Starten af hovedsektionen
Gratis afbestilling
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.
Rejsetype
Fly 1
Fly 2
Fly 3
Fly 4
Fly 5
Som følge af rejsevejledningerne i forbindelse med Corona-virussen (COVDI-19) kan nogle destinationer være utilgængelige for booking på visse datoer. Læs mere.

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Gode tilbud på udlejningsbiler i Dronninglund

Se alle udlejningsbiler i Dronninglund

Billig biludlejning i Dronninglund

Dronninglund ligger i Vendsyssel i Nordjylland, midt i de naturskønne omgivelser Jyske Ås og Storskoven. Der er heller ikke langt til Kattegats dejlige strande, og du kan endda vælge at sejle en tur til romantiske Læsø. Lej en bil i Dronninglund, så kan du opleve toppen af Danmark i dit helt eget tempo.

Egnen omkring Dronninglund er kendt for sine mange kulturelle tilbud i form af museer, kirker, slotte og herregårde, men der er skam også masser af moderne aktiviteter på programmet i Vendsyssel. Du kan f.eks. slå dig løs på Hjallerup marked eller besøge den livlige badeby Asaa. Med billig billeje i Dronninglund er alle muligheder åbne.

Ankomst, indkvartering og leje af bil i Dronningslund

Dronninglund by har en hyggelig gågade med diverse butikker, og der er også flere gode hoteller i Dronninglund at vælge imellem. Vil du have det hele serveret på et sølvfad, kan du også bestille en pakkerejse til Dronninglund. Du kan f.eks. vælge at lade pakken indeholde både hotel, billeje og fly til Dronninglund via Aalborg. Nemmere og billigere bliver det ikke – der er nemlig gode penge at spare ved at købe alle rejsens ydelser hos den samme udbyder.

Billeje i Dronninglund – hvor går turen hen?

En af Dronninglunds mest berømte attraktioner er Voergaard Slot fra 1500-tallet, der er et af Danmarks bedst bevarede renæssanceslotte. Slottet byder både på en smuk slotspark, uhyggelige spøgelseshistorier og en unik kunstsamling med værker af bl.a. Goya, Rubens, Raphael og El Greco. Kan du ikke få nok af slotte, kan du sætte din praktiske lejebil i Dronninglund i gear og fortsætte turen til Dronninglund Slot, der bl.a. byder indenfor til påskeudstilling, brunch og rundvisninger.

Er du mere til naturoplevelser, kan du f.eks. tage på ride-, vandre- og cykleture i den smukke Jyske Ås. Du kan også svinge golfkøllen på Nordjyllands længste golfbane, der er smukt anlagt i Dronninglund Storskov. Det er også her du finder Vendsyssels højeste punkt, Knøsen, ligesom gåture i området fører forbi spændende langdysser og gravhøje.

Med biludlejning i Dronninglund til Danmarks dejligste strande

Er du vild med vand, er Dronninglund ikke noget dårligt valg. Særligt charmerende bliver det i den lille ferieby Asaa, der kun ligger et stenkast fra Dronninglund. Den dejlige strand flankeres af rødmalede fiskerhuse fra 1930’erne, og badebyen summer af liv og glade dage i sommermånederne.

Vil du have endnu mere hav for pengene, kommer din udlejningsbil i Dronninglund dig igen til undsætning. Tag turen til Frederikshavn, hvorfra du kan tage på fascinerende endagsture til Læsø. Her kan du bl.a. spise dig mæt i friskfangede jomfruhummere, besøge øens saltsyderi eller få en tur på islandsk hesteryg. Du kan også komme på sælsafari eller fisketur.

Er du til shopping og byhygge, er det også en god ide at leje en bil i Dronninglund. Så kan du nemt og hurtigt besøge bl.a. Frederikshavn eller Aalborg, der begge byder på pulserende shoppingsstrøg og hyggelige havnekvarterer med et livligt café- og restaurantliv. En tur i de salte bølger er der selvfølgelig også altid mulighed for.

Ofte stillede spørgsmål til billeje i Dronninglund

Hvad er den bedste pris på biludlejning i Dronninglund?

I løbet af de sidste syv dage var den laveste pris på biludlejning DKK 848 i Dronninglund.

Hvad er gennemsnitsprisen på biludlejning i Dronninglund?

Gennemsnitsprisen på biludlejning i Dronninglund er DKK 854.

Hvorfor skal jeg booke en udlejningsbil hos Expedia?

Når du booker en udlejningsbil via Expedia, kan du nemt sammenligne et udvalg af de mest populære biludlejningsfirmaer og vælge den bedste mulighed for dig. Der er ingen ekstra omkostninger eller afbestillingsgebyrer, når du booker en udlejningsbil hos Expedia.

Hvordan booker jeg en udlejningsbil hos Expedia?

Du kan booke en udlejningsbil hos Expedia online eller over telefonen. Du får muligvis mulighed for at vælge mellem at booke og betale med det samme eller at booke nu og betale senere. Betalingsmulighederne vises på reservationstidspunktet. For at optjene Expedia Rewards-point for din biludlejning skal du logge ind på din konto, inden du booker, eller oprette en konto på betalingssiden.

Er der yderligere omkostninger forbundet med afbestilling af en udlejningsbil?

De fleste reservationer af udlejningsbiler er berettiget til fuld refusion, uanset hvornår du afbestiller med Expedia. Ikke alle forudbetalte reservationer er berettiget til refusion. Læs din rejseplan for at få flere oplysninger. Hvis din forudbetalte reservation er berettiget til refusion, skal din reservation afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at modtage refusion. Hvis du afleverer en forudbetalt udlejningsbil før tid, modtager du ikke refusion for den ubrugte tid.

Hvordan afbestiller jeg min udlejningsbil gennem Expedia?

Hvis du ønsker at afbestille din udlejningsbil, skal du logge ind eller indtaste din e-mailadresse og dit rejseplansnummer. Derefter skal du vælge "Find rejseplan". Under "Administrer reservation" skal du vælge "Afbestil reservation" og derefter "AFBESTIL DENNE RESERVATION". De fleste forudbetalte reservationer af biludlejning kan ikke refunderes. Forudbetalte reservationer skal afbestilles mindst seks timer inden afhentning for at være berettiget til fuld refusion. Kontakt os, hvis du ønsker at ændre eller afbestille en udlejningsbil, som du har booket som del af en pakkerejse.

Skal jeg booke en udlejningsbil online inden ankomst, eller først når jeg ankommer til Dronninglund?

Når du booker din udlejningsbil hjemmefra via Expedia, er du sikker på, at du kan vælge biltypen. Du kan også sammenligne de forskellige tilbud og andre servicer i forvejen for at finde det bedste tilbud. Ved ankomst skal du bare hente nøglerne, og så kan du begynde din rejse. Derudover behøver du ikke bruge tid på at finde en egnet leverandør ved ankomst eller læse vilkår og betingelser ved skranken. Dette sparer dig for en masse stress.

Hvilken forsikring skal jeg vælge til min udlejningsbil?

Med en omfattende forsikring kan du undgå ubehagelige overraskelser. Så kan du i stedet bare nyde din rejse og udforske området med din udlejningsbil.

Skal jeg betale min udlejningsbil på forhånd?

Vi tilbyder flere betalingsmuligheder i forbindelse med biludlejning. Læs videre for at se, hvilken der passer bedst til dig. Book nu, betal nu Med denne mulighed kan du booke din biludlejning og forudbetale på reservationstidspunktet. Du skal bruge et kreditkort til at forudbetale, og du kan anvende Expedia Rewards-point til at dække en del af eller hele prisen. Hos nogle biludlejningsfirmaer kan du muligvis betale med debetkort, men føreren skal dog stadig fremvise et gyldigt kreditkort til betaling af depositum ved afhentning. Book nu, betal senere Med denne mulighed kan du booke din udlejningsbil uden at betale på forskud. Når du henter bilen, skal føreren blot fremvise et gyldigt kreditkort for at betale det samlede beløb. Biludlejningsfirmaet vil også reservere et beløb på dit kreditkort svarende til beløbet for depositummet.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg lejer en bil?

Når du henter din udlejningsbil, skal du tjekke, om den har skrammer eller buler. Undersøg bilen omhyggeligt, sørg for at notere eventuelle skader, og giv leverandøren besked om dem, inden du tager afsted.

Hvor finder jeg biludlejningsfirmaer i Dronninglund?

Biludlejningsfirmaer findes typisk i lufthavne og flere steder i centrum.

Udforsk Dronninglund

Udforsk Dronninglund med Expedias rejseguider for at finde de bedste hoteller, flyrejser, pakkerejser og meget mere!