Santa Cruz de Tenerife

Hotel med 1 stjerner i Santa Cruz de Tenerife, De Kanariske Øer

Søg blandt mere end 1.000.000 overnatningssteder og 550 flyselskaber verden over

Populære hoteller med 1 stjerner i Santa Cruz de Tenerife

Horizonte
1 out of 5
C/. Santa Rosa de Lima, 11, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 354
pr. nat
12. dec. – 13. dec.
3.7/5Godt! (206 anmeldelser)
Fint til prisen.

"Skånsomt restaureret i chappy chicstil. God seng og eget lille køleskab og tv. Veludstyret badeværelse med diverse produkter og hårtørrer. Rene håndklæder. Meget søde og imødekommende medarbejdere og beliggende i stille gade nær centrum."…"

Anmeldelse fra 5. feb. 2019

Horizonte
Hotel Océano
1 out of 5
Calle Castillo 6, Santa Cruz de Tenerife, Tenerife
Gratis afbestillingBook nu, og betal under opholdet
DKK 740
pr. nat
22. nov. – 23. nov.
3.3/5 (31 anmeldelser)
Bør lukkes

"Hvordan skal vi vurdere hotellet, det er lukket. Der sad en besked om at vi skulle henvende os til nabo-hotellet hvor det viste sig at vi også skulle bo. Det hotel vi fik var bare det mest triste hotel, hvis i ønsker det har jeg billeder af bl.a at ovenpå natbordet sidder der tyggegummi ( ikke vores ..."…"

Anmeldelse fra 1. okt. 2015

Hotel Océano
Kan du ikke finde det, du leder efter?
Se alle tilgængelige overnatningssteder i Santa Cruz de Tenerife
Se alle overnatningssteder
Den laveste pris pr. nat baseret på 2 voksne for 1 nat, som er fundet inden for de seneste 24 timer. Priser og tilgængelighed kan ændres uden varsel. Yderligere vilkår kan gælde.

Hotel 1 stjerner: Santa Cruz de Tenerife

Planlægger du et ophold i Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife, men helst uden at det koster en formue, og stiller du ikke alt for høje krav med hensyn til service og indretning? Så er et hotel med 1 stjerner i Santa Cruz de Tenerife lige noget for dig. Her kan du overnatte billigt uden at skulle betale for ekstra faciliteter du finde på hoteller i andre priskategorier.

I forskellige lande verden over er der stor forskel på kravene til hoteller med forskellige antal stjerner. Som udgangspunkt finder du på et hotel med 1 stjerner typisk som minimum en opredt seng, et badeværelse med bruser eller badekar og sæbe inkluderet i prisen. Andre gange kan et 1 stjernert hotel i Santa Cruz de Tenerife også omfatte yderligere fælles faciliteter for gæsterne, som for eksempel opholdsrum med fjernsyn eller trådløst internet.

Hos Expedia finder du forskellige søgemuligheder, der hjælper dig med at finde det rigtige hotel med 1 stjerner i Santa Cruz de Tenerife, Santa Cruz de Tenerife til en fornuftig pris og med de faciliteter, du har brug for.

Søg efter 1 stjernerde hoteller i Santa Cruz de Tenerife på Expedia.dk. Du kan let finde dine hoteller i Santa Cruz de Tenerife ved hjælp af en af metoderne herunder:

  • Brug kortet til at finde 1 stjernerde hoteller i det Santa Cruz de Tenerife-område, du foretrækker
  • Brug filtrene til at se 1 stjernerde hoteller i et specifikt område i Santa Cruz de Tenerife
  • Angiv dine rejsedatoer for at få vist de bedste tilbud på 1 stjernerde Santa Cruz de Tenerife-hoteller – mens de stadig er der

Flere valgmuligheder

Hoteller booket i Santa Cruz de Tenerife for nylig