt for spansk indregistrerede biler.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Formentera

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Formentera?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning i Formentera.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Formentera?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Formentera er .

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Formentera?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Formentera?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Formentera

Udforsk Formentera med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!