Norge har muligvis indført rejserestriktioner på grund af COVID-19.

Resorter i Ås

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Medlemmer får 10% ekstra rabat på udvalgte hoteller, udlejningsbiler, oplevelser og ferieboliger. Tilmeld dig i dag.

Gratis afbestilling af de fleste hoteller – fordi fleksibilitet betyder noget.

Andre typer af overnatningssteder i Ås

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

4 out of 5
Holbergs Gate 30, Oslo
Prisen er DKK 837 pr. nat fra 7. nov. til 8. nov.
4.3/5Excellent! (881 anmeldelser)

"Rigtig dejligt sted. Beliggenheden var rigtig god, udsigten, poolen, morgenmaden og personalet var vi især glade for."…"

Anmeldelse fra 26. jul. 2020

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo
Scandic Victoria

Scandic Victoria

3.5 out of 5
Rosenkrantzgate 13, Oslo
Prisen er DKK 592 pr. nat fra 19. nov. til 20. nov.
4.2/5Very Good! (1,090 anmeldelser)
Hotel med god beliggenhed.

"Fantastisk hotel i lækkert område af Oslo. Tæt på havnen, slottet og gågaden. Lækker morgenmadsbuffet. Venligst personale og mulighed for tidlig check in. I skabet på værelset stod der en drukket Bacardi Breezer og kapslen lå i hjørnet på værelset - det er ikke så betryggende for kvaliteten af rengøringen ..."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Scandic Victoria
Clarion Hotel The Hub

Clarion Hotel The Hub

4 out of 5
Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
Prisen er DKK 1.004 pr. nat fra 1. nov. til 2. nov.
4.3/5Excellent! (1,243 anmeldelser)
Dejligt ophold men et par små "men".

"God service, flot hotel og god pris. Det eneste man kan sætte en finger på er at de har meget bløde senge. Mine nætter var ikke alle lige gode. Hotellet burde ha en god aftale med et P-hus. Det er meget dyrt det der ligger lige ved så vi måtte gå et stykke vej for en rimelig pris."…"

Anmeldelse fra 21. jul. 2020

Clarion Hotel The Hub
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad kan jeg forvente af en ferie på resort i Ås?
Længes du efter en afslappende ferie? Nyd al den komfort og luksus, som et resort tilbyder. Der kan du finde alt det, du søger på din tur – lige fra spændende muligheder inden for mad og drikke til aktiviteter og shopping. Tag et kig på de resortmuligheder, som befinder sig i området, og find det, som er perfekt til dig, uanset om du forestiller dig selv sippe drinks ved poolen eller ose i butikkerne på stedet.
Hvad er et populært resort til et ophold i Ås?
Vores mest populære resorter nær Ås: Oscarsborg Castle Hotel & Resort - Overnatningssted ved stranden, der har 3,5 stjerner. 10,1 km fra Ås. Tilbyder 2 restauranter, 2 barer/lounger og et døgnåbent fitnesscenter.
Hvad kan jeg opleve i Ås?
Bliv klogere på den lokale historie ved at udforske monumenter som f.eks. Da Vinci-broen, eller tag børnene med til Tusenfryd Fornøyelsespark for lidt familiehygge. Andre populære seværdigheder inkluderer Oslos operahus og Vikingeskibsmuseet.
Hvordan er vejret i Ås?
Juli og august er som regel de varmeste måneder med en gennemsnitstemperatur på 14°C, mens januar og februar er de koldeste måneder med en gennemsnitstemperatur på -3°C. Februar, marts, januar og december er de måneder i Ås, hvor der er mest sne. I gennemsnit falder der 35 mm sne om måneden.
Hvad er den bedste måde at komme rundt på i Ås?
Vil du udforske det omkringliggende område, så tag et af togene fra Ås Station. Ås har måske ikke mange muligheder inden for offentlig transport, men du kan overveje at skaffe en udlejningsbil for at få mest ud af din rejse.