David Wildridge på trover

Hoteller i Ayr

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Hotel i Ayr

Søg efter hoteller i Ayr på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Ayr ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Vis vores udvalg af fremhævede hoteller i Ayr
  • Brug kortet til at finde hoteller i det Ayr område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se hoteller i et specifikt område i Ayr, vælg bestemt tema, mærke eller hotelklasse fra basis- (1 stjerne) til luksushoteller (5 stjerner) i Ayr
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på Ayrhoteller i – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder

Ofte stillede spørgsmål

Hvor er det bedste sted at overnatte i Ayr?
Western House Hotel er højt anset blandt Expedias rejsende. Dette hotel med 4 stjerner tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi. Overnatningsstedet ligger få skridt fra Ayr Racecourse. Andre populære muligheder baseret på anmeldelser fra rejsende inkluderer Fairfield House - Ayr og Horizon Hotel.
Kan jeg få en refusion, hvis jeg bliver nødt til at afbestille min hotelreservation i Ayr?
Ja, de fleste af værelserne er refunderbare, så længe du afbestiller inden hotellets afbestillingsfrist. Fristen ligger oftest 24-48 timer inden planlagt indtjekning. Hvis din reservation ikke er refunderbar, kan det være, at du stadig har mulighed for at afbestille og få en refusion inden for 24 timer før din reservation. Indtast dine datoer, klik på “Søg”, og anvend filteret “gratis afbestilling” for at få de bedste tilbud i Ayr.
Hvad er det bedste budgetvenlige hotel i Ayr?
Mercure Ayr Hotel er et hotel med 3 stjerner til rejsende, der leder efter et budgetvenligt valg, og det populære overnatningssted tilbyder gratis komplet morgenmad og gratis Wi-Fi ifølge vores gæsteanmeldelser. Andre gode muligheder til et budgetvenligt ophold omfatter Western House Hotel og Savoy Park Hotel.
Hvilket overnatningssted er bedst til en rejse med ungerne til Ayr?
Craggallan Guest House er et gæstehus med 4 stjerner, der er velegnet for familier og tilbyder gratis Wi-Fi og gratis baby-/barnesenge. Andre gode muligheder til en rejse med hele familien omfatter Mercure Ayr Hotel og Horizon Hotel. Seværdigheder som Heads of Ayr Farm Park og Pirate Pete’s Family Entertainment Centre byder på underholdning for børn i alle aldre.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en kærestetur til Ayr?
Savoy Park Hotel er et hotel med 3 stjerner, der er en favorit blandt par, og overnatningsstedet tilbyder roomservice døgnet rundt og satellit-tv. Andre gode muligheder til et ophold med din bedre halvdel omfatter Mercure Ayr Hotel og Western House Hotel.
Hvad er det bedste kæledyrsvenlige hotel i Ayr?
Enterkine House Hotel er et hotel, som er velegnet til rejsende med kæledyr, og det populære overnatningssted tilbyder en restaurant og gratis Wi-Fi til dyrenes ejere. Daviot House er en anden mulighed, når du rejser med dit kæledyr.
Hvilket overnatningssted er det bedste til en strandferie i Ayr?
Western House Hotel er et gæstehus med 4 stjerner ved stranden, og det populære overnatningssted tilbyder gratis Wi-Fi og gratis parkering. Andre gode valgmuligheder til et ophold i nærheden af stranden omfatter Savoy Park Hotel og Mercure Ayr Hotel. Hvis du vil tilbringe lidt tid ved vandet, kan du tage til Ayr Beach eller Irvine Beach.
Hvilket luksuriøse overnatningssted er bedst i Ayr?
Western House Hotel er et hotel med 4 stjerner, der tilbyder en restaurant og en bar/lounge, og overnatningsstedet er populært blandt rejsende på udkig efter forkælelse og velvære.
Hvilket spahotel er det bedste i Ayr?
Fairfield House - Ayr er et populært spahotel ved stranden med en restaurant, en indendørs pool, et fitnesscenter og en bar. Tilbring en afslappende eftermiddag i spabadet, saunaen og dampbadet. Et andet populært spahotel i Ayr er Mercure Ayr Hotel.
Hvordan er det at overnatte i Ayr?
Der er en masse at se og lave i Ayr for livsnydere. Med sine monumenter, sine parker og sine sportsbegivenheder er denne by en populær destination blandt rejsende. De mest populære seværdigheder i byen inkluderer Ayr Racecourse, Ayr Beach og Brig O’Doon. I Ayr finder du 149 hoteller og andre overnatningssteder at vælge mellem.
Hvad skal jeg se i Ayr?
Kulturelle seværdigheder inkluderer Robert Burns Birthplace Museum og Tam o’ Shanter Experience. Seværdigheder som Brig O’Doon, Wellington Square og Burns Cottage and Museum er et besøg værd. Ayr Racecourse og Ayr Beach er to andre populære seværdigheder i området.
Hvordan kommer jeg rundt i Ayr?
Hvis du vil se mere af det omkringliggende område, så tag et tog fra Ayr Station eller Newton-on-Ayr Station. Ayr har måske ikke så mange offentlige transportmuligheder, men du kan overveje at leje en udlejningsbil for at komme rundt i området.